Şimdi Ara

Ankara'da Tıp Okuyorum Sorularınızı Alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 sene sınava hazırlandım.
    3.senemde 6k yaptim.
    Zamanında çok vakit geçirdim burda.Zamaninda dediğimde 1.5 sene önce falan.
    Buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 20 Ekim 2019; 23:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ankarada vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz. Ben yapacak bir şey bulamıyorum

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sey yaparak geçiriyorum jxjxjxjxjxjxj

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Zaten yapılacak tek şey yazık ki dmkfkfkfkd

• sinavla ilgili taktik verebilir misin? özellikle mezunlar ve sinava 3. defa girecekler icin?

• Halil_asd H kullanıcısına yanıt
    1.HAYAL KURUN, geleceğe yönelik.Bol bol.Bu sizi kamçılayacaktır.1 sene sonra burda olacağım, şöyle böyle diye.Ama bu hayal yalnız sizin olsun başkalarına vermeyin.Gerceklerin eline ise asla.Hayalinizi hep yanınızda taşıyın bir el feneri gibi.Sene boyunca aşırı gittiğiniz tek şey hayal kurmak olsun.Net olsun, ulaşılabilir olsun her şeyden öte 1 yıl sonra başkalarına yaptim demek için değil o hayal gerçekle bir olduğu vakit sadece gülmek için bunu yapın.

2.SAKİN KALIN, sakin olun 7 ay mi kaldı ilk 1000 mi istiyorsun ve örneği yok mu? Önemli değil.Örnek sen olacaksın.Süre zaman doğru kullanmasını bil.7 ay kaldı diyelim günlük 2 saatten program yap emin ol o bittikten sonra çalışmak isteyeceksin ama 8 saat yaparsan yapamayacaksın gözüne fazla gelecek.Mukemmeliyetci olmayacaksın sadece sakin kal gerisi gelecek.

3.DIGER ŞEYLERDEN KENDINI SOYUTLA, her şeyden ki Bu sadece düşünce olarak olsun.Eglen ama aklın derste olsun.Ask işine dönüştürün sevdiğiniz kişinin peşinden koşmak nasıl sizi yormuyorsa onu görünce hicbir sey düşünmüyorsanız hayatınız içinde bunu yapabilmelisiniz.Bu sene sadece hayaliniz ve siz varsınız araya kimseyi sokmayın

Teknik tavsiyeler kişiden kişiye değişir ama benim verebileceklerim bunlar.

• Hocam bu forumda ne kadar vakit geçiriyordunuz ? Benim son 1 haftadır gunde 2 3 saatim bu forumda gecıyor hep anonim olarak takılıyorum okuyup gecıyorum. Birde tm ciyim ben tyt fene ( kimya ve biyoloji ) ne zaman başlamamı onerırısınız ? Hedefim 5k-10k arasına girmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fan fini fin fon meseleleri nasıl anlarsın ya hani

• hocam pdö nedir . komite sistemi mi var yoksa pdö mu universitenizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk dönem nasıl gectin ben kalıcam kesin haftaya komite var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.