Bildirim
ankara da sürücü kursu tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
-
kızılaya gitmen sorun olur mu? neredesin -
öz ece vardı arkadaş gitmişti bikaç kez trafiğe çıktı.
ben de hitit deniz e gittim. iyi kullandığım için 1 kez çıktım trafiğe gerek görmedim fazlasına. ikisi de kızılay da. -
güneş diyar sürücü kursu.Kızılay,necatibey caddesinde.10 numara insanlar.Çok memnunum ordan aldığıma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: netell
kızılaya gitmen sorun olur mu? neredesin
kızılay sorun olmaz zaten kızılayda bakıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
güneş diyar sürücü kursu.Kızılay,necatibey caddesinde.10 numara insanlar.Çok memnunum ordan aldığıma.
kaç saat direksiyon dersine çıkarıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: btrlp92
öz ece vardı arkadaş gitmişti bikaç kez trafiğe çıktı.
ben de hitit deniz e gittim. iyi kullandığım için 1 kez çıktım trafiğe gerek görmedim fazlasına. ikisi de kızılay da.
hmm ben çok iyi bilmiyorum ve öğrenmem için direksiyon dersi çok önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: O_sK_y
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
kaç saat direksiyon dersine çıkarıyorlar
valla ben alalı çok oldu,her hafta sonu çıkarıyorlardı sanırım.ben 3kere gittim 90la geçtim. -
Ankara'daki tüm sürücü kurslarının adres ve telefon bilgilerine buradan ulaşabilirsin. Yakın olan sürücü kursunu seç kurtul :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X