Şimdi Ara

Ankara'da pleksi yapan yer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400R kasamın yan kapağını kestirip, 1-2 adet 140mm fan takılacak şekilde pencereli yapabilecek, beni pişman etmeyecek profesyonel bir yer var mı acaba?

Bilen arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

• Hocam @amfibi adlı arkadaşla görüştünüzmü gerçi kendisi istanbulda ama kapağını yollarsanız o yapıp yolluyor.
  • AMFİBİ ye göndermeyi de düşündüm ama git-gel kargo parası, birde kargoda sağ salim gidip gelebilme riskini göze alamadım.
  • Pleksi kolay da o bulunur şimdi sana kendin yap diycem sende uğraşmayı sevmiyon hazırı seviyon
  • Maalesef, aslında sevdiğim şeyler bunlar ama sabırsız ve asabiyim bu konularda. Bi yeri olmayacak olur, kırar dökerim kasayı o an.

Pleksiden sonra karbon fiber mi ne var, onla kaplamayı kendim yapmayı düşünüyorum. Zamanla tabi.
  • Benim kasa açıkta durmadığı için pleksi yaptırmamın alemi yoktu ama yandaki fan deliklerini kapatmak için 2 taraf için 2 parça siyah pleksi kestirdim kargosuyla beraber 22 TL tuttu sanırım,çift taraflı bantla yapıştırdım 10 numara orjinal gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 17 Mayıs 2012; 13:14:35 >
  • Ben yardımcı olurum dicem ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

Ben yardımcı olurum dicem ama

Ama sı ne hocam, yapabileceğin bişey varsa çekinme.
  • Mesafe biraz daha uzuyor
    Sen, AMFİBİ + 1 saat ben
  • Tüm yollar AMFİBİ ye çıkıyor.
  • Sonuç biraz masraflı olur ama kapağı riske atmamış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

Sonuç biraz masraflı olur ama kapağı riske atmamış olursun

kasayı kesme işini ben de riske atma olayı yüzünden yapamıyorum . en iyisi AMFİBİ'ye vermek
  • Aşkolsun Barış'ım, haber verseydin ben de dahil olurdum konuya, beraber kaynatırdık..
    İltifatlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, tavsiye edilmek kadar güzel birşey var mı bilemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Aşkolsun Barış'ım, haber verseydin ben de dahil olurdum konuya, beraber kaynatırdık..
    İltifatlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, tavsiye edilmek kadar güzel birşey var mı bilemiyorum..

Fireball bile sizi önerdi, düşünün artık namınızı. Ama böylede olmuyor, Ankaraya bi şube açsanız güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Fireball bile sizi önerdi, düşünün artık namınızı. Ama böylede olmuyor, Ankaraya bi şube açsanız güzel olacak.

Ben biraz havalanayım da, geliyorum hemen..
  • quote:

Ben biraz havalanayım da, geliyorum hemen..

Hocam bana 400r yan kapak için yapılabilecek bir çalışmayı bildirirmisin. PM den de olur.

Dıştan görünüm

İçten görünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 19 Mayıs 2012; 11:09:04 >

• quote:

Aşkolsun Barış'ım, haber verseydin ben de dahil olurdum konuya, beraber kaynatırdık..

Hazır sen ortalıkta yokken arkandan konuşalım dedik Mustafa abi işlerin yoğun sanırım, forumda fazla görunmuyorsun.
  • Plexi kısmında yardımcı oluruz istediğin ölçülerde mm'lik keseriz yardımcı olmaya çalışırım. Kasa kesme işlemide kendiminkine yaptım güzelde oldu fakat yinede usta eli değil ona güvenemem. Ama plexi de yardımcı oluruz daha önce forumdan arkadaşlara yapmıştım resimlerini bulursam bakarsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.