Bildirim
Ankara İzmir arası nerelere uğrayayım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hyildiz2
10 gün sonra Ankara izmir ve didim arasında bir tatile çıkacağız. Ailemle birlikte güzel bir yolculuk yapmak istiyoruz. Hangi güzergahtan gitsem daha rahat olur. Ayrıca nerede mola vermeli, nerede yemek yemelidir?
Bütün tecrübeli yol uzun yol şöförleri arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Afyonda tabiki -
Didim tarafına gidiyorsanız (Biz 15 yıldır aksatmadan gidiyoruz) Ortaklarda bir çöp şiş yiyin bir daha unutamazsınız. -
Önce İzmir'e oradan Didim'e geçeceğiz. Varsa tavsiye edeceğiniz özel bir yer uğrarız umarım.
Geçen yaz didimden Ankaraya dönüşte Ömür restoran da tandır yemiştik. Değişik ve güzeldi. -
Tecrübeli şöfor değilim ama yinede yazayım.
Didime gidecekseniz Denizli üzeri gitmenizi öneririm.Nedeni coğrafi yönden daha zengin olması.Özellikle Denizliden sonrası mükemmel Buharkent İncirli Ova tarafları benim çok hoşuma gider.Bu bölgede nerede duracağınıza kendiniz karar verebilirsiniz.Yol boyunca Afyonda sucuk ekmek , Denizlide çorba , Buharkent taraflarında da çay molası verebilirsiniz.
İzmir üzeri giderseniz bana güzel ilgi çekici gelen bir yer yok.Sanırım bu yoldan neredeyse ayda bir gittiğimden hiç çekici gelmiyor hele ki kışın yaptığımız yolculuktan sonra.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X