Şimdi Ara

Ankara daki en iyi kebapçı hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

quote:

Ümitköy Düveroğlu - Adana, Antep Lahmacunu, Kuzu Şiş, İçli Köfte
    Tavacı Recep - Kaburga Dolması, Kuru Patlıcan Dolması, İçli Köfte, Yayık Ayran, Mırra

Kesman Ciğer, Kukla Kebap bir Çukurağa sofrası sürekli dolu ama hiç gidemedim daha...

Not: Uludağ yazan arkadaşa ithafen Uludağ'ı kaliteli bir yer sanıyor sanırım, kebap yenmeyecek tek yeri yazmış.

Daha popüler mekan yok muydu? Çadır kebap i unutmuşsun. Recep, duveroglu, cukuraga bunlar hep balon. Cukuraga ve recep in özellikle hicbir özelliği yok aspava mantığıyla kebap yerine ikram yemeyi tercih edenleri kaziklamakla meşhur. Duveroglu vasat, bütün menüsü lezzetsiz, tatlıları felaket. Kukla kebap zaten vasatin epey altında. Oraya giden kalmış mı daha?

Valla yorumlarımı eksileyen arkadaşlara sormak lazım...

Adam akıllı tavsiyeleri varsa denemeyi isterim ama parasızlıktan evden bile çıkabildiklerini sanmıyorum.

Ankaralıyım, 20 yıldır Ankarada yaşıyorum.Fiyat yer fark etmeksizin birçok yeri denedim.Sonra birgün yolum antep'e düştü.O verdiğim paralar hepsi acı acı aklıma geldi.Kısaca sen kebap görmemişsin,doğu illerine gitmeden önce bende öyleymişim.Hele bir patlican kebap vardi lahmacunun icine sarip yediğim.Yani orgazm falan olursun aman hocam o dediğin çöplerden sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

quote:

quote:

Tavacı Recep - Kaburga Dolması, Kuru Patlıcan Dolması, İçli Köfte, Yayık Ayran, Mırra

Kesman Ciğer, Kukla Kebap bir Çukurağa sofrası sürekli dolu ama hiç gidemedim daha...

Not: Uludağ yazan arkadaşa ithafen Uludağ'ı kaliteli bir yer sanıyor sanırım, kebap yenmeyecek tek yeri yazmış.

Daha popüler mekan yok muydu? Çadır kebap i unutmuşsun. Recep, duveroglu, cukuraga bunlar hep balon. Cukuraga ve recep in özellikle hicbir özelliği yok aspava mantığıyla kebap yerine ikram yemeyi tercih edenleri kaziklamakla meşhur. Duveroglu vasat, bütün menüsü lezzetsiz, tatlıları felaket. Kukla kebap zaten vasatin epey altında. Oraya giden kalmış mı daha?

Adam akıllı tavsiyeleri varsa denemeyi isterim ama parasızlıktan evden bile çıkabildiklerini sanmıyorum.

Ankaralıyım, 20 yıldır Ankarada yaşıyorum.Fiyat yer fark etmeksizin birçok yeri denedim.Sonra birgün yolum antep'e düştü.O verdiğim paralar hepsi acı acı aklıma geldi.Kısaca sen kebap görmemişsin,doğu illerine gitmeden önce bende öyleymişim.Hele bir patlican kebap vardi lahmacunun icine sarip yediğim.Yani orgazm falan olursun aman hocam o dediğin çöplerden sonra.

Ben de bundan şikayetçi olduğum için belki yeni bir yer keşfeden olmuştur diye konuyu açtım ama hayatında bir şey görmeyenler aspava gibi yerler önermis.

Mesela bence ankara nin en lezzetli eti bayram usta yaprak kebap da ama mekanın çok salaş ve garsonların da eğitimsiz olmasi rahatsız ediyor, gidesim gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

quote:

quote:

Biliyorum Antep ve Diyarbakırlı arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor keşke zamanım olsa da gidip 10 kilo alsam

• Ulus'ta Kebapçı Emin Usta var. Pirzola şiş efsane...

Kızılay da Ümit Usta Izgara var Izmir Cad.

