Şimdi Ara

Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
11
Favori
69.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pioneer Mehmet'in yakınından bile geçmeyin.

Bu adamlar bu kazıkçılık ve berbat işçilikle nasıl bu kadar çok iş yapıyor, aklım almıyor.
  • AYDIN ELEKTRONIK ICIN BI YORUM DAHA WAR BEYLER BAKMAKTA FAYDA WAR

donanımhaber forum
    Honda Accord Executive Double DIN SQ Ses Sistemi Yapıldı- İzlenimler » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_75167960/f_//tm.htm#75167960

IYI FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanomer -- 15 Mayıs 2013; 8:18:45 >

• Arkadaşlar merhaba,

Ankara' da yaşıyorum. Evim Aydın Elektronik' e çok uzak olmasına rağmen bu hafta sonu üşenmedim gittim Aydın Elektronik'e iyi kide gitmişim.

Çok memnun kaldım herkese de tavsiye ediyorum. Ses sistemi konusunda lütfen ama lütfen, kendiniz, aracınız ve kulaklarınız için Aydın Elektronikten başka bir yere gitmeyin.

Ankara'da aksesuarcı, çakma xenoncu, cam filmci, teyp bağlamacı çok ama ses sistemleri konusunda uzman yok! Bu işi bilen anlayan, severek yapan, işçiliği de iyi olan başka bir yere rastlamadım.

Gittiğimde Ferhat Bey'le tanıştık, megane 2 aracım için bir iki titiz çalışma yaptı ellerine sağlık. maşallah bu alanda kendini çok iyi yetiştirmiş helal olsun. Yaptığı temiz işçilik, güler yüzü, muhabbeti için kendisine buradan ayrıca teşekkür ediyorum.

AYDIN ELEKTRONİK: Pınarbasi mh baldiran sok 55/C kecioren, Ankara, TR.
    0312 357 27 14

• Güle güle kullanın.ve buradan seslenelim kendilerine izmirede bir şube açın diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Güle güle kullanın.ve buradan seslenelim kendilerine izmirede bir şube açın diye.

Ferhat'ı izmire kaptırmayız hocam :) kusura bakmayın :)
  • Aynen her ufak yada büyük problemde kendisine rahatlıkla gidiyorum acaba yapabilicekmi edebilicekmi diye bir düşünce olmadan. İlgi alakası ile işlerinin dahada büyüyeceğine inanıyorum kendisinin :)
  • Bende buradan yazılan yorumlara güvenerek keçiörene Aydın Elektroniğe gittim.
    Fazla söze gerek yok. Önce telefonla arayın Ferhat ustanın müsait olup olmadığını öğrenin. Sonra iphone haritalar a baldıran sokak yazıp dükkana gidin. :)
    Sabahtan giderseniz esnaf işi bi kahvaltıyı haketetiniz. :D Siz ona bütçenizi söyleyin. Gerisine karışmayın. Pazarlık etmenize gerek olacağını zannetmiyorum. Oturun ve sadece Ferhat ustanın çayını kahvesini kolasını için. :) Kalite de ve işçilikte fazla söze gerek yok. Her konuda güvenebilirsiniz. Sıcak kanlı samimi ve canayakın bi ustamız. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

DN : Telefon etmeden giderseniz boş dönebilirsiniz. Önce telefon edin derim. :)
  • Öncelikle herkese merhaba,

Forumdan araştırmalarım sonucu bu sabah erkenden eryamandan yola çıktım Ferhat Usta'nın yanına gittim tabi aramadan gidip hata yaptık ama şansıma boş yakaladım Ustayı

Öncelikle herşey için tekrar teşekkür ederim ustaya beni memnun bir şekilde evime gönderdi. İşçiliğine kesinlikle diyecek birşey yok ki zaten en önemlisi bu. Ankara' da gözünüz kapalı gidebiliceğiniz ve işini profesyonelce yapan nadir belki de tek yer diyebilirim. Ürün satışını herkes yapar ama profesyone işçilik ve müşteri memnuniyeti tartışılmaz.

Bütçenize göre birçok seçenek mevcut ve hepsi de kaliteli seçenekler. Haftaya yine Ferhat Usta' dayız. (bu sefer kuzene)

Kısacası kesinlikle tavsiye ederim eğer güzel bir sistem ve kaliteli işçilik arıyorsanız.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.537105976337016.1073741840.178780078836276&type=1

Buyrun burdan aracımın bugün yapılan montajından resimleri bulabilirsiniz.

