Bildirim
Ankara'da eğlenmek için yer ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok yanlış seçim,İstanbula gelseydiniz keşke, İstanbul un en nezih mekanlarıdan şanzelize cafe var öyle iti kopuğuda almıyorlar -
up -
Tunali/Pampero sabaha kadar eglen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: msadih
çok pahalı naptın
tunalıya ya da bahçeliye gidin hoş gördüğünüz bi yere dalın bence kendiniz görün beğenmezseniz çıkarsınız -
Bahçeli Evler'e dalın, gerisi sizin hayal gücünüze kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
quote:
çok pahalı naptın
tunalıya ya da bahçeliye gidin hoş gördüğünüz bi yere dalın bence kendiniz görün beğenmezseniz çıkarsınız
Yilbasinda hasan ustanin yerine de gitsen pahali olacak :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
çok pahalı naptın
tunalıya ya da bahçeliye gidin hoş gördüğünüz bi yere dalın bence kendiniz görün beğenmezseniz çıkarsınız
şimdi son gün gidip mal gibi kalmak istemiyoruzo yüzden önceden rezervasyon yaptırıcaz. escape club nasıl acaba fikriniz var mı ?
-
Yılbaşı en iyi evde kutlanır.
Sakarya caddesine gidin fiyatı en uygun olanı gözünüze kestirin girin içeri -
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
quote:
quote:
çok pahalı naptın
şimdi son gün gidip mal gibi kalmak istemiyoruzo yüzden önceden rezervasyon yaptırıcaz. escape club nasıl acaba fikriniz var mı ?
Gideri var tuzludur yalniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
çok pahalı naptın
Gideri var tuzludur yalniz
hocam internetten baktımda kişi başı 150 lira sınırsız içecek ve aperatifler gece sonunda barbekü vs var. zaten bize lazım olan şey sınırsız içecek olduğu için fiyatı fena gelmedi
bu arada tavsiye için teşekkürler herkese
-
quote:
Orijinalden alıntı: Building
Sakarya caddesine gidin fiyatı en uygun olanı gözünüze kestirin girin içeri
naptın sen ya, senin yüzünden gelmeyecekler bi daha Ankara'ya , sakın gitmeyin sakarya'ya hele yılbaşında gelecekseniz mazallah
tunalı'da if! var orayı da beğenirsiniz diye düşünüyorum, escape de gayet iyidir eğlenebileceğiniz mekanlardan -
quote:
quote:
naptın sen ya, senin yüzünden gelmeyecekler bi daha Ankara'ya , sakın gitmeyin sakarya'ya hele yılbaşında gelecekseniz mazallah
tunalı'da if! var orayı da beğenirsiniz diye düşünüyorum, escape de gayet iyidir eğlenebileceğiniz mekanlardan
teşekkür ederim hocam bi bakalım oraya da
-
bütçe verin arkadaşım kaç kişisiniz kız-erkek?. ona göre bişeyler söyleyelim. -
quote:
quote:
tunalı'da if! var orayı da beğenirsiniz diye düşünüyorum, escape de gayet iyidir eğlenebileceğiniz mekanlardan
if tunalıda değil tunusta hocam :D ayrıca hiç tavsiye etmem normal bir günde bile adım atılmıyor iken yılbaşında tahmin bile etmek istemem tunus/tunalı gez hocam kafana göre bir yer bulursun :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
bütçe verin arkadaşım kaç kişisiniz kız-erkek?. ona göre bişeyler söyleyelim.
kız belli değil bilmiyorum yani ama 2 kız 3 erkek olabilir, ya da direk 3 erkek. bütçede max. 150 falan malum öğrenciyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: AteistTarlaFaresi
if tunalıda değil tunusta hocam :D ayrıca hiç tavsiye etmem normal bir günde bile adım atılmıyor iken yılbaşında tahmin bile etmek istemem tunus/tunalı gez hocam kafana göre bir yer bulursun :)
ben genel olarak tunalı diyorum tunalı hilmi caddesi gibi değil yani
ben de öyle düşünüyorum hayatta gitmeyeceğim yerlerden ama yılbaşı eğlence falan demiş belki sever dedim
benim gideceğim mekan en fazla david people kalabalığındaki yerler ya da havelka olabilir deli gibi dans edilen mekanları sevmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 24 Aralık 2012; 1:51:07 >
-
quote:
quote:
adam gider tunalıda dolanır bulamazayrıca damsız yılbaşında hiç bir mekana girebileceğini sanmıyorum girersende 2 erkeğe 3 erkek düşer zaten
bestekar iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteistTarlaFaresi -- 24 Aralık 2012; 1:52:22 >
-
quote:
quote:
quote:
adam gider tunalıda dolanır bulamazayrıca damsız yılbaşında hiç bir mekana girebileceğini sanmıyorum girersende 2 erkeğe 3 erkek düşer zaten
kime sorsa if! nerde söylerler kaybolacak değil ya
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
bütçe verin arkadaşım kaç kişisiniz kız-erkek?. ona göre bişeyler söyleyelim.
kız belli değil bilmiyorum yani ama 2 kız 3 erkek olabilir, ya da direk 3 erkek. bütçede max. 150 falan malum öğrenciyiz.
oturun evinizde paşa paşa demlenin hocam
Benzer içerikler
- küçük dükkan fikirleri
- turkish citizenship database
- komagene ne demek
- sağa yatınca sağ sola yatınca sol burnum tıkanıyor
- haftada 1 sigara içmek
- çay emojisi
- exxen de neler var
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X