Şimdi Ara

Ankara'da İşini İyi Yapan Erkek Kuaförü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaç gündür düşünüyorum. Senelerdir evimin karşısındaki erkek berberine gider dururum, tek yapılan üç dört belli tip üzerinden saç kesimi ve sakal kesimi... Bildiğiniz eski tip berber. Ama artık bu tip berberlerin yerine başka arayışlar içindeyim. Erkek kuaförü dediğin sadece saç kesmemeli, erkek imajıyla ilgili biçok konudan haberdar olmalı. Ne biliyim, burnumuzdaki siyah noktalara çözüm önermeli, saç stilimiz için bize tavsiyede bulunmalı, aradan üç ay geçmiş biz saçımızı değiştirmemişsek gelip bi öneride bulunmalı, yani müşterisiyle ilgilenmeli. Üstelik sadece saç da değil, erkek kuaförü dediğin müşterisinin kaşına gözüne bakmalı, o kuaförden çıktığı zaman o müşterinin yüzüyle ilgili, saçıyla ilgili bir problemi kalmamalı...

En azından gelip sana hangi yüz tipine hangi saç şeklinin daha iyi gideceğini söylemeli. Bir kesim yaptıktan sonra bu saçı nasıl kullanırsan daha hoş bir görüntü elde edeceğini anlatmalı. Kısacası ilgilenmeli ve bilgilendirmeli. Sadece saça değil, yüze, sakala, kaşa, göze de bakmalı.

Var mıdır Ankara'da işini bu şekilde yapan? Ben saçımı şöyle şöyle istiyorum deyince suratına aval aval bakmayan ya da ben şu adamın saç modelini istiyorum deyince tamam deyip yine kendi kafasına göre model yapmayan bi berber ya da erkek kuaförü?

• tavsiye alınır
  • Öyle bir berber hayal bence boşuna arama bende bu tür bir arayış içindeyim ama bulamıyorum bi arkadaş tavsiye etti Beymen'in Eski kuaförü varmış kuğuluparkın oralarda onu bi araştır derim adamın adını unuttum hatırlarsam yazarım.
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Ankamall'de MOS erkek kuaförüne bir bakabilirsin

Teşekkürler usta aklımda olsun bi ara gidip bakayım. Fiyatlar nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi hortlatayım konuyu biraz Mos tavsiye edilmiş ancak mos malesef eski mos değil artık ,bir giden ikinci kez giderken kesinlikle düşünür, ben 5 senedir giderim ama son seneler de gerçekten kötüler çalışanlar sürekli değişti sabit bir adamınız kalmadı eski ustalar kalmadı (Ankara için ), parisli cemil der dururlar ona da gittim tam bir fiyasko hiç tavsiye etmem verdiğiniz paralara yazık,saçımı kesen adama mos da kestirdiğimi söyledim duruşunu düzeltti makası tutmasını düzeltti hedefinde mos da çalışmak varmış sonradan öğrendik.
    red & white a gelince bunlara gideceğinize sokaktaki berberinize gidin bundan bin kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim. E peki nerde usta kuaför diyorsanız inanın bende arayış içindeyim ancak tunalı da ki fix ve hakan özbek i tavsiye ediyorlar gideceğiz bakalım nasıllar. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 29 Haziran 2011; 23:47:27 >

• EZZE yi tek geçerim..denemek isteyeni yönlendirebilirim
    Ama özellikle şunu tavsiye ederim: Öyle MOSmuş Parisliymiş falan sakın kanmayın.İnanın sizi lüks mekanda traşlamaktan başka ekstra hiçbir şey sunmazlar.Çalışanlar alelade berber dükkanlarındakinden kesinlikle farklı değildir ama piyasanın abartısız 3 katı para almayı çok iyi bilirler.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.