Şimdi Ara

Ankara - Dikmen Uydunet/Teledünya nasıl..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Ankara - dikmen - dikmen lisesi civarında ktv - uydunet - teledünya hizmetlerinin durumu hakkında bilginiz varmıdır..

*Enson ne zaman uzun süreli kesintiler oldu..?
    *Uydunet de kopmalar oluyormu yada akşam saatlerinde (18:00-23:00) download/upload hızları nasıldır..?
    *Teledünya HD hizmetinde donmalar yaşanıyormu..?
    *KabloTV sebebi ile televizyonunda (LCD-LED-Plazma) sorun olan scrat yada hdmi girişi yanan kimse varmı..?

aklıma geldikçe daha soracağım şimdilik bu kadar... ilginizi bekliyorum teşekkürler...

• size yakın bir bölgede oturuyorum (öveçler 4.cadde, üst kısımlar). teledünya hd üyesiyim, teledünya sorularınıza cevap verebilirim

*Teledünya HD hizmetinde donmalar yaşanıyormu..? -- 3 senedir üyeyim. bakımlar hariç hiç uzun süre kesinti yaşamadım. çok nadiren karşılaştığım kısa süreli donmalarda cihazı açıp kapatmam sorunu çözüyor
    *KabloTV sebebi ile televizyonunda (LCD-LED-Plazma) sorun olan scrat yada hdmi girişi yanan kimse varmı..? -- ben de hd kutu var ama hdmi girişi ne yandı ne de zarar gördü, 3 yıldır sorunsuz gidiyoruz.

uydunet cevaplarını geçmeyi düşünen biri olarak ben de merakla bekliyorum

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 29 Mart 2012; 9:33:39 >

• arkadaşlar herhalde bu iş şans işi.bende 3. cadde deyim.uzakkkkkkk durun.kaç kez telefon ettim çağrı açtım.düzelen birşey yok.ben de extra para verip vınn aldım evde onu kullanıyorum.boşu boşuna 41 tl para ödüyorum.
  • Valla teledünyadan bende çok memnunum şimdide uydunete başvurcam adsl i iptal için aradım. Modemide alıyorum. Önümüzdeki aydan itibaren uydunet kullanmaya başlarım bende öveçler 6. caddede oturuyorum. Arkadaşım sokulluda uydunet kullanıyor hiç sıkıntı yaşamadı ...
  • Bende teledünya Hd ve uydunet abonesiyim çalışma olmadıgı sürece gayet sağlıklı arkadaşlarımdan 10 mblik tarife kullananlar var onların hızıda tam alıyor tavsiye ederim. Yeni kampanyalarıda çıkmış cihazları bu şekilde ücretsiz edinebilirsiniz. Yanma konusunda bence o yakanlar jakı düzgün otutturamamıştır ve bir kısadevreye neden olmuştur.
  • Pazartesi itibariyle uydunete geçmiş bulunuyrum 10mbit 80gb kotalı tarifeye ... adsl den sonra süper hızlı geldi. Sayfaları felan yuklemiyor direk açılıyor. Şimdilik çok memnunum. 1.1mb/sn ile torrent çekiyorum.
  • sanırım bu uydunet kişiden kişiye değişiklik gösteriyor herhalde.
    ben hiç ama hiç memnun değilim çok sıkıntılıyım uydunet konusunda maalesef bi de üstüne taahhütlüyüm.
    bizim binadakiler uyarmıştı ama dinlemedim, siz en iyisi aynı apartman ya da yan apartmandakilere bi sorun benim gibi acı çekmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet ankara
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün itibariyle uydunet e ben de adım attım. 10mbit 20Gb kotalı aldım. ilk gün ama herhangi bir sorun yok. hız testleri kablosuz modemle 9.75mbit geliyor.

öveçler 4.cadde bölgesi nazar değmesin şuan sorunsuz diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 25 Nisan 2012; 9:11:56 >
  • konuyu hortlatıyorum ama bende Uydunet e geçmek istiyorum ve öveçler 4.cadde de oturuyorum(1335.sokak) bu bölgede oturan ve bana konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? internet hızı nasıl ve özellikle kopma sorunu yaşıyor musunuz? şikayetvar.com u okuyunca gözüm epey korktu doğrusu
  • Baya bi konu oldu sanirim oran dikmen cayyolu oveclerde veri kaybi soz konusu dogru duzgun oyun oynayamiyoruz hatta suan internet komple yok <.<

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5-2 yıldır öveçler bölgesinde kullanıyorum. kablolu motorola modem +cisco router ile sorunsuz ve genel arıza dışında kesintisiz kullandım. ne zaman netmaster 700v modeline geçtim, wifi de kopmalar ve kesintiler yaşamaya başladım. bence verdikleri modemlerde problem var tekrar motorola modeme geçmeye çalışıyorum.

ping süresi konusunda istikrarlı olduklarını söylemek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 12 Mayıs 2014; 15:33:39 >
  • sakın alma ankarada uydunetin durumu berbat hatta şimdi net koptu allahın belaları rezalet bir altyapısı var aldığım günede lanet olsun ben yandım siz yanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

1,5-2 yıldır öveçler bölgesinde kullanıyorum. kablolu motorola modem +cisco router ile sorunsuz ve genel arıza dışında kesintisiz kullandım. ne zaman netmaster 700v modeline geçtim, wifi de kopmalar ve kesintiler yaşamaya başladım. bence verdikleri modemlerde problem var tekrar motorola modeme geçmeye çalışıyorum.

ping süresi konusunda istikrarlı olduklarını söylemek zor

Sayın Kullanıcımız,

Yaşadığınız kablosuz performans problemleriyle ilgili olarak yardımcı olmak isteriz. Donanımsal herhangi bir arızası bulunmayan cihazların kablosuz yayın performansı en güncel yazılımın yüklenmesiyle, modemin istemcilerle arasında mümkün olduğunca duvar / kolon olmayacağı merkezi bir yere yerleştirilmesiyle, kablosuz yayın kanalının çevrenizdeki en boş ve temiz kanala alınmasıyla iyileştirilmektedir. Harici router ile aldığınız verimin kablosuz modemden daha iyi olması teknik açıdan beklenen bir durum olmasıyla beraber konuyla ilgili olarak 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı’nı ararsanız danışmanlarımız sorununuzu hızla çözecektir.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için:http://netmaster.com.tr/p/10/kablosuz-sinyal-katilleri

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• dostum senin kablosuz ağ mı kopuyor ? yoksa kablosuz ağa bağlı ama intertnet açılmıyor mu bence önce bunu çömzek lazım çünkü netmaster yetkilisininde yazdığı gibi sorun modem kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

dostum senin kablosuz ağ mı kopuyor ? yoksa kablosuz ağa bağlı ama intertnet açılmıyor mu bence önce bunu çömzek lazım çünkü netmaster yetkilisininde yazdığı gibi sorun modem kaynaklı olabilir.

ben netmaster kullanırken bahsettiğiniz 2 durumu da yaşadım. wifi bağlı olduğu halde internetin kısa sürelerle kesintilere uğraması ve özellikle laptop kullanırken wifi bağlantısının kopması. yazılım olarak en güncel versiyonu yükledim, değişen bir şey olmadı. uyduneti aradığımda çözüm olarak cihazı kapatıp açmam söyleniyordu ki işe de yarıyordu özellikle büyük boyutlu dosya indirmelerde wifi'de kesinti yaşanırken, kablolu bağlantıda hiçbir problem yaşamıyordum.

üretici firmanın açıklamaları doğru olabilir ve işe de yarayabilir ama şuan da netmaster yerine aynı yere Motorola SVG1501 modem kurdum. 2 gündür hiçbir kesinti ve kopma olmadan en köşe odadan bile kesintisiz bağlanabiliyorum.

• herodoot H kullanıcısına yanıt
    Dostum yaşamış olduğun problem Kablosuz da ise çözümü kolay. Kontrol KAnal ayarını değiştir problemin gider. Modem arayüzüne giriş yap -> Kablosuz -> Kontrol Kanal'ı olucak aşağıda onu 1,3 veya 6 olarak değiştir problemin gider.

Eğer motorola modemde sorun yok ise sıkıntısız bağlan :)
  • anahtar222 kullanıcısına yanıt
    şimdilik motorolada sorun yok problem çıkarsa dediğiniz yöntemi de denerim, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.