Şimdi Ara

ANKARA DİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diş hekimliğinde neredeyse her üni hakkında kötü şeyler yazılıyor fakat hafif iyiye yakın şeyler de oluyor.Ankara üniversitesi hakkında ise tek olumlu yazı göremedim desem yeridir.Bilen okuyan biri yardımcı olursa sevinirim.(Rakip eksiltme mi yapıyorlar diye düşünmedim değil.)

• aynen ne Ankaraymış tıpı da dişi de
  • Ankara Üniversitesinde kuzenim diş okuyor ve bayaa zorlanıyor isyana falan bağladığı oluyor ama yine de memnun okuldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bütün isyanları göze aldım zaten :) ilk senden duydum okuyup memnun olanı.Demek ki biraz reklam kokan hareketler de var nette :)
  • Rakip azaltma falan değil kardeşim.
    Ben de dış hekimliği düşünüyorum.
    Tıp diş okuyacaksak zaten zorlanacaGiz ama Ankara gerçekten diğerlerine göre daha zor

• Bence çok objektif bir karşılaştırma yapmak zor.Gaziye hacettepeye göre zordur bunu görüp sinir oluyor olabilirler belki ama bence insanların gözünü bu kadar korkutmamak lazım.
  • Upp Ankara Dişden bir adam yok mu ortalarda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    ÇAPA VS.ANKARA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankara dişteyim. ilk senem diye yok ya o kadar zor değilmiş gelin ya diyodum insanlara ama üst dönemlerle konuşunca daha finaller bitmemiş ve sınav kasik olmasına rağmen 59 ile bırakılan insanlar var (geçme notu 60) tüm sene ödev yapıp ya da klinikte hasta bakıp sene sonu yine de pratik sınava girmek var ve sınavdan geçemeyince teoriğe bile alınmamak var velhasıl zor bir yer ama şu an için bu bizi daha iyi bir dişçi yapar mı söylemek zor.bana sorarsınız kendi kulvarındaki dişlerden hacettepe gazi filan en son seçilmesi gereken yer ancak onun dışındakilerden daha iyi olduğunu mezunlarımız da söylüyor.

• Çok teşekkür ederim hocam sağolun.Peki ortam nasıl hani 7/24 ders mi yoksa az da olsa boş vaktin kalıyor mu kendine ?
  • Arkadaşım geçen sene kazandı ankara dişi dersler çok zor diyordu ben onun yalancısıyım.
  • birinci sınıfta boşsun zaten genelde ilk dönem hele baya vaktin oluyor final dönemi sınavlar yoğun yani biraz sorumlu öğrenciysen rahat atlatırsın.iki zormuş pratikler ve teorikler baya zorluyormuş ilk dönem yine fazla zorlamaz belki ama ikinci dönem epey sıkışırsın özellikle final döneminde .üç nispeten kolay ikiye göre . 4 te kliniğe geçiyorsun o kısımları ben de bilmiyorum işte görücem ben de. 7/24 ders yok yani hele ezberin filan kuvvetliyse çok iyi olur önemli yerleri çalışırsan bi de. okulun bence sorunu yarattığı stres işte geçtim mi kaldım mı aman ödev yetişir mi of yarına bir sürü iş var gibisinde. biraz sakin ve rahat davranırsan öğrencilik hayatın ziyan olmaz bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.