Şimdi Ara

Ankara Forum Outlet Nike Factory Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
13.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bugün oradaydım. Boynerin sitesinde 259 TL olan ayakkabıyı 175'e aldım aynı modelin farklı rengini arkadaşım 110'a aldı. Baya bi numara mevcut çoğu ayakkabı için. Hiç bi yerde görmediğim modellerde vardi. Bi modelin hiç görmediğim desenleri falan. 2 tane tişört 56 TL'ydi. Bu pek sıcak değil ama tişörtler kaliteliydi. Eşofmanlar, toplar, ipler aklınıza gelebilecek hersey var çok büyük bi mağaza.
    3 yıldızlı Galatasaray formaları 29 TL'ydi. Kasaya geldik 12.50 TL çıktılar
    Kolunda sarı çizgi olanlar 29 bunlar 12.50 dedi adam.
    Galatasaray atkıları var bakın isterseniz 5 TL dedi. Şöyle bi elime aldım baktım sentetik olan ince atıklardan değil kışın üşümemek için kullanılanlar gibilerdi ve 5 TL'lerdi sadece çok kalabalık ve sıra uzun olduğu için almadım. (Pazar günü gitmeyin )
    Duyduğuma göre perşembe günleri nike'a ürün gelme günüymüş.
    Bu arada başka bir çok markanında outlet mağazası mevcut. (Levis, mavi, boyner, vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Real'in worldpuan kampanyası için uğramayı düşünüyordum, iyi oldu. Teşekkürler

• Bu outlet bizim Hatay'da neden olmuyor.

• Oliviumdaki de aynı mağazadan değil mi? Orada da bu şekilde indirimli alabilir miyim? Örneğin Air Max modellerini...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

Merhabalar, bugün oradaydım. Boynerin sitesinde 259 TL olan ayakkabıyı 175'e aldım aynı modelin farklı rengini arkadaşım 110'a aldı. Baya bi numara mevcut çoğu ayakkabı için. Hiç bi yerde görmediğim modellerde vardi. Bi modelin hiç görmediğim desenleri falan. 2 tane tişört 56 TL'ydi. Bu pek sıcak değil ama tişörtler kaliteliydi. Eşofmanlar, toplar, ipler aklınıza gelebilecek hersey var çok büyük bi mağaza.
    3 yıldızlı Galatasaray formaları 29 TL'ydi. Kasaya geldik 12.50 TL çıktılar
    Kolunda sarı çizgi olanlar 29 bunlar 12.50 dedi adam.
    Galatasaray atkıları var bakın isterseniz 5 TL dedi. Şöyle bi elime aldım baktım sentetik olan ince atıklardan değil kışın üşümemek için kullanılanlar gibilerdi ve 5 TL'lerdi sadece çok kalabalık ve sıra uzun olduğu için almadım. (Pazar günü gitmeyin )
    Duyduğuma göre perşembe günleri nike'a ürün gelme günüymüş.
    Bu arada başka bir çok markanında outlet mağazası mevcut. (Levis, mavi, boyner, vs.)

Gecen hafta ugradim, alacak pek bisey bulamamistim. Bazen ekstra indirim yapiyorlar ancak o zamanlar mantikli oluyor. Birde boyle ellerinde kalan forma atki filan oldugunda uygun oluyor.

Gecenlerde bebek ayakkabilarinda ekstra %50 indirim vardi, onda da numara bulamadim.

Birde cumartesi pazar cok kalabalik gercekten. Raflar arasinda yurumek iskence oluyor.

• olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Ankarada mı orası hocam ?
  • oymak.beyi O kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben alacağım ayakkabıyı bildiğim için kolay oldu ama bakıp seçmeye kalksanız çok sıkıntı. hatta flo'ya girdik içeri yürüyemeden geri çıktık havasızlıktan. bi liste yapıp öyle gitmek lazım yada haftaiçi erken saatlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun depozite ye bakan var mı?

• 27 tlye nike almıştım kardeşime

• Nata vega ve forum outlet nike mağazalarında hep böyle indirimler var, bazı dönemlerde daha büyük indirimler oluyor. 1 ay önce halı saha ayakkabasını 60TL' ye 2 ay önce piyasada 300 TL civarı olan ayakkabayı 90 TL' ye air max ayakkabayıda 70 TL ye almıştım. Ayakkabı dışındada ciddi indirimler oluyor, dönem dönem takip etmek lazım.
  • Tamamen şans meselesi 20-30 gidişte 2-3 ürünü iyi fiyata denk getirebilmişliğim vardır.indirim oluyor ama direk yağmalanıyor, şansa ordaysanız faydalanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 10 Nisan 2016; 21:16:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Real'in worldpuan kampanyası için uğramayı düşünüyordum, iyi oldu. Teşekkürler

real yok orada, kipa var.
    real antares'te..
  • Teşekkürler geç okudum.yarın gideyim bakayım tarsustada var outleti.zaman zaman sağlam indirim oluyor 90 dan fazla nikeye ayakkabısına para verilmez.bi ara oğluma almıştım 34 tlye bazen oltaya iyi mallar yakalanıyor.
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Hocam, teşekkür ederim. Algı yanılsaması yaşıyorum, orda olmadığını hatırlamama ve sizin de sözünüze rağmen hala sanki orda varmış gibi düşünüyorum :) Şaka bir yana uyarınız için teşekkür ederim tekrar. İyi günler

• Pazar günleri ekstra indirim oluyor mu yoksa hafta içi uğrayayım
  • Valla ben ilk kez gittim ama outlet mağazaları olduğu için indirimler sürekli oluyodur diye düşünüyorum. Haftaiçi gitmenizi tavsiye etmemin sebebi kalabalık sıkıntısı

• Nata vega outlet'te de böyle indirimler oluyor. Çeşitli markaların outlet mağazaları var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyada da var nike factory ama ankara daha ucuz.

• Geçtiğimiz haftalarda iyi indirim vardı kaçırdım. 30-40 liraya ayakkabı alıyolardı,kaçırdım bu hafta bişey bulamadım işime yarayan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air max varmiydi hocam gecen hafta gittimde bir sey yoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.