Arkadaşlar 4 kişi biletimizi aldık ve yeni açık üst tribünde olacağız,,
Saat kaç gibi statın çevresinde olalım? Biletimiz olduğu halde stada girememe ihtimalimiz varmı? Arabayı nereye parkedebiliriz? İçerde yiyecek içecek temin edebilirmiyiz?
Sizinde bizi uyaracağınız başka hususlar varsa söyleyin lütfen
Saat 15:00-16:00 gibi stadta bir hareketlenme olur yarın. Biletiniz varsa sorun etmeyin girersiniz her türlü. Ayrıca içerde yiyecek içecek temin etme imkanınızda var tabi.
Bu arada bir uyarıda bulunmak istiyorum. Geçen Hamburg maçında şahit oldum bu olaya. Önümde bir vatandaş kuyrukta içeri girerken bileti elinde bekliyordu yanındada kız arkadaşı vardı işte. 10 yaşlarında bir çocukta gelip demir parmaklıkların oradan adamın elinden bileti kapıp kaçtı. Demirlerden atladı gitti valla şok oldum. Sanada uyarıda bulunayım kuyrukta beklerken biletiniz elinde falan beklemeyin. Ani bir hareketle kaparlar valla.
-Arabayı Samiyen'in orda otopark var oraya park edebilirsiniz yalnız tavsiye etmem çıkışınız sorun olur..
Arka mahallelerde parklar var orası daha tenha olur ama maç günü ve siz formalı olunca fiyat 2 katına çıkar..
Sakın yol kenarındaki kişilere(otopark vs diye) para vermeyin çünki geldiğinizde bulamayabilirsiniz adamı:)
-Sabah erkenden çıkın yola derim.. öğlen vakti buralarda olursanız biraz vakit geçirir ve ardından Samiyen çevresine gelirsiniz Ankaradan otobüs geliyor onları bulabilirsiniz Meşalede..
-Öğleden sonra oralar başlar ama asıl vakit 4-5 gibidir tam civcivli olduğu saatlerin başı..
-Sırada bilet cüzdan vs dikkat edin renkdaşım diye arkanızı yaslamayayın:)
-Yeni Açık Üstte mümkün oldukça Numaralı Tribün tarafına geçmeye çalışın(Bağırmak istiyorsanız istemiyorsanız Kapalı tarafı idealdir çekirdek vs için:)
Şuan aklıma gelenler bu kadar...
Yolunuz açık olsun..
dostum @droll saçmalamış bazı konularda.. bide istanbulda arabayı stadın yanındaki kapalı otoparka koyun.
stadda çekirdek yeme diye birşey olmayacak. bu fener maçı. herkes bağıracak, bağırmak zorunda..
yani göbeğe geçme de nereye geçersen geç. yeni acıkın kapısında sıkıntı oluyor gırıste ve cıkısta. ceplere dıkkat et ve erken gir sıraya (5-5.30 gıbı) yemek ısını burgerın ordan yapın. stadın 80-100 metre aşağısında(köprü boyunca)
bu arada ankara 5 otobüs olarak gelecek.her ne kadar olmasal da neyse onları bulacagını sanmıyorum.
iyi maçlar. iyi bağırın.. emre belezogluna da sevgiler(anladın sen)
quote:
Orjinalden alıntı: Tahsilli
Arkadaşlar 4 kişi biletimizi aldık ve yeni açık üst tribünde olacağız,,
Saat kaç gibi statın çevresinde olalım? Biletimiz olduğu halde stada girememe ihtimalimiz varmı? Arabayı nereye parkedebiliriz? İçerde yiyecek içecek temin edebilirmiyiz?
Sizinde bizi uyaracağınız başka hususlar varsa söyleyin lütfen
1- en geç 17.00 en erken 14.00 2- yok 3- stad çevresindeki kapalı otoparklara(profilo alış veriş merkezi, cevahir) yada astoria nın arkasında kalan sitelerin ordaki yol kenarlarına 4- edersiniz ama pahalı kaçar ve hijyen açısından kötü sonuçlar yaşarsınız.