Şimdi Ara

Ankara'da Tampon Tamiri Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 Model Marea Liberty aracım var. Bunların bazılarında sis farı oluyor bazılarında olmuyor sanırım. Benimki sis farı olanlardan. Tamponda sağ sis farının olduğu yeri kaldırıma çarpmıştık. Hafif bir ezik ve ızgara gibi olan yerin 2 sinin bir tarafı kırılmış gibi. Parça eksilmesi yok sanırım. Resim eklerim akşama olmazsa. Acaba kaça mal olur ve Ankara'da nereyi tavsiye edersiniz? Hani işten anlayan biri değilimdir. Genelde forumlardan araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Çünkü aynı iş için 50 TL diyen de oluyor 250-300 TL diyen de...

Bir de birşey daha sormak istiyorum. Sis farını sökmüştük. Yerinde sağlam durmadığı için. Şöyle birşey var. Ben yapmadık bu kısımları da, sis farını yaktığımda arka taraftaki sis farı da sol yanıyor sağ yanmıyor. Aynı şekilde geri vites ışığı da aynı şekilde. Sağ yanmıyor. Acaba bunlar birbirine bağlı falan mı yoksa tesadüf mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 19 Ağustos 2013; 12:03:09 >

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    ARKA SİS FARLARI TEK YANAR ZATEN GERİ VİTES LAMBASININ AMPÜLÜ PATLAMIŞTIR İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİRİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tampon tamiri yer önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ankara'da sunroof tamir/bakımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.