Şimdi Ara

Ankara'da oto check up merkezi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
11.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Fiesta aracı göstereceğiz. Ankara'da düzgün hizmet veren özel bir check up merkezi arıyorum

• gerek kalmadı zaten yazan olmamış. kazım karabekirde opetin çaprazında computest var.50 liraya yaptırdık.
  • Merhabalar,

Bahsettiğiniz test nasıl bir test? Nelerine bakıyorlar aracın? Nasıl aşamalardan geçiyor? Bilgi verebilirmisiniz?
  • Böyle bir teste hiç ihtiyacım olmadı ama...

Merak ettim..
  • computest diye bir yer var. kazım karabekirde oraya götürdüm aracı. aracın tüm kaportaya bakılıyor. nokta nokta tüm yerlerine. ayrıca motora, yürüyene herseye bakılıyor.

fiyatı 50 liraymış.

bir araba beğendim

araç şu.

sahibi boya var bir değisen var dedi.

Ama oraya götürdül araç ağır hasarlı çıktı.

aracın tamamı boyalı. her tarafı düzeltilmiş direklere kadar.

sahibi ya bilmiyordu ya salağa yattı.

Olan bizim paraya oldu.

ama bu merkezler çok iyi çalışıyor.

mesela motor için de arabayı bir yere koyuyorlar. ön tekerler hareket ediyor ama boşta. 200 km ye kadar çıkarılıyor araç. motorun gücü ölçülüyor.

tavsiye ederim ustadan bence iyi. zaten tanıdık bir ustamız vardı. chek up yaptırın bana getirene kadar dedi.

ha yukardaki ilandaki bilgilerle veriler tutmayınca almaktan vazgeçtim. ama ilanda hiç bir değişiklik yok hala duruyor. bilgi veriyim tüm arkadaslara

• check up da benim gibi beklenmeyen olaylar çıkan var mı
  • Bende geçenlerde bir ford focus aldım ve sanayii ye götürdüm. Adam baktı baktı yok öyle dedi yok böyle dedi. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bende bir test merkezine götürdüm. Sahibi sağ çamurluk ve bagaj kapağında boya var dedi. Test merkezine gidince ekstradan birde sağ çamurluk ve sağ kapıda değişim çıktı. Usta çok güzel açıklama yaptı. Aracı aldık. Çok ta memnunum araçtan. Test merkezini anlatacak olursamda 4 aşamalı olarak aracı kontrol ettiler. En beğendiğim nokta ise sana bir dosya veriyor test sonunda. ne dediyse hepsini yazıyor bu dosyaya. 50 TL Komple test ediyorlar. Test merkezini çok beğendim. Usta ile ufak bir sohbet ettim. Usta sıfır araç alsan bile getirip en azından kaportasını göstereceksin dedi. Bazen arabayı tırlardan indirirlerken arabaya zarar verebiliyorlarmış ve hemen servise çekip değişitiriyorlarmış parçalarını. Adam çok karşılaşmış bu tip olaylarla. Yani bunu duyunca bir yaşıma daha girdim :) Demek sıfır araç alsam bile sorunsuz demek yanlış olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobleeagle -- 29 Eylül 2010; 16:20:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tur Oto mu, Tan Oto mu? (Ankara)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu takip

ankara oto test yapan merkez bılgısı lazım?
  • Speedy Ankara
    İstanbul Yolu Batıkent Kavşağı CarrefourSa Park Alanı
    0312 252 65 21
  • benim gittiğim yer çevik kuvvetin arka tarafında hemen çevik kuvvet binasının yanında 3 araç gösterdim ustalar kaliteli işler yapıyorlar.Arabanın altına kadar indiriyor sizi .Çok memnun kaldım.Ustalar orda olayı anlatırken küçük küçük şeyler söylüyorlar.Açıkca al yada alma demiyorlar ama arabadan anlayan biri ile gitmeniz iyi olur.Akşam eve geçince adres telefon bilgisi paylaşırım.

NOT: Computeste götürmeden önce adamla anlaşın eğer dediklerinden farklı şeyler çıkarsa ücretini sen ödersin diye.Baktınız adam yanaşmıyor hemen vazgeçersiniz.Başıma gelen olaydan biliyorum.
  • başkent sanayide snow computest diye bir araç test yeri açılmış kesinlikle tüm araç alacak olanlara tawsiye ederim..dört dörtlük baktılar benim aracıma ve ne warsa ortaya konuşuyolar raporda weriyorlar.aracı aldım we çok memnunum arkadaşlar..
  • biraz geç olmuş ama yazmadan edemiyeceğim :D benimde ilk aracımdı alacağım, arkadaşımın tavsiyesi üzerine şaşmazda noterin karşısına yeni açılmış olan oto teste gittim Damla oto test diye geçiyor. Adamlara helal olsun araba iyi ilgileniyor. hemen yanına da cafe yapmışlar ister oturup çayını iç, ister yan taraftan testi incele. araç sahibi 2 parça boyalı demişti ama 4 parçada boya çıktı ama içim rahatladı en azından satanla biraz daha pazarlık yaptım ve aracı aldım. Eğerki ikinci el alacaksanız orası gibi güvenli ve kurumsal bir yere gitmenizi tavsiye ederim damla oto test diyince herkes biliyormuş zaten şaşmazda.
  • kazım karabekirdeki shell in yanındaki NEW COMPUTEST aracımı götürdüm. girmem ile çıkmam 5 dk sürdü. her galericide bulunan boya ölçen cihazla baktılar. sonra platforma cikardilar. biraz da orda oyalandılar sonra boya ve değişen parçaları söylediler. göya yalandan bir test raporu verdiler o kadar.aracin alt kısmına bakmadılar bile. 50 tl aldılar. ankara 'da en az 20 tane test merkezi bence kesinlikle buraya gitmeyin.

