Şimdi Ara

Ankara'da Top Tamiri Yapan Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankara'da futbol topunun patlağını tamir ettirebileceğim bir yer var mı? yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. top 3-5 kurus olsa ugrasmam da bu iki sene icinde aldiğimiz 2. top ilki kayboldu aynısından bi tane daha aldık bu da patladı bir kez daha 35 ytl vermek istemiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Top Tamiri Hizmetleri

Ankara'da futbol topu mu tamir ettirmek istiyorsanız, şehrin dört bir yanında top tamiri yapan yerler mevcut. Bu işletmeler, çeşitli boyut ve türlerde futbol toplarının onarımını gerçekleştirmektedir.

Top Tamiri İşlemleri

Top tamiri ustaları, topun hasarına bağlı olarak farklı teknikler kullanarak topu onarırlar. Küçük delinmeler veya sızıntılar yama yapılarak kapatılabilir. Daha büyük yırtıklar veya dikiş sorunları ise elle veya makine ile dikilerek onarılabilir.

Ankara'daki Top Tamiri Yerleri

Ankara'da futbol topu tamiri yapan yerler arasında şunlar bulunmaktadır:

• [İşletme Adı] (Adres, Telefon Numarası)

Bu işletmeler, müşterilerine hızlı ve kaliteli top tamiri hizmetleri sunmaktadır. Topları onarmak için orijinal malzemeler kullanarak topların dayanıklılığını ve performansını korurlar.

Hizmet Kapsamı

Top tamiri yerleri genellikle aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

• Futbol topu tamiri
    • Voleybol topu tamiri
    • Basketbol topu tamiri
    • Hentbol topu tamiri

Top Tamiri Ücretleri

Ankara'daki top tamiri ücretleri, topun türü, hasarın boyutu ve işin karmaşıklığına göre değişmektedir. Ancak genel olarak, top tamiri ücretleri makul düzeylerdedir.

Ankara'da futbol topunuzu tamir ettirmek için güvenilir ve yetenekli bir top tamiri yeri arıyorsanız, yukarıda listelenen işletmelerden birini tercih edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kuşum Aydın İle Fatih Ürek Tamir Eder....
  • çok hor kullanmıycaksın topları
  • bisikletçiler yapar
  • cevap veren arkadaslara tesekkürler Kusum aydın ve ürkek'ten fayda gelmiyecegini sandığımdan sanırım ülkealan pasajına götürecem oranın alt katında tamirci varmış diye duydum bakalım ne kadr doğru
  • Aynı sıkıntı bizde de var 3 seneden fazla olmuş konu açılalı ama olsun sorayım burdan :)) yaptırdınız mı hocam topunuzu???
  • Topunuzu Patlatıcak dh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akidibol

cevap veren arkadaslara tesekkürler Kusum aydın ve ürkek'ten fayda gelmiyecegini sandığımdan sanırım ülkealan pasajına götürecem oranın alt katında tamirci varmış diye duydum bakalım ne kadr doğru

Orda nerde varmış merak ettim doğrusu varsa eğer yaz buraya hocam

Fail olduk iyi mi? Kaç sene önceki konuymuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 3 Nisan 2010; 15:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdn&mlty

Aynı sıkıntı bizde de var 3 seneden fazla olmuş konu açılalı ama olsun sorayım burdan :)) yaptırdınız mı hocam topunuzu???

• Tamam kabul saçma bir soru oldu 3 senelik mevzu :)) Neyse varmı böyle bir yer yoksa plastik top alıp onu koyacam :))

• Arkadaşlar her türlü top çeşidinin tamirini yapıyoruz ( futbol , voleybol , hentbol, basketbol, vb.)
    ücret, en az 3 , en fazla 4 lira dır. bize ulaşmak için ;

0554 723 1616
    0535 330 80 10
    mavisukostum@hotmail.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturanboga4363

Arkadaşlar her türlü top çeşidinin tamirini yapıyoruz ( futbol , voleybol , hentbol, basketbol, vb.)
    ücret, en az 3 , en fazla 4 lira dır. bize ulaşmak için ;

0554 723 1616
    0535 330 80 10
    mavisukostum@hotmail.com.tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.