Daha fazla öneri için instagram/etmanyak

• çok yer denedim.necatibeydeki adana sofrası güzeldi geçen ay gittiğimde eskisi gibi tad alamadım.usta mı değişti ne oldu bilemem. hacıbabayı da beğenmedim. zaten batmandaki çömçeyle büyüdüğümden ona yaklaşabilecek bir yer bulamadım. kazancım hizmet etli ekmek yemeye devam ediyorum. düzgün mekan bulana kadar ara sıra giderim. bu hafta urfalı hacı mehmet ustanın ille de ulus şubesini öven bir arkadaş ısrarla git diyor. var mı deneyen? iyi değilse boşuna gitmeyim.

Kimseden ses çıkmayınca Ankaralı olupta Kaleye, Etnoğrafya müzesine daha ilk defa gittim. Urfalı Hacı Mehmet'e de uğradım. Beyti bağımlılığım olduğun yine beyti yedim. Süper diyemiyeceğim. Domates sosu yok gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 25 Temmuz 2015; 21:35:11 >
  • az bilenen bir-ki yer yazmak istedim

Balgatta cahit ustayı tavsiye ederim , özellikle kuzu şiş (porsiyonuda yeteri kadar doyurucudur)

linki :

https://www.zomato.com/ankara/me%C5%9Fhur-kebap%C3%A7%C4%B1-cahit-usta-balgat

Birde adanalı ismail usta vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: combo003

az bilenen bir-ki yer yazmak istedim

Balgatta cahit ustayı tavsiye ederim , özellikle kuzu şiş (porsiyonuda yeteri kadar doyurucudur)

linki :

https://www.zomato.com/ankara/me%C5%9Fhur-kebap%C3%A7%C4%B1-cahit-usta-balgat

Birde adanalı ismail usta vardır

Dönünce ismail ustayi deneyeceğim teşekkürler. Yorumlar çok olumlu ve hepsi de fasafiso ikramlar değil etin lezzeti hakkında, ben de bunun arayışındayim.

• ankarada vasatı aşamadığım için masabaşı, ciğerci müslüm, tavacı recep, cumhuriyette yiyorum kebapları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekfgfb

ankarada vasatı aşamadığım için masabaşı, ciğerci müslüm, tavacı recep, cumhuriyette yiyorum kebapları

Tebrikler, kaziklanmaya devam

• Esat Aspava

Bahçelievlederki 6. caddedeki Urfa kebabcisi (tam adını hatirlayamadim )

Aştinin ordaki Çukurağa (flyat/performans olarak genelde tercih ettiğim yer. ayrica ikram olarak yemekten sonra verilen irmik tatlisi mükemmell birşey. ankarada onu bırak ikram etmeyi satmak için bile yapabilen yok )

Kizilay mithatpaşadaki masabaşı rest. (en iyi hizmet ama az daha pahalı)

Ostimdeki kebabçı keko ( kazım karabekirdeki taklit bu orjinal keko. içlerinde en iyi yemeği bu yapıyor diyebilirim ama otobüsle zor arabayla gitmek lazım)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

Esat Aspava

Bahçelievlederki 6. caddedeki Urfa kebabcisi (tam adını hatirlayamadim )

Aştinin ordaki Çukurağa (flyat/performans olarak genelde tercih ettiğim yer. ayrica ikram olarak yemekten sonra verilen irmik tatlisi mükemmell birşey. ankarada onu bırak ikram etmeyi satmak için bile yapabilen yok )

Kizilay mithatpaşadaki masabaşı rest. (en iyi hizmet ama az daha pahalı)

Ostimdeki kebabçı keko ( kazım karabekirdeki taklit bu orjinal keko. içlerinde en iyi yemeği bu yapıyor diyebilirim ama otobüsle zor arabayla gitmek lazım)

Şaka misiniz birader?? Evde irmik tatlısı yapamıyorsunuz hadi, önceki mesajları da mı okumadiniz? Esat aspava nedir allasen

• Adanalı İsmail Usta, adanası efsanedir.

