Şimdi Ara

Ankara Emniyet Müdürlüğünden Ehliyet Çıkartma Ve Sabıka Kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün Sürücü Kursundan Dosyamı Aldım Pazartesi günü içinde internetden randevu aldım emniyete gidip çıkarıcam .

emniyetde ne yapıcam nereye gidicem daha önce çıkarıp bilgisi olan varmı ?

Ayrıca Sabıka Kaydı isteniyormu kaldırılmış diye duydum ama isterlerse adliyeden nereden alıcam ( kaç dk sürer )

Şöförler odasından dosya nedir emniyetden temin ediliyormu ?

Maliye Veznesi Emniyetdemi ?

• Trafik tescil sube mudurlugune gıdeceksınız
    Asagıda kı yazdıklarımla gıtmenız gerekıyor.
    1Sertifikanın aslı.
    2-Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
    3-Diploma aslı.
    4-Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna bağlı ilgili kuruluşlardan (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgilerine göre doldurulacaktır.)
    5-Sınıfına Göre Sürücü Olur Sağlık Raporu (Resmi veya özel sağlık kuruluşlarından) (1 Yıl Geçerli)
    6-Sabıka kaydı. (1 Yıl Geçerli) (Ehliyet İçin)
    7-Kan grubu belgesi
    8-Maliye, Bankalara ve Vergi Dairesine yatırılan harç makbuzu (Sürücü belgesi sınıfına göre)
    9-5 (Beş) adet fotoğraf
  • 4-Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna bağlı ilgili kuruluşlardan (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgilerine göre doldurulacaktır.)

Bu Dosya Nereden Alınıyor
  • quote:

3-Diploma aslı.

öğrenci belgesi olmuyormu ki benim diploma kayıp
  • öğrenci belgesi oluyor ben lise son sınıf okuyorum diploma yok bende .
  • Arkadaşlar Sabıka Kaydını Kesinlikle İstiyorlarmı Yeni Yasa Çıkmış İmza attırıyolarmış Gerek Kalmıyormuş diye biliyorum Bilgisi olan Varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

ek-5 belgesi vs kursun hazırlamış olması gerekiyor trafik dosyanın içine bak mutlaka vardır ayrıca sabıka kaydı vs kursa kayıt olurken verdiğin şeyler zaten hepsi trafik dosyanın içinde olması lazım kan grubu kartı götürmeyi unutma yanında.

kursun hazırlamış olduğu dosyada ek5 yok bunu emniyetdenmi alıyoruz ayrıca kurs kayıt olurken sabıka kaydı itenmiyor diyordu almamıştım emniyetden istemesinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ek 5 baska bir konu trafik denetlemi ilgilendirir.siz yukarida yazdiklarimi hazirla yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlesques

Arkadaşlar Bugün Sürücü Kursundan Dosyamı Aldım Pazartesi günü içinde internetden randevu aldım emniyete gidip çıkarıcam .

emniyetde ne yapıcam nereye gidicem daha önce çıkarıp bilgisi olan varmı ?

Ayrıca Sabıka Kaydı isteniyormu kaldırılmış diye duydum ama isterlerse adliyeden nereden alıcam ( kaç dk sürer )

Şöförler odasından dosya nedir emniyetden temin ediliyormu ?

Maliye Veznesi Emniyetdemi ?

ben Ankamall'in oradaki emniyet müdürlüğüne gitmiştim.

sıhhiye'deki adliye'den alabilirsin sabıka kaydını. kısa sürmez, sıra oluyor çok

emniyette de bayağı bekleniyordu. ama randevu aldım diyorsun, benim zamanımda yoktu randevu. benim zamanım dediğim de maksimum 5 yıl olmuştur

hatırladıklarım bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StewieG. -- 7 Ekim 2012; 17:10:07 >

• tamam parmak izi çıktısını nereden alıcam :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlesques

tamam parmak izi çıktısını nereden alıcam :D ?

parmak ızını trafıkde alınıcak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.