Şimdi Ara

Ankara Kara Harp Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yarın Ankara'ya astsubaylık için gidicem ve orada kalacağım hiç tanıdığım yok. ben de pansiyon/otel tarzı, öğrenci bütçesine uygun ve karaharp okuluna yakın bir yerde kalmayı düşünüyorum fakat ankarayı hiç bilmediğim için sizden yardım istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yarın ankaraya varıp kho Mülakattan çıktıktan sonra kızılayda dolaş bir kaç otel, bulamazsan ulusa geç metroyla orada daha çok otel var ama iyi demiyorlar.
  • aşama aşama nasıl oluyor bu sınav bilen var mı? gitsek her şey bir günde belli oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 2 Temmuz 2014; 2:17:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

aşama aşama nasıl oluyor bu sınav bilen var mı? gitsek her şey bir günde belli oluyor mu?

İki günde sürüyor mülakatlar ilk gün ön sağlık fiziki yeterlilik, ikinci gün sözlü mülakat tabi birinciyi geçersen ikinciye girebiliyorsun.
  • Sen aştide ineceksin ankaray var karşıya geçip bin kızılayda in. Otelleri araştır bütçene göre bulamazsan kızılaydan metroya bin ulusa orada bak otellere. KHO bakanlıklarda sorarak bulursun zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAVA HARP OKULU
    8 yıl önce açıldı
    Hava Harp Okulu
    10 ay önce açıldı
    Hava harp okulu!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.