Şimdi Ara

Ankara'da Dershane/Etüt Merkezi/Özel Ders Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşarlar, foruma yeni kayıt oldum. Herkese şimdiden selamlar. Ben Lise 12. sınıfım. Bu sene YGS'den patladım açıkca söylemek gerekirse. Seneye tekrar hazırlanıyorum baştan sıkı tutmak istiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir dershane, etüt merkezi var mı? Ankara Çankaya civarlarında her yer olur. Özel derste düşünüyorum. Açıkcası duyduğunuz, kendini deneyimleriniz ile bir kaç yer önerebilirseniz sevinirim.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim iyi günler

• özel ders yerine nejdet kirpi ve behzat rasuli mat için yararlı olur özel ders fiyatına herhangi birinin 3 ders ni dinlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

özel ders yerine nejdet kirpi ve behzat rasuli mat için yararlı olur özel ders fiyatına herhangi birinin 3 ders ni dinlersin

Dediğiniz yerleri denicem hocam başka kişilerin görüşlerini de almak isterim up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emlakcilara falan bi bak hocam satilik dersane vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

emlakcilara falan bi bak hocam satilik dersane vardir

Anlamadım hocam?

• Up

• Bencede bi behsat rasuli faLann dinle sonra anlamazsan özel ders al derim bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Ankara deneme için dershane
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birak ozeldersi falan. Kacinci yuzyilda yasiyoruz. Teknoloji diye bir şey var. Konu anlatimlari nette bol bol. Soru cozumli soru bankalari femin istedigin kadar var. Bu durumda gidip ozel dersde alcaksan bi sey degismez bence. Kotulemek icin soylemiyorum. Teknolojiyi kullan.

• BENCE ÖZEL DERSE VERECEĞİN PARAYI GİT ÇÖZÜMLÜ KAYNAKLAR VS AL KÖRFEZİN VAR FEMİN VAR BİR KAÇ KAYNAK DAHA VAR FEN İÇİN DERSNETTE KAMPI OLACAK BİR ARAŞTIR. SENEYE BU SENE DE OLDU. ÇOK İYİ ANLATIYOLAR MAT-GEO İÇİN İSE BEHZAT RASULİ KİRPİ HOCA DERSLERİ ALABİLİRSİN
  • Bildiğim kadarı ile dershaneler kapatıldı ve özel okul vs.diye geçiyor ve yıllık 10 bin tl civarına çıktı diye biliyorum.Özel ders istiyorsan Kardeşim ankarada bir hocadan ders alıyor. Gayette iyi biriymiş. En azından kardeşim öyle söylüyor.(Ben şehir dışında üniversite'de olduğum için yüzyüze görüşmedim) Ödevleri ve dersleri konusunda ilgili biriymiş(Bir zahmet ilgili olsun özel ders sonuçta ). Bizim ufaklık yanlış hatırlamıyorsam hocayı DH'den bulduğunu söylemişti. Konuşmak istersen internet adresihttp://ozeldersmuti.com bence araştır görüş al derim.

• Özel ders para tuzagıdır. Konuyu anlattirirsin çalişmazsın.. O yüzden tavsiyem konu çaliş, sorularını özel dersle hallet...

Sahibinden.com da bir çok özel ders veren öğrenci\öğretmen var.
    Not: etüt merkezi olan bir yere gitmeni tavsiye ediyorum

• Dediğin adamı araştıracağım. Kabaca baktığımda baya refaransı var galiba. Forumda daha önceden bir kaç kişi paylaşmış bakacağım.
  • Herkese çok teşekkürler arkadaşlar herkesin dediğini araştırıp mantıklı geleni yapıcam. İnternet üzeri derse ben pek sıcak bakmıyorum. Benim temelim hiç yok. İnternet üzerinde anlatılan yerlerde genelde bilene göre kısa kısa akılda kalıcı bilgi verip geçiyolar. İnternet ortamında ben anlamadım şurayı tarzı birşey soramıyorum. Yoksa bu sene hep internetten videolar izleyerek çalışmıştım fakat gördüm ki öyle olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgunhiz

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar herkesin dediğini araştırıp mantıklı geleni yapıcam. İnternet üzeri derse ben pek sıcak bakmıyorum. Benim temelim hiç yok. İnternet üzerinde anlatılan yerlerde genelde bilene göre kısa kısa akılda kalıcı bilgi verip geçiyolar. İnternet ortamