Şimdi Ara

ANKARA DAN MAX 15.000TL YE KADAR ALINIK OTOMOBİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara dan en az 2000 model degısen istemiyorum kesinlikle motor acılmamıs km orjınal motor %86 nın altında olmucak full bayalı ıstemıyorum taksi çıkması olmucak bakımlı bı arac olmasını ıstıyorum ailemle beraber kullanıcagım o yuzden titiz davranıyorum hyundai-renault-fiat olabılır 2 tane ustaya ve computest goturulucektır
    Lütfen satıcılar ulassın düşündügüm araclar accent - clio - albea - siena olabılır

• kardesım bos muhabbet yapmayın tabıkı en ıyısını ıstıcem ben oraya soyle boyle olsun yazıcak halım yok kusursuz tabıkı bulamam ama temız bır araba ıstıyorum sende alıcak olsan aynısını yazarsın emın ol zaten burda 2 usta goturmemı ıstemeyen arkadas arkadas gelıpde tek ustaya goturursen satarım yoksa 2 usta olmaz mı dıcek sırf post kasıyosunuz
  • bugun 2005 model 151 bın km dacıa logan ambıance 1.4 ustaya goturdum 1.5 bın tl masraf cıktı arabada satıcıda kabul ettı anlasamadık zaten araba ıcıme sınmemıstı arkadasımda fıat palio var 98 model işin garıbı palıo ondan daha konforlu ve surusu daha keyıflıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 tl'ye kadar araç tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.