Şimdi Ara

Ankara da iyi bilgisayar tamircisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni pc aldim bozuk cikti istanbula gonderdim geldi hala bozuk bir kere daha gondermeden burada bir ustaya gostermek istiyorum var mi tavsiyesi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa G.youtube
    DADG2 OYUNDA İKEN EKRAN KAPANMA SORUNU (AÇIKLAMAYI OKUYUN)
    https://youtu.be/rYK0lIPobZ8
    bu arada sorun bu

• uğraşma hiçbiriyle direkt aldığın yere götür iade et iş bilmezler ondan sonra garanti dışı bırakıyor parçaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 4 Temmuz 2019; 10:43:42 >
  • Konu takip ...

Ama tabii dikkatli olmak lazım parçaların güzelse onu çalıp yerine daha kötü bir parça koyabilirler
  • Iade almiyolar kurulum yapilmis olanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulflyyy

Iade almiyolar kurulum yapilmis olanlara.
    Hocam bendede dadg2 var bi sıkıntı yok baska monitörle denediniz mi

• Öğle birşey olmaz.. iade almalarını iste hakkını biraz savun baskı yap ..Çakallık yapıp müşteriyi mağdur etme.siz bana ayıplı mal sattınız.ayıplı malınızı lutfen geri alın tüketici haklarına uyun de bilgisayardan anlamıyorsan niye mağaza açıyon de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Temmuz 2019; 15:2:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun nedir acaba bende ankaradayım söylerseniz yardımcı olabilirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Bu ilk gonderisim de telefona belki yarım saatte zor ulastim sonra 1 saat iade ettirebilmek icin kavga ettim ama kabul etmediler.

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Laptop u monitor e bagladim gunlerce oynadim bi sikinti yoktu.

• Son sistem bilgisayarlar çok karmaşık ama elektronikçiler woltametre ile ölçüm yapa yapa hatanın nerede olduğunu buluyorlar..2005 ye yeni bilgisayar almıştım.bir bilgisayarcı ya götürdüm anakatın kapasitöru şişmiş dedi.. o zaman elektroniğin ne kadar önemli olduğunu anladım.
    Sorunsuz anakart katı kapasitör ve kaliteli güç kaynağı ile elektriğin dalgalanması ni dikkate al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 4 Temmuz 2019; 15:47:33 >
  • soulflyyy kullanıcısına yanıt
    Farklı bir monitör bulup denesenize dadgde bide

• Pc teknik servisi (itopya) ile konustuk bir program indirtdi o program sayesinde ekran kartinin agrizali oldugu tespit edildi simdi de diyo ki 200 lira daha ver daha yeni kurdugumuz sistemi al diyo ulan bu ulke de işini dogru yapan yok mu anasını satıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: soulflyyy

Pc teknik servisi (itopya) ile konustuk bir program indirtdi o program sayesinde ekran kartinin agrizali oldugu tespit edildi simdi de diyo ki 200 lira daha ver daha yeni kurdugumuz sistemi al diyo ulan bu ulke de işini dogru yapan yok mu anasını satıyım ?
    Hangi programmis o Donanimsal sorunu programla sak diye bulmasi zor. Ayrica ekran karti olsa bile senden para talep edemezler cunku urun hatali gelmis zaten. Hakkini ara yoksa bu ulkede duduklenmeden yasanmaz.

• hocam ben de arıyorum işini düzgün yapan birini bulursan haber et lütfen
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Furmark programin adi, ayni kart icin para istemiyolar bu kart da yine sorun yasayabilirsin dedi 1660 al dedi 200 lira farkla ama ben ayni kartin degisimi icin yolladim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.