Şimdi Ara

Ankara'da Düzgün Erkek Kuaförü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar artık eşşek tıraşı olmaktan bıktım.Bana Kurtuluş Cebeci kolej civarında doğru düzgün işini yapan kişi önerir misiniz?Fiyat olarak ise Max 25-30 Tl uygun benim için.Eğer gerçekten değecekse Anıttepe,beşevler,Maltepe,Kızılay civarında falanda olur.Önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 14 Nisan 2017; 16:9:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam İskitlerde Üçler Erkek kuaförü var Akköprü metrosundan inip gidebilirsin semt berberi gibi gözükebilir ve dediğin fiyattan daha makul bir fiyata sağlam iş çıkarırlar. Olumlu yorumla çıkacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustegmen -- 16 Aralık 2016; 1:35:26 >
  • İncesu da durmuş berber
  • Teşekkürler.
  • Takip bende şikayetçiyim bu durumdan.
  • etlikte gn.dr. tevfik sağlam cd imaj erkek kuaforü var yunus ve ali ikiside işinin erbabı fiyatda 15 tl.harbi diyorum gel bi gün traş ol dene.yinede sen bilirsin.
  • Mersinde olsaydın iki tane isim verirdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cidden piyasada düzgün berber yok
  • Kurtulusta metin berber var. 0312 430 4775 den adresi alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teşekkürler düşünüp taşınıp birinden başlayacağız.Beğendim yere abone o derece canımı sıktı son gittiğim yer.
  • Hayır sakın. Kızılayda 413 durağının (güvenpark karşısında olacak) orada colins olacak. Onun altında faruk ekin var. Orada oranın sahibi var. Adam profosyonel bayan kuaförü ayrıca erkek kuaförü inanılmaz bilgili saçlar hakkinda. Sadece pazar günleri orada adam. Bir arkadaş vardı saçını açtıran de kravatlı o tanir. 15 tl kesim ama şekil felan verdirmek istersen 30 felan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/blackwhiteerkekkuaforu1/?pnref=lhc



    oğuzhan var , ona kestir. pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.