Saygılarımla

• Merhaba görüp gördügün en kıl adamım dostum.. :D Kalite ve işçilik çok önemli benim için dün bir montaj yaptırdım FERHAT AYDIN ( AYDIN ELEKTİRONİKTEN )
    Aydin Elektronik Car Hi-Fifacebook
    Aydin Elektronik Car Hi-Fi
    https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276

Laflar degil icraat konuşur ben anlatmayım resimler anlatsın.. :D

PIONEER PRS 88 5 volt pre out pasif suruldu
    FOCAL POWER 2.75 100 watt rms
    AUDISON AV K 6 125 watt rms
    DIGITAL DESIGNS 2512 750 watt rms
    HERTZ HE 4 4X70 watt rms
    KICKER DS693 70 watt rms
    FOCAL ELITE 5 RCA l
    A.s.s blok Dagitici

Aracım...
     Ankara'da Oto Ses Sistemi Montaj ve Satış arıyorum

ARAÇ GÖGSÜM ESKİ Sİ

ARAÇ GÖGSÜM YENİSİ

AUDİSON VE RCA LARIM

ANFİM FOCAL.

İZALASYON..

SUB CAPASİTÖR VE ANFİSİ..

DETAYLAR ALTTAKİ LINKTE...
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.538962139484733.1073741844.178780078836276&type=1&comment_id=5870824¬if_t=like

Ferhat aydın bey bu calışma için teşekkür ederim. ( designer )
    ( audison focal re audio dd helix re audio mosconi BULABİLECEGİNİZ TEK ADRES )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djexe -- 20 Haziran 2013; 12:21:27 >

• Arkadaslar herkese selam,

Bende aracımın ses sıstemı ıcın bugune kadar Ankara sınırları ıcerısınde gıtmedıgım yer kalmamıstı.
    Sonunda Ferhat kardesımle tanıstım.Artık profesyonel,yaptıgı ısı hakkıyla yapan,ne yaptıgını bılen,sırf para almak ıcın ıs yapmayan,en onemlısı bu ıse tutkulu bır arkadas olması dığerlerınden hemen onu ayırıyor.Yaptıgı ıscılığıde gorunce zaten fazla soze gerek kalmıyor.

Muzık dınlemek ıcın hoparloru herkez takabılır fakat bunu bır zevke cevırmek gercekten Ferhat kardesimin ısı.

Aracin resimleri de linkte mevcut.. Isciligi inceleyebilirsiniz.
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.540097539371193.1073741847.178780078836276&type=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lega -- 30 Haziran 2013; 12:26:57 >

• DD çok şahane duruyor
  • bu aydın elektroniği övmeyen kalmamış ama fiyat veren yok...ben aydın elektroniği aradım böyle comp coax amfi vs taktrıcam dedim montaj ücretini sordum telfonda fiyat verilmiyormuş...fiyat almak için 35 km yol gdip dükkanda mı sormak lazım anlamadım ben?? yapılacak iş ve maliyeti bellidir 2 kapıya comp. arkaya bi amfi ve kabloları bunu defalarca yapmıştr maliyetide fiyatıda bellidir neden söylenmez bu anlam veremedim ben.
  • Her arabaya yapılacak işçilik farklıdır. Bu isler öyle tak sök falan o kadar basit isler degildir. Arac basinda fiyat alınması normal..bu arada fiestanin göğüsü beğenmedim ama güle güle kullanın gene de..

• ortalama piyasadaki fiyatı ne peki bu işin ...teyp+comp+amfi montajı?? hayr cebmzde snrsz para yokkki gdelm adam ne isterse verelm :S
  • Ustasına göre değişir..ben kendi sistemime kablo,montaj,izolasyon,midrange podu,kamera falan derken 2bin tl verdim ki bunun cok cok fazlasını verenleri de biliyorum..

