Şimdi Ara

Ankara'da İngilizce Kitap nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 80 sayfalık olanları kastediyorum. 15 20 lira olmasın da .

• Hocam ne demek istediğinizi anlamadım, korsan istemiyorsanız büyük kitapçılara sorun Dost,Remzi,Nezih gibi. Onun haricinde Olgunlarda bulabilirsiniz her türlü kitabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Hocam ne demek istediğinizi anlamadım, korsan istemiyorsanız büyük kitapçılara sorun Dost,Remzi,Nezih gibi. Onun haricinde Olgunlarda bulabilirsiniz her türlü kitabı

Olgunlarda bulamadim hocam neyse arastiricaz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dost kitap evi nin alt katında bulabilirsiniz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Vatandaşı kullanıcısına yanıt
    alt katı da mı varmış teşekkürler
  • Orjinal istersen Dost, D&R vs. yerlerden alabilirsin. Yok ben o kadar para vermem dersen benim bildiğim 2 alternatif var; 1. Olgunlarda korsan ya da düşük kalite kitapları ucuza bulabilirsin, 2. olarak zafer çarşısının yanında tamamen kitapçılardan oluşan bir bina var adını tam hatırlamıyorum. Oradan bir ton ingilizce kitap bulursun.
  • Veya e-kitap okuyucu alıp korsan olmayan 150-200 civarı İngilizce hikaye kitaplarına ulaşabilirsin. Çok da konforlu şekilde okursun, kelimenin üstüne bastığın an Türkçe anlamı ortaya çıkıyor mesela. Vocabulary Builder özelliğiyle anlamını bilmediğin tüm kelimeler listeleniyor ve öğrenmen kolaylaşıyor vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz geç gördüm konuyu ama roman şeklinde arıyorsanız Kocatepedeki Beğendik Mağazasının kitap bölümünde fazlasıyla 5 Liraya fazlasıyla kitap bulabilirsiniz.
  • Arkadaş kitapevi nede bakabilirsin. Fiyatlar pound cinsinden hesaplaniyor ama bircok yabanci roman vs kitap var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılay aksoy çarşısında fırat abide olmasılazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.