Şimdi Ara

Ankara ilkadım mahallesi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturan ,bilen var mı bu mahalleyi, nasıl bir yerdir? Ev almayı düşünüyoruz ordan.

• İlk defa duydum
  • ilklerin mahallesidir
  • Semt diye bisey duydun mu ? Semt adi felan verseydin keske.Navigasyon degiliz sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam ondan vaz geçtim

batıkent ilkyerleşim nasıl o zman?
  • Dikmen Cad. üzerinde ki yerleşimin kızlaya en yakın bölgesidir. Gayet nezih ve güzel bir mahallemiz olup sana ne için lazım diye sormak istiyorum muhtar mı olacaksın hayırdır ?

Batıkent ilkyerleşime gelince, oraya ilk yerleşen emekli dayıların çoğunun elini eteğini çektiği orta sınıfın Ankarada toplandığı sıradan mahallelerden biri.

Ankara semtler hakkında herşey bir PM uzakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

Dikmen Cad. üzerinde ki yerleşimin kızlaya en yakın bölgesidir. Gayet nezih ve güzel bir mahallemiz olup sana ne için lazım diye sormak istiyorum muhtar mı olacaksın hayırdır ?

Batıkent ilkyerleşime gelince, oraya ilk yerleşen emekli dayıların çoğunun elini eteğini çektiği orta sınıfın Ankarada toplandığı sıradan mahallelerden biri.

taşınacazda alınık ev arıyoruz, aile için uygun semt mi diye merak ettim, pek bilmiyorum oraları oturan vardır belki dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Dikmen Cad. üzerinde ki yerleşimin kızlaya en yakın bölgesidir. Gayet nezih ve güzel bir mahallemiz olup sana ne için lazım diye sormak istiyorum muhtar mı olacaksın hayırdır ?

taşınacazda alınık ev arıyoruz, aile için uygun semt mi diye merak ettim, pek bilmiyorum oraları oturan vardır belki dedim

Şimdiden hayırlı olsun güzel mahalle ancak evler genelinde eskidir, emlakçılara çok para kaptırmayın dikkatli olun

• quote:

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun güzel mahalle ancak evler genelinde eskidir, emlakçılara çok para kaptırmayın dikkatli olun

Sağol

• quote:

tamam ondan vaz geçtim

batıkent ilkyerleşim nasıl o zman?

İlk yerleşim çok güzeldir sakindir gimsa otoparkının karşısında ki evler harikadır iki katlı bahçeli muhteşem evlerdir aşagı tarafta siteler vardır sabahları çocuk sesleri gelir ama akşam çok sakindir bir bayan tek başına çıkıp gezebilir.
  • teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

Önemli degil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.