• kesinlikle barishrocker arkadasima katiliyorum her araca yapilcak iscilik farkli bi anfi bi teyp bi companent yazmak kadar kolay degil bu urunlerin montaji saatler aliyor arac basinda takilcak ekipmanlari gorerek fiyat vermesi cok normal

arti araca takilcak ekipmanlarin alt yapisi yalitimi ws ws dogal olarak bunlarin hepsi isciligi degistiren faktorler rocco1903

simdi firma sana gel ( misal ) veriyorum x fiyata halledelim diyip seni dükkanina cekse gittigindede farkli fiyat verse cok ETIK olmaz

firmanin prensibi fiyat vermemesi bence cok normal olmus benimde bildigim arac basinda bu islerin pazarliginin yapildigidir. birde yapilcak isi gormeden baska islerle kiyaslamakta yanlis olur diye dusunuyorum...
    sayfasinda yaptigi isleri yayinliyor ben cok basarili buluyorum kendi aracimida orda yaptirdim birebir basinda durdum ve gordugum en onemli sey yaptigi ise saygi duymasi birde elindeki aracla ilgilenirken gelen baska araclara is yapmamasi en kisa ornegi bi teyp montaji 10dk surer maksimum degilmi dukkana gelen musterisine simdi size yardimci olamam diyip surda baska bi montaci arkadasimiz war diye yonlendirmesi ama su saatte gelirsen yardimci olurum demesi musterisine verdigi degeri ortaya koyuyor..

bence hic 35 40 km hesabi yapma git derim bende cukurambardan kalkip gidip montaj yaptirdim

iyi forumlar....

• Arkadaşlar bende buradaki olumlu yorumlar üzerine cruze marka aracımı Ferhat arkadaşımızın ellerine bırakmış bulunuyorum , iki günlük süreç bugün bitti ve aracımı teslim aldım, değişim inanılmadı ,ses işçilik on numara :) bu iki günlük süreç boyunca genel olarak yanındaydım vede yapılan özenli ve temiz işçiliği gördüm. Öncelikle bu işler detay ve emek istiyor ,aracın baştan aşağı yenilenmesi hiç kolay değil. Aracıma Dls ra40 anfi , iki takım Hertz hsk 165 , detaylı bir focal ses yalıtımı vede 1. sınıf bağlantı elemanları kullanıldı. Sonuçta Ferhat ın yanından çok memnun ve de bir arkadaş sahibi olarak ayrıldım , buradan kendisine gösterdiği ilgi ve emekleri için teşekkür ediyorumAracın resimlerini görmek isteyenler aydın elektronik in facebook sayfasına bakabilir..

• forumdaki övgüler yüzünden 40km yola rağmen bende gitmeyi düşünüyorum merak ettiğim birşey var acaba taksit imkanı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Her arabaya yapılacak işçilik farklıdır. Bu isler öyle tak sök falan o kadar basit isler degildir. Arac basinda fiyat alınması normal..bu arada fiestanin göğüsü beğenmedim ama güle güle kullanın gene de..

Barıs bey siz begenmemişsiniz ama herkez yolda durdurup soran bile var ne kadar sık ne kadar göze hitap edici bir parça diyenler oluyor sanayideki ustalar bu işi yapan hifi ciler hepsi hayran tek begen meyen sizsiniz çok şaşırdım en önemlisi ben asık oldum işçilik o kadar güzel olduki orjinalinden saglam duruyor..
  • gokhan91 kullanıcısına yanıt
    taksit yapmakta ben bir anfi aldım taksitle

Arkadaşla olumsuz yorum yapanlar bana ankarada 1 tane 4 yol 3 yol aktif sistem kuran bir usta gösterin türkiyedeki bütün büyük denilen büyük olan hifi cileri takip ediyorum ankara için konuşayım büyük dedikleri bazıları 2 tane dd sub ile oynuyor akşama kadar onlara kutu yapıyor bozuyor diyer dedikleri adam focal nedir bilmiyor.. :) en basiti ABDULAH MISIRLI her yere mal vermez focal audioson helix gibi dünyal liderlerinin dispiritörü ankarada sadece aydın elektironige mal veriyor ben aydın elektironige gitmedeN çok inceledim dispiritörlerle görüştüm epey inceledim epey araştırdım hifi forumlarında ( TEK İSTEDİGİM BU KALİTEDE YERLER ÇOGALSIN BİZDE GİDELİM )

Ankarada sub , mid tamiri için HAKAN ELEKTİRONİK
    KALİTELİ ürün montaj için AYDIN ELEKTİRONİK

DAHA ÜSTÜ VARSA BUYRUN YAZIN..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.