• Ankara'da birçok kebapçıya gittim, tadına bakma fırsatım oldu. Kazım Karabekir'deki mekanlar vasatın altı, çok sıradan. Aspavaların hepsi aynı. Aspavaları bu kategoriye koymak yanlış olur. En iyi döner derseniz Küçükesat'ta bulunan Özçelik aspava derim. En iyi şiş-kebap derseniz Balgat'ta Ziyabet caddesinde bulunan lezzet ve ikram olarak tartışmasız Ciğerci Apo derim.

• Lights.Out kullanıcısına yanıt
    1.si ben onerdigim yerleri soyledim okadar yer yazdım orda esat aspavaya takilmissin

2. çukurağada tatlı yeseydin bu boşboğazlığı yapmazdın.

3. birader istersen zıkkımın kökünü ye bu bana dert değil burda bi konu açmıssın bende insan bilip kendi önerilerimi yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetugur152

1.si ben onerdigim yerleri soyledim okadar yer yazdım orda esat aspavaya takilmissin

2. çukurağada tatlı yeseydin bu boşboğazlığı yapmazdın.

3. birader istersen zıkkımın kökünü ye bu bana dert değil burda bi konu açmıssın bende insan bilip kendi önerilerimi yazdım.

Sendeki sürü psikolojisi kimsede yok

• Birader nedir senin bu takındığın tavır foruma konu açmışsın millette yardım etmek istemiş ama belli ki hata etmişler gerçi nereden bilecekler senin gibi bir gurmenin karşılarına çıkacaklarını.
    Tamam belki sana göre iyi yerler olmayabilir de bu kadarda eleştiri yapılmaz ki herkesi yazdığına pişman etmişsin.
    Kimse konuna yorum yazmak zorunda da değil ama iyi niyet göstermişler sen bütün yorumları baltalamışsın.
    Beğenmediysen eksile gitsin yada cevap yazma kimseyi küçük düşürmeye hakkın yok
    Neymiş şaka mısın sen birader git evinde yap yok ikram yemeyemi gidiyosun kazıklanmaya devam et
    Böyle bir mantık olabilir mi o zaman al etini git pişir kendin.yeme dışarıda. yap mezeni otur evinde yada çık pikniğe mangala git
    Ankaradaki kebapçılarda sana hasretti
    Git bak bakalım baltaladığın mekanlarda kimlerin resmi var usta nereli ne zamandan beri bu işle uğraşıyor kimlerin emeklerini hiçe sayıyorsun
    Ama yok senin gibileri gittiği yerlerde somurtan garsonla muhabbet kuramayan en ufak hatada azarlayan mekanı şikayet edip olay çıkaran adamlardır
    Siz hiçbir hizmeti haketmiyorsunuz sizin gibiler bir zahmet uzak dursun oralardan ortamın tadını kaçırıyorsunuz

• Birazdan "Çukurağa" iyi diyenler çıkabilir. AMAN diyeyim AMAN ısmarlasalar dahi yememeni şiddetle tavsiye ederim . Tamamen abartılmış sırf adı çıktığı ve siyasetciler zamanında orada yemiş diye abartılan bir yer görmedim.
  • Ankara'da çukurağa ve aspavalar kadar abartılan bi yer var mı bilmiyorum

Gerçekten özellikle çukurağa kötü sadece kalıplaşmış artık orası iyi diye diye.
  • ofglr O kullanıcısına yanıt
    Ne yaptigim seni hic ilgilendirmez, git konu dışına konu aç, benim konumu niye baltaliyorsun. Bu aspavalari begenen zihniyet yüzünden lezzetli kebap bulamıyoruz dedim elli kere, daha hala aspava/cukuraga vb tavsiye eden var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Birazdan "Çukurağa" iyi diyenler çıkabilir. AMAN diyeyim AMAN ısmarlasalar dahi yememeni şiddetle tavsiye ederim . Tamamen abartılmış sırf adı çıktığı ve siyasetciler zamanında orada yemiş diye abartılan bir yer görmedim.

Ettiler bile, hatta argumani da orda kimler yemek yemis biliyor musun? Sevdigi siyasiler dışkı yese, bunlar da yiyecek demek ki. Bizdeki sürü psikolojisi ve sartlanmislik başka kimsede yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.