Şimdi Ara

Ankara'da özel alfa servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorusunuzdur belki uzun süredir alfa 156 selespeed almaya çalışıyorum. 2001 model. Bir süredir ilgilendiğim bir araç var. Bugün kaporasını vereceğim. Bir iki gün içerisinde de aracı iyi bir servise gösterip ona göre alacağım inşallah. Aracı computeste soktum ve güvendiğim bir kaprtacıya gösterdim. Sağ çamurluk değişmiş ve sağ tarafta her iki kapıda da boya var. Ama direk içlerinde boya olmadığını kapıların da çekiçlenerek düzeltiğini söyledi ustam. Büyük kaza yapmış olabilir mi diye sorduğumda direk içlerinde herhangi boya olmadığı için sağ tarafdan ezilmeli bir kaza yaptığını ağır bir kaza olamayacağını söyledi. Bunun haricinde bir de sol arka da çamurluğun tampon üstüne gelen kısmında boya var. Sol taraf tavan ve kaputta hiç boya yok. Computest moturun gayet iyi durumda olduğu, vites geçişlerinde hiç bir sorun bulunmadığını söylediler.

Son olarak aracı bilgisayara bağlatıp bir de mekanik aksamı komple gözden geçirtmek istiyorum. Bunun için benim bulduğum bir özel servis var. Şaşmaza giderken sağ tarafta volvo yetkili satıcısının hemen arkasında alfin oto. Burası iyimidir? Yoksa başka önerebileceğiniz yer varmıdır?

Bu konuda acil cevap verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 17 Ağustos 2011; 9:42:57 >

• benim bildiğim bir alfin var, bir de alfaline. alfaline şaşmaz'ın biraz daha içerilerinde.. yerini bulmak biraz zor diye duymuştum. ama google maps'ten veya internetten açık adresini bulabilirsin..

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar biliyorusunuzdur belki uzun süredir alfa 156 selespeed almaya çalışıyorum. 2001 model. Bir süredir ilgilendiğim bir araç var. Bugün kaporasını vereceğim. Bir iki gün içerisinde de aracı iyi bir servise gösterip ona göre alacağım inşallah. Aracı computeste soktum ve güvendiğim bir kaprtacıya gösterdim. Sağ çamurluk değişmiş ve sağ tarafta her iki kapıda da boya var. Ama direk içlerinde boya olmadığını kapıların da çekiçlenerek düzeltiğini söyledi ustam. Büyük kaza yapmış olabilir mi diye sorduğumda direk içlerinde herhangi boya olmadığı için sağ tarafdan ezilmeli bir kaza yaptığını ağır bir kaza olamayacağını söyledi. Bunun haricinde bir de sol arka da çamurluğun tampon üstüne gelen kısmında boya var. Sol taraf tavan ve kaputta hiç boya yok. Computest moturun gayet iyi durumda olduğu, vites geçişlerinde hiç bir sorun bulunmadığını söylediler.

Son olarak aracı bilgisayara bağlatıp bir de mekanik aksamı komple gözden geçirtmek istiyorum. Bunun için benim bulduğum bir özel servis var. Şaşmaza giderken sağ tarafta volvo yetkili satıcısının hemen arkasında alfin oto. Burası iyimidir? Yoksa başka önerebileceğiniz yer varmıdır?

Bu konuda acil cevap verebilirseniz sevinirim.

biraz geç oldu ama önereceğim bir servis var. hala ihtiyacınız varsa

• Aracı aldım dostum. Gene şaşmaz da alfaline var. Metin usta. Ona gösterdim. Ufak bir iki sorunu da orada halletirdir. Ama senin önereceğin yeri de denemek isterim. Metin alfaline iyi ama fiyatları biraz yüksek gibi sanki.
  • a-r servisi denemeni öneririm kesinlikle. eğer usta karşılığını veriyorsa fiyat 2. planda kalıyor bence. bu önerdiğim yerdeki usta mustafa deveci adı. eski rallicidir kendisi :) lancia ile yarışmış. 3 yıl almanya 1 yılda italyada alfa romeo fabrikasındada görev yapmış
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aracı aldım dostum. Gene şaşmaz da alfaline var. Metin usta. Ona gösterdim. Ufak bir iki sorunu da orada halletirdir. Ama senin önereceğin yeri de denemek isterim. Metin alfaline iyi ama fiyatları biraz yüksek gibi sanki.

a & r servis var ben de onu tavsiye derim. mustafa deveci ustanın adı. alfa konusunda çok bilgili. acity'nin ordada. liva pastanesinin arkasında yeri. adımı söylersen size yardımcı olacaktır mustafa usta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reelnumber -- 31 Ekim 2011; 13:42:41 >

Sadece alfaromeo ya mı bakıyor acaba? Sizin aracınız neydi bu arada?

2005 model 156

Muhtemel bir lmabada sensörü problemim var sanırım. Bugün bir a&r servisle görüşeceğim bakalım ne diyecekler.

aracınızı bilgisayara sokun a-r serviste. eğer lambda sensörüyse genel bir parçadır ve ucuza rahatlıkla temin edebilirsiniz. pazarlık edin dışarıdan siz parçayı alın onlar taksınlar. zira istanbuldan çok ucuza gelmekte...

Kullanicilar olarak elbette ucuz maliyet ve kaliteli iscilik isteriz hepimiz ama malesef soz konusu alfa olunca cokta ucuz bi maliyetle cikamiyoruz isin icinden:) fiyatlar asagi yukari 10-20 lira oynar belki hepsinde ayni.geriye alfanin cigerini bilen gereksiz parca degisimlerinden kacan usta kaliyo... Ucunude tanirim bilirim... Kimi tercih edersin dersen metin ustayi tek gecerim..

Orijinalden alıntı: devirsever

selamlar arkadaşlar, peki A&R servisteki Mustafa Usta 155 Q4'ten anlarmı?

Anlar herhalde sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reelnumber -- 15 Kasım 2011; 11:19:05 >

Orijinalden alıntı: devirsever

selamlar arkadaşlar, peki A&R servisteki Mustafa Usta 155 Q4'ten anlarmı?

A-R servise gitmeyin kesinnikle, adamlar soyguncu .. arabanızda hiç olmayan arızalar çıkarır, boş yere paranızı alırlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.