Şimdi Ara

Ankara içi Satılık Galaxy S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 ay civarı telpa garantili cihazımı galaxy s 2 alacagımdan dolayı satmayı dusunuyorum

arka kapaktaki kullanımdan olusan kılcak cizikler dısında cizik yok onlarda ışıkta belli oluyor sadece 9/10 kozmetik olarak
    kutusu faturası aksesuarları herseyi tamdır. 1450 liralık faturası mevcut :)

indirimsiz pazarlıksız fiyatım: 800 lira

Ankara içi elden satılcaktır.

Not:Lutfen sacma sapan sitelerden link koymayın :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 21 Ekim 2011; 22:33:04 >

• Fiyat günümüz şartları için uygun görünüyor.Hayırlı satışlar.
  • fiyat makul olsaydı alabilirdim. hayırlı satışlar
  • Fiyatta bişiler yaparsanız param hazır
  • son fiyat ilanda belirttigim gibi arkadaslar tertemiz sorunsuz bi cihaz alacak arkadas cok memnun kalacaktir :)
  • Yahu aynı fiyata daha düşük donanımlı i9003 satanlar var arkadaşlar.Bu şartlar altında daha ucuzunu,bilemiyorum yani.Tabi satıcı pazarlık payını da açarsa belki sorunlar daha çabuk halledilebilir
  • fiyat çok yüksek değil.

ancak 150 lira fazla olsun sıfır olsun,faturası adıma,garantisi 24 ay diyenler olabilir.http://www.bimeks.com.tr/urun/114242/samsung-i9000-galaxy-s.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • p.m.
  • pmler cevaplandı satısa devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Fiyat günümüz şartları için uygun görünüyor.Hayırlı satışlar.

29mayıs taki fiyatı neydi bilemiyorum ama fiyat hala makul deil.
    zira saçma sapan bir site olmayan sanalreyonum da 0 fiyatı 885 oda taksittli fiyatı.
    hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Fiyat günümüz şartları için uygun görünüyor.Hayırlı satışlar.

29mayıs taki fiyatı neydi bilemiyorum ama fiyat hala makul deil.
    zira saçma sapan bir site olmayan sanalreyonum da 0 fiyatı 885 oda taksittli fiyatı.
    hayırlı satışlar.

bahsettiğiniz sitedeki cihazlar telpa garantili değil bilmem biliyor musunuz ? Herhangi bi sorun olduğunda umurlarında bile olmaz sadece satıyorlar ithalatcı firmayla ugrasırsınız

• Aynen onlar paralel ithalat,kısaca garantisiz diyebiliriz.Bende Şubatta yurtdışı Galaxy S aldım mesela 950'ye.O da aynen paralel ithalat yani garantisiz.Şükür ki şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı.Sizde benim gibi göze alabiliyorsanız buyrun alın
  • Peki garantili cihaz da hangi sorun çıkınca garanti tamir ediyor. bir telefonda bir sorun çıkarsa müşteri hatasından dolayı çıkar onuda hiç bir garanti karşılamaz. Fabrika çıkışında da hiç bir cihazda helede samsung da kolay kolay bir sorun olmaz. Müşteriden kaynaklı olan sorunlarıda ancak galaxy s için 80-90 tlye yaptırabileceğiniz kaskolar karşılar. Bence fiyat çok pahalı. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: webhaluk

Peki garantili cihaz da hangi sorun çıkınca garanti tamir ediyor. bir telefonda bir sorun çıkarsa müşteri hatasından dolayı çıkar onuda hiç bir garanti karşılamaz. Fabrika çıkışında da hiç bir cihazda helede samsung da kolay kolay bir sorun olmaz. Müşteriden kaynaklı olan sorunlarıda ancak galaxy s için 80-90 tlye yaptırabileceğiniz kaskolar karşılar. Bence fiyat çok pahalı. hayırlı satışlar

Ben size katilmiyorum s8003 samsung jet telefonumun ekrani gitti bende bir hata olmamasina karsin ayrica piyasadaki cogu s8003 de de bu sorun vardi samsung iyi bir firma ama sonucta kusursuz urunler yapamazlar....elektronik aletler bence tamamen sans işidir...
  • Bence fiyat 17 ay garatisi devam eden bir cihaz için yüksek değil.
  • ben bu konuya kaç ay önce bakmıştım. Hala satılmadıysa bence fiyat yüksektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ben bu konuya kaç ay önce bakmıştım. Hala satılmadıysa bence fiyat yüksektir.

bence eediz arkadasım haklıı kimse bu tele o kadar para vermez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-k24

quote:

Acelem yok zaten keyfi satıyorum satılmazsa da kullanmaya devam
  • ölücü dolmuş forum bedavaya vericem de üstüne para + kargo isteyenler kesi olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-k24

quote:

Acelem yok zaten keyfi satıyorum satılmazsa da kullanmaya devam

Bende uzun zaman önce bakmışım,hatta iki yorumum da var.Satılmaması da ilginç doğrusu,işte cihazın 2.versiyonu çıkınca alt versiyonunu çöp gören bir zihniyetimiz olduğu sürece bedavaya verseniz kabul etmeyenler olacaktır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.