Şimdi Ara

Ankara'da halk otobüsüyle yaptığımız kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün saat 13.00 sularında Eskişehir Yolu'nda en sol şeridin bir sağında yardırmış gidiyorduk. 541 numaralı halk otobüsündeydim bir araç bi anda sağa kırdı ve şoför vurmamak için sola kırdı ardından sağa kırdı ve arka yan tarafını(otomobillerde sol arka çamurluk tarafı) refuje vurdu. Otobüsteki yolcular olarak şoföre tepki gösterdik. Ardından şoför hiçbir şey olmamış gibi durmadan yola devam etti. Kızılay'da inince vurduğu yere baktım ancak bir şey yoktu anlamadım Gören var mı forumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu görünce şu kaza aklıma geldi. 1 can kaybı vardı. Yola dikkatini veren bir şoför olsaydı gazdan ayağını çekebilirdi. Demek ki vadesi yetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefo42

Bunu görünce şu kaza aklıma geldi. 1 can kaybı vardı. Yola dikkatini veren bir şoför olsaydı gazdan ayağını çekebilirdi. Demek ki vadesi yetmiş.

çok fena ya

• 541 kullanıyorum okula gidişte. Özel minibüsler yolcu yoğunluğu olduğunda çok hızlı gidiyolar. Sıhhiyeden necatibeye köprü inişinde sıkı tutunmazsanız o hızda fena olabilir.

geçmiş olsun.
  • Olay çok ilginç. Belki başka araç vurmuştur diyeceğim ama hissedersiniz zaten yani sizin vurup vurmadığınızı. Üstteki video ise tamamiyle dehşet verici. Aracın kaydığını görür görmez yavaşlamalıydı. Tam gaz gitmiş tabi suç onun değil ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

541 kullanıyorum okula gidişte. Özel minibüsler yolcu yoğunluğu olduğunda çok hızlı gidiyolar. Sıhhiyeden necatibeye köprü inişinde sıkı tutunmazsanız o hızda fena olabilir.

geçmiş olsun.

Minibüslere bindiğimizde kelle koltukta gidiyoruz hocam resmen.

Teşekkürler.

• Benim gördüğüm en ilginç otobüs kazası şu şekilde:
    İkiside aynı ışıklardan çıktı biri sola dönüyordu yan şeritteki kalkıp dönen otobüse geçirdi ama otobüslerin arasında satace 5 m falan avardı görmemesi imkansız ama onlarda heralde istanbul trafiğinden yoruluyolar.
    Bu arada 206 şöförü niye öyle bir hamle yaptı ki sola gircekken aracı birden hızlıca sağa kırdı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Benim gördüğüm en ilginç otobüs kazası şu şekilde:
    İkiside aynı ışıklardan çıktı biri sola dönüyordu yan şeritteki kalkıp dönen otobüse geçirdi ama otobüslerin arasında satace 5 m falan avardı görmemesi imkansız ama onlarda heralde istanbul trafiğinden yoruluyolar.
    Bu arada 206 şöförü niye öyle bir hamle yaptı ki sola gircekken aracı birden hızlıca sağa kırdı?

Yol bozuk,şoför beceriksiz,araba iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Benim gördüğüm en ilginç otobüs kazası şu şekilde:

telefonla konuşuyor olabilir, cd değiştiriyor olabilir, yanında biri varsa onunla tartışıyor veya cilveleşiyor olabilir, sigarasının külü kucağına düşüp bir yerleri yakmış olabilir, sola geçecekken soldan araç geldiğini farkedip birden sağa kıracak kadar acemi olabilir..

tabi kabahati % 100 sürücüye atmak olmaz, lastik patlamış da olabilir..

• Öndeki aracın kayma sebebi yolların ağır vasıtaların çökmeye sebep vermesinden bu derece kötü bir kaza yaşanmış.İnşallah içindekilere bişi olmamıştır.
  • tefo42 T kullanıcısına yanıt
    Biçti resmen
  • 206 nın şöförü 40 45 yaşlarında bir bayandı ve bu kazada annesini kaybetmişti.Öyle hatırlıyorum 2 kadın vardı sanırım araçta, oynaşma felan yok bildiğim kadarıyla.Araç neden sol sağ yaptı ondan emin değilim.
  • O videpnun haberini hatirliyorum arkadaslar. yukaridaki arkadasin dedigi gibi 2 bayan vardi aracta. haberde denilene gore 206 yoldaki yag yuzunden kaymis.

• Ve eveet esp nin ne kadar önemli olduğunu bu 206 kazasından sonra birdaha anlamış oldum.Esp li aracım yok almak lazım.
  • Otobüs, öndeki araç savrulduğu gibi frene basacaktı, önüne geleceği belliydi.

burda otobüsün ne suçu var
  • Yola çok fazla dikkat etmesi beklenmeyen yolculardan biri bile görüyor ve bir iki saniye önce uyarıyor. Bunu otomobilde sürerken de yaşarız. Dikkat ediyorsanız uyaranın gördüğünü zaten görürsünüz. Eleman gazlamaya devam ediyor. Böyle dipgaz giden bir sürücünün dikkatini verememesi başka birşeyle ilgilendiğine dalalet.

@bozkurt58 @tassa
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Otobüsün suçlu diyemem sadece dikkatini verseydi yola en azından gazlamayı kesebilirdi. Hatta bir yolcu uyarıyor bile. Onu söylemek istemiştim.
  • otobüscü napsın o anda bir anda araç fırlamış görememiş vurmuş. olay esp değil olay karosere
    yolcu kaza anına çok yakın zamanda söylüyor belki 1 sn falandır, sonucu ne kadar değiştirir bilemeyiz ama yinede otobüs şoförü yapabildiğini yapmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.