Şimdi Ara

Ankara da dilenci patlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dilenciler canımı sıkmaya başladı her bir trafik ışığında küçük küçük bebeler arabalara zıplıyorlar.
    Geçen gün şahit olduğum olay, 3 tane 10-15 yaş aralığında 3 tane cocuk ışıklarda duran iyi arabaların kaputunun üstüne zıplayıp silecekleri kaldırıyor adamın gitmesine izin vermiyolar adam ikisine para verip yolladı 3. cocuk arabaya asıldı arabayı bırakmadı en sonunda cocuk sileceği cekip kırdı. bu olay cok katlı otoparkın ordaki köprü altında yaşandı sosyete pazarımı ne deniliyor orada, eskiden sadece ulus tarafında dilenci vardı şimdi kızılaya kadar gelmişler. koca koca adamların ışıklarda cama yapışıp silmelerinden nefret ediyorum resmen soygun yapıyorlar. Ankara dan tiksindim yemin ediyorum.

• Ben olsam kaputa zıpladıklarından sonra gaza basıp gitmeye başlarım ödleri patlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgurCyhn -- 19 Ağustos 2014; 8:55:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurCyhn

Ben olsam kaputa zıpladıklarından sonra gaza basıp gitmeye başlarım ödleri patlar

Raporu alıyorlar, söke söke ödüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurCyhn

Ben olsam kaputa zıpladıklarından sonra gaza basıp gitmeye başlarım ödleri patlar

ışıklardasın trafiğin içindesin yani adam 2 sine para verdi yolladı 3. cocuk arabanın gitmesine rağmen arabaya asıldı kaldı. sonrasındada sileceği kırdı
  • Benzer olaylar maalesef Turan Güneş Bulvarı gibi Çankaya'nın Göbeğinde denebilecek bir yerde bile o kadar çok ki. Birde aynen dediğin gibi hocam, sürekli böyle bir sana yada arabana zarar veririm gibi bir ayar verme tavrı var çocuklarda. Bir tanesiyle baya baya atışmıştım ben. Sonra küçücük çocukla bir niye oldum diye kızdım kendime ama çocuk bana abi ramazanın mübarek olsun bir ekmek parası dedi, camı kapatmaya başladım. Diğerleri hep kırmızı süresi bitmeden başka araçlara gider bu tuttu ama ramazan dedim dedi bende ne dersen de lan deyip kapattım arkamdan sövüyordu galiba yeşil yandı gittim ben.
  • Biraz da korkutmak lazım onları bizi çok sakin çok uysal insanlar zannediyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalberke06

İnip 2 tokat atın cesaret edemezler bi daha

hahahah nerde yaşıyon sen mayk ? ankara altındağ da falan bulunmadın herhalde ? onları çalıştıran 1 kişi olmaz. en az 5-10 kişilik grup olur. Bir problem olduğunda çökerler tepene.

kısacası artık sen çocuğa vurursun da.... sen mi dövmüş olursun onlar mı bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yolda giderken kene gibi bacağıma yapışıyolar. En etkili çözüm iyi bi tokat atmak. Neye uğradığına şaşırıyor. Biraz diş göstermek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde bi beyzbol sopası bulundurcam bu yüzden arabamda sırf bu yüzden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

İnip 2 tokat atın cesaret edemezler bi daha

hahahah nerde yaşıyon sen mayk ? ankara altındağ da falan bulunmadın herhalde ? onları çalıştıran 1 kişi olmaz. en az 5-10 kişilik grup olur. Bir problem olduğunda çökerler tepene.

kısacası artık sen çocuğa vurursun da.... sen mi dövmüş olursun onlar mı bilemiyorum.

Torpidodan silahı çekersem altına mıçar napacak ?

Ciddi konuşmak gerekirse dayak yersem bende onları döverim toplanıp ayrıca 5 6 kişilik veletler beni yıkamaz

işte onlar görünen kısmı yani veled-i zinalar :) görünmeyen kısmı abileri babaları yakınları uzaktan izliyorlar herhangi bir problemde ortaya cıkıyolar.

bundan 3 4 ay önce kız arkadaşımla dolaşırken karanfil sokakta küçük veled yapıstı bırakmıyor cicek al diye kızda azarladı git başımızdan diye ama cocuk anlamıyor cicek almıyorsan harçlık ver diyor. en sonunda bunu itekledim tökezledi abi diye bağırdı belliki birine seslendi ama gelen giden olmadı arkadan ayağıma tekme salladı sesimi çıkarmadım yoluma devam ettim. ama kızın yanındada adama koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 19 Ağustos 2014; 9:35:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.