Şimdi Ara

ankara hukuk gelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a kardeşler ben ankara hukuk istiyorum türkiye geneli lys güvender de ilk 700 e girdim izmitte şubemde 800 kişide üçüncü oldum 2012 ygs puanım 381 ve ygs sıralamam 44 762. şu an lys denemelerinde matematikte 40-45 edebiyatta 47-52 coğrafyada 15-22 geometride 20-25 arası netler yapıyorum tabi bunlar femin kendi öğrencilerine uyguladığı seri denemeler yani şu 3lü 5 li denemeler değil kaliteli denemeler.sizce ankara hukuk gelir mi ne diyorsunuz?

• Ygs n ankara hukuk icin baya dusuk.İşin zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama lyslerim çok iyi güvenderde 100 binde 700 ise 500 binde ilk 3000 gelir diye düşünüyorum çünkü dersanemde beni ygsde geçen 15 kişi varken lyslerde 3. yüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfastdj

ama lyslerim çok iyi güvenderde 100 binde 700 ise 500 binde ilk 3000 gelir diye düşünüyorum çünkü dersanemde beni ygsde geçen 15 kişi varken lyslerde 3. yüm

öle bi mantik mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) ortalama olarak söyledim mübarek :) güldürdün beni akşam akşam
  • işallah gelir kardeş benim hedefte ankara hukuk ygsde 11k dayım ama lys denemelerim kötü gidio benimde
  • belli olmaz sınav anına göre değişir her şey
    o mantıkla gidersek töderde 56 final türkiye genelinde 33 oldum ilk 200e falan rahat girmem lazım o zaman
    türkiye geneli sınavlara güvenme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp gelir mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıklanınca buraya yazıcam :) hayırlısı artık
  • tm alanında ilk 3 bine girmen lazım 44 binden ilk 3 bine çekmen çok zor çok iyi bir okul puanı ve nerdeyse fule yakın bir ygs ile ancak mümkün bence ankaradan çok yıldırım beyazıt falan düşün ankara için veya özel üniverstelerin yarı burslularınıda düşünebilirsin.
  • yıldırım beyazıtı düşünmeye başladım artık matematik 38 geometri 19 geldi
  • Kardeş hakkını helal et tüm yorumları ardarda okuyunca istemeden senin şu son mesaja güldüm
  • helal olsun ne demek kendimi road runnerın peşine düşen coyote gibi hissediyorum zaten şu an
  • edebiyat 10 y 2b coğrafya 5y 3 b sınıf öğretmenliği nasıl bi meslektir :?
  • abartma istersen hukuk gelir :D
  • benim sorumda aynı ygs 5 ten 430 11k lys 1 mat 41 4 geo 20 1 lys3 edeb 48 8 coğ 18 6
    nolursunuz birşey söyleyin açıdan hesapladım 426 diyor sorubaktan hesapladım 415 diyor bu fark neden bukadar açık.okul puanımda obp 54.6. tek umudum sizsiniz birileri yardımcı olsun lütfen?
  • aslında ygs ile pek alakası yok 394 ygs si olan arkadas ankara hukuka gitti gecen yıl netleri bilmiyorum ama lys de iyi yapsan giderdin yani
  • bence gelme ihtimalı var. benım arkadaşın ygs si 50 bindeydi. mat geo sınavndan toplam 70 net, edb cogr sınavından toplan 70 cıvarı yaparsan cok rahat gelr.
  • tm2 yerleştirme 17 bin geldi
  • evet gençler şimdi söyleyin bakalım erciyes hukuk mu önce yazılmalı yoksa selçuk hukuk mu çankırıya yakınlık eğitim kalitesi ve şehrin güzelliği baz alınacak özellikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.