Şimdi Ara

Ankara Güvenilir Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar n86 cihazım sarj sırasındayken ayağımın kabloya takılması sonucu yere düşmüş ve sarj soketi yerinden oynamıştır cihaz sarj olmuyor şu anda

KVK'da en az 30 TL felan tutacağını düşünüyorum ankarada bildiği uygun güvenilir teknik servis olan varmıdır?

Edit: KVK' parasını geçtim hiç alamazsın diyenler var verilen cihaz en erken 2 ayda alınabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chicharito -- 21 Ocak 2012; 20:26:39 >

• UP
  • Normal bir tamirciye götürseniz de en az 20 tl tutacaktır ve büyük ihtimalle kullanacağı parçalar orjinal olmayacaktır.

Kvk da yaptırırsanız o parçanın 6 ay garantisi olur üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Normal bir tamirciye götürseniz de en az 20 tl tutacaktır ve büyük ihtimalle kullanacağı parçalar orjinal olmayacaktır.

oda doğru genelde güvenemiyoruz bu telefoncu denen kesime malesef kvk sizce tahmini kaç tl masraf çıkartır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicharito

quote:

Normal bir tamirciye götürseniz de en az 20 tl tutacaktır ve büyük ihtimalle kullanacağı parçalar orjinal olmayacaktır.

oda doğru genelde güvenemiyoruz bu telefoncu denen kesime malesef kvk sizce tahmini kaç tl masraf çıkartır

Tahmini olarak 20 tl masraf çıkarır ancak belli olmuyor genelde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chicharito

quote:

Tahmini olarak 20 tl masraf çıkarır ancak belli olmuyor genelde.

anladım.

ben bir pazartesi götüreyim o zaman cihazı teşekkür ederim ilginiz için

• Hocam KVK hakkında bir tane bile yorum yok tutacağı miktarıntan tut en az 2 aya alırsın bile diyenler var

hiç olumlu yorum olmazmı KVK hakkında şimdi KVK'dan vazcaydım gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • UP
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.