Bildirim
Ankara'da Elektro Gitar Dersi Verebilecekler..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel.. -
Eğer kimseyi bulamazsan bi stüdyodan ders almanı tavsiye ederim hem tecrübelide olurlar.. -
6 ay kadar klasik çalıp sonradan elektroya geçmeni öneririm.Hevesini kırmak gibi olmasın ama. -
quote:
Orjinalden alıntı: frknmvo
6 ay kadar klasik çalıp sonradan elektroya geçmeni öneririm.Hevesini kırmak gibi olmasın ama.
aslında genelde bu yönde tavsiye aldım ama klasik için çok bir arzum yok o yüzden vazgeçtim.ama biraz daha böyle tavsiye gelirse klasik eğitimine karar vereceğim sanırım -
Bence klasik gitara gerek yok. O giygiy sesi çekmek zorunda degilsin. Elektro hevesin varsa klasik gitarla vakit kaybetme. Soruna yanit olarak da kimseyi bulamazsan, bazi studyolarda ders verilir saniyorum. Ben de bir ara studyoda ders almistim. Bir arastir derim… -
elektro için hevesten öte bir arzum var aslında ama işte genel olarak klasikle başlarsan daha rahat kaparsın yönünde bir düşünce var o yüzden kararsız kaldım.napsam bilmiyorum :S stüdyolara da bakıyorum bu arada teşekkürler -
Sakın klasik gitarla başla sonra elektroya geç diyenleri dinleme, o klasiğe harcadığın zaman zaman kaybı olur resmen..
-
buraya açmakla yanlış yapmışsın. burdaki insanlar seni yanlış yönlendirebilirler diye düşünüyorum. stüdyo'dan alman en mantıklısı. -
İlk önce altı ay klasik gitar... Ne kadar saçma bir mantıkdır bu ya? Hangisini seviyorsan ondan başlarsın. Zaten öyle diyenlerin müzik bilgisinden şüphe ederim.
Ders işine gelecek olursak sütüdyodan ders alman senin için çok daha iyi olur. -
peki ankara'da önerebileceğiniz stüdyolar var mı bu iş için? ben 1-2 tane buldum netten fakat henüz görüşmedim,sizin de bilginiz varsa iyi olur. -
Ben de istanbul'da arıyorum.Ama doğru dürüst ve bütçeme uygun bulamadım malesef -
giden ve tavsiye eden varsa söylerse sevinirim.. uzamn bir yer olursa iyi olur dandik yerler iş görmez.. -
aynen ben de ankara içinde iyi ve bütçeye uygun ders verebilecek gitar dersi arıyorum. önerisi olan varsa yazarsa sevinirim. stüdyo da olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X