Şimdi Ara

Ankara'dan e250 - 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 01.2008 de sıfır olarak alınıp hiç tamire gitmemiş e250 cihazımı satmak istiyorum. Cihazda ufak soyulmalar vardır ancak hiçbiri rahatsız edecek düzeyde değildir. Resimlerini ekliyorum.

Yazılımsal veya donanımsal radyosu ve kamerası çalışmıyor. İçini açtırmamak için yaptırmadım, alan arkadaş isterse yaptırır. Bluetooh ve mp3 çalar gayet güzel çalışıyor onlarda bir sıkıntı yok.

30 liraya bluetoohlu ve mp3 çalarlı bir telefon almak isteyen arkadaş olursa düşünebilir. ORjinal şarj aleti ve orjinal kulaklığı(çok az kullanıldı) ile birlikte satılacaktır. Pil hala 2-3 gün civarı gitmektedir. Şebeke vs başka her hangi bir sorunu yoktur.

Ayrıca elimde orjinal nokia ince uçlu hızlı şarj aleti(5 Tl) ve orjinal nokia Bl-5CA batarya(5 Tl) bulunmaktadır kırdığım telefondan kalma. Batarya yeniydi zaten, Şarj aleti de çalışmaktadır.

Hepsini alacak arkadaş varsa (Yedek parça niyetine) Fiyatı 35 TL olur. Pazarlık düşünmüyorum. Nokia nın giriş seviyesi telefonları ile üste para vererek takasa girebilirim. Resimlerini almak isteyen arkadaşlara gönderebilirim.

İyi günler dilerim.

Sahibinden ilan için:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-samsung-ankara-dan-siyah-e250-30-tl/detay

Not: Fotoğraflar Philips x800 autofocus ile ev ortamında çekilmiştir. Berbat bir kalitesi var :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 3 Haziran 2010; 16:03:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ankaranın Neresindesin ?
  • Elvankent veya Odtü'de olabiliyorum duruma göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

Elvankent veya Odtü'de olabiliyorum duruma göre.

Kendime yakın birilerinin olduğunu bilmek güzel Elvankent
  • pm..
  • Telefon Muhlis hocama satılmıştır. İyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.