Şimdi Ara

Ankara’da EN UCUZ AKARYAKIT “DAMLA PETROL” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

cuma aytemizde halk günü var. damla petrol her zaman indirimli. yolu düşen oluyorsa eğer eskişehir yolu üzerinde çankaya üni. gelmeden sürekli ucuz olan Alpet var. en ucuzu o.

konya yolunda aytemizi geçtikten sonra kadoil var cumaları ordada indirim var. aytemizden daha ucuza geliyor.
  • Eskişehir yolu Botaş'ı geçince ALPET var hem gaz hem benzini hep ucuz veriyorlar. 30-40.000 Kmdir lpg sini alıyorum şu ana kadar bir problem görmedim.
  • Yav gidin opet e axess ile 4 tane 100 liraya 40 tl yakıt veriyor hem kaliteli hem karlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20000 km ostim tpden mazot aldim, piyasanin 25 30 kurus asagisina satiyor, son 5000 kmdir damladan aliyorum o da 20 kurus asagiya satiyor. ikisinde de herhangi bi problem yasamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Lpg'de var tabiki ama indirim varmı bilmiyorum.

Bu arada yukarıda arkadaş yazmış mazot iyi değildi diye, ben benzin alıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım fakat mazotta nasıldır hiçbir fikrim yok.

Lpg yok damlada
  • Geçen sene Ağustos ayından beri BP'den alıyorum yakıtı. İlk olarak uzunca bir süre %7 indirim vardı, şimdi %5 indirimli olarak veriyorlar motorini. Batı bulvarındaki istasyon. İndirim sadece motorinde var. İndirimli fiyattan alınca hopi kampanyasından yararlanılmıyor. (%3 puan veriyor hopi) En son zamdan önce geçen cumartesi doldurmuştum pompa fiyatı o zaman 4.82 iken %5 indirimle 4.579 dan aldım. Forumda sıcak fırsatlarda konusu var hatta.
    https://forum.donanimhaber.com/bp-mazot-4-57-12-ekim-ankara--126854062
  • damla petrol kapandı artık komple galiba. eskişehir yolundaki total olmuş.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hala ucuz satıyor yalnız

• damla'dan ucuz yerler var. iskitler istanbul caddesi üstünde, çevik kuvvete gelmedenki istasyon, gülverendeki Eva petrol, samsun yolu boğaziçini geçtikten sonra kayaşa gelmeden sağdaki zeypet, samsun yolu çevre yolu köprüsü sonrası soldaki ve sağdaki istasyonlar, elmadağa kadar yol üstündeki sayısız istasyon. buralarda Damladan daha ucuza Motorin alabilirsiniz.

Edit: bilgi olsun. bu yazdığım yerlerin hepsinden de motorin aldım. hiç sıkıntı yaşamadım. shell, bp, opet gibi normal istasyonlardan motorin almayı unuttum.

UCUZ MOTORİN CANDIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Ocak 2019; 20:57:21 >
  • oibizak O kullanıcısına yanıt
    100 lira benzinde yarım litre daha fazla veriyor. Ben de aldım bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

100 lira benzinde yarım litre daha fazla veriyor. Ben de aldım bugün.
    Litresi ne kadardı hocam bugün

• oibizak O kullanıcısına yanıt
    5.89 benzindi. 20 kuruş daha ucuzdu hepsi hemen hemen. Damla petrolden direk totale geçti dedi görevli. Bu akşam 20 kuruş zam gelmeden aldım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

5.89 benzindi. 20 kuruş daha ucuzdu hepsi hemen hemen. Damla petrolden direk totale geçti dedi görevli. Bu akşam 20 kuruş zam gelmeden aldım ben de.
    Hocam ben de sözde ekonomik olsun diye bugün benzin aldım. İskitler Shellden 6.16...
  • ulus bendderesinde eski adı kalegazmı neydi şimdi adı degişmiş gaz baya ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 17 Şubat 2019; 22:19:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.