ayrıca geçen hafta nissan marka aracımı satarken de çevik kuvvetin arka tarafında oto test merkezine götürdüm. orası biraz daha iyi bence en azından aracı lifte kaldırıyorlar. orada fiyat 50 tl.

Birde turgut özal bulv. lastikçilerin olduğu yerde sanırım opetin karşı tarafında küçük bir yer vardı. orada ücret 70 tl ama daha profesyonel bir yer. burayı da tavsiye ederim.
  • Ankara İskitlerde GÜL TUR Oto Test istasyonu var oraya GİTME SAKIN galericilerle anlaşmalı değişen parçayı boyalı diye sattırıyorlar arabaları.Aracı kontrol etmeleri hikayeden para tuzağı.
  • nokta autocheck sbm den aracın pertinede bakıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 8 Aralık 2013; 23:46:15 >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Yarbay'ım Nette araştırın... şikayet.com dan sorgulatın... kişilerin alt yapısını işletmenin ulusal ve yerel haberlerini değerlendirin...yani Araç expertiz yapan yerleri arayın bilgi alın...
    Diagnostic yapıyormusunuz? deyin
    Hidrolikli asansör le kaldırıp alt lamb detay yapıyormusunuz deyin...
    Aracın geçmiş bilgisi Sıfır hangi il den çıkmış kaç plaka değişikliğine uğramış...
    Araç şirket aracımı?
    Ağır hasar (gizli pert) sorgulamasını kaç kod dan yapıyorsunuz deyin.
    Dyno test raporu varmı deyin
    Fiziki kontrol üfleme kontrolü uzman tarafından ayrı yapılıyormu deyin.
    Aracla yolda tepki kontrolü yapılıyormu deyin.
    vb...
  • yanlış hatırlamıyorsam erciyes sanayi sitesinde mehmet usta vardı.. eski bosch servisinin ustası kendisine yer açmıştı.. forumda yada googlede aratırsan bulabilirsin.. gidenlerin hepsine yakını memnundu..
  • euromaster michelin servislerinde ücretsiz 11 nokta kontolğ yapıyolardı yardımcı olurlarwww.euromaster.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayar35

Ankara İskitlerde GÜL TUR Oto Test istasyonu var oraya GİTME SAKIN galericilerle anlaşmalı değişen parçayı boyalı diye sattırıyorlar arabaları.Aracı kontrol etmeleri hikayeden para tuzağı.

tesadüfen bu konuya ulaştım.
    Gül Tur oto firmasını araştırırken buraya rastladım demekki buraya yazan arkadaş iyi biliyolar bu firmanın ne olduğunu.

Ankara İskitlerde GÜL TUR Oto Test istasyonuna kesinlikle gitmelerini tavsiye etmiyorum arkadaşın dediği gibi galericilerle bire bir anlaşmalı bunlar tam tuzak haklarımı helal etmiyorum yüzlerine karşıda söyledim. zaten.
  • gül-tur hakkında benım yazım olacak ama önce şunu diyeyim burda karalayanlara kesinlikle inanmıyorum
    ben geçen hafta ankara ya araba almaya gittim araç hatasız boyasız denimişti tesadüfen gül-tura girdim araca 100 tl karşılı baktılar ben araç alan satan biriyim
    ve ben böyle araç inceleyeni tr hiç bir yerde görmedim adam aracın kaportasını en az 20 dk inceledi ve dediki araç boyasız ama bütün parçaları sökülmüş takılmış bütün vidalar oynanmış bunu hiç bir ekpertiz firması demez boya varmı yokmu onu söyler sökülüp takıldığını söylemez ve bende inceledim gerçekten doğru aracı almaktan vazgeçtim sonra bir araç daha getirdim adam bana parça boya var demişti 7 parça cıktı ordaki usta aracı görürgörmez bildi ondanda vazgeçtim sağolsun adamşar çok ilgilendi burda yazan karalamaya inanmıyorum birde adamlar imzalı belge veriyor bunu çoğu firmaz vermez bunuda düşünün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.