Şimdi Ara

ANKARA DENEME BAKIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum ve her hafta düzenli olarak kaliteli sınavlara girecek kurum bulamıyorum kafayı yiyeceğim bilen yazsın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu acildi nerdeydin kızılay olgunlar kavram kurs dersanesi 400 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Ben gordum o konuda bu arkadasi

hangi yayınları yapıyor hocam
  • Biliyorum ama kavramın hangi sınavları yapacağı belli bile değil ve bilmeden paket olarak kayıt olmaya zorluyor.

• _sinemm_ _ kullanıcısına yanıt
    Hayattan cok sey bekliyorsun ne oldugunu bilince bir sey degismicek her hafta 1 denemeye giriyosun orda hatalarını gorup motive oluyosun olay bu ayrica cok fazla kisi giriyoruz gecen hafta gittim 150 kisi vardi deneme bence cok guzeldi

Valla bilgilendirmemizi yaptık hocam bu arkadaş da oradaydı daha da beğenmiyorsa napalm altın tepsi yok valla elimizde elde olan bu bu arada adrenal hocam ses mes olmuyor değil mi geçen hafta yaptıkları deneme nasıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _sinemm_ _ kullanıcısına yanıt
    Kizilay olgunlar kavram kurs merkezi ANKARA DENEME BAKIN LÜTFEN ben gorustugumde bu yayinlar soylendi tecrubelerimi anlatirsam 30 kasim da cumartesi kayit oldum eve giderken beni aradilar pazar gunu kavram ayt olacak dendi sinava girdim ordaki bi ogretmen kavramin limitten soru aldigini soyledi sonraki hafta parafa girdim cumartesi gunu ama cuma gunu haberim oldu paraf yayinlarinin oldugu zaten bizi bi gruba aliyorlar ordan bildirim atiyorlar cevap anahtari sinav sonucunuz cikti diye sonraki hafta deneme saati diye bir yayin olduk olduk ama gorusmemizde deneme saati diye bir yayin gecmemisti turkcesi hosuma gitti ama matematigi berbatti 2x+5=6 x? Ne gibi sorular vardi fen sosyali hatirlamiyorum katilim iyi ben sadece kavram ayt sonucumu aldim 75 kisi girmisti sinava ayt sonucumda yazanlara gore 13. Olmusum ki tyt ye bile girmedim netim o kadar yuksek de degildi bence ogrenci profili iyi degil gibi geldi (ogrenci profili gormek isteyenler fen bilimlerinin ozdebirine girebilir kizilay kurstaki )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF4F3E795 -- 21 Aralık 2019; 1:18:0 >

• Ses biraz oluyor bence ama cok asiri degil gecen haftalarda sinavin ortasinda muzik calmisti acikcasi ben bu durumlari bize avantaj olarak goruyorum bir sure sonra sese duyarsiz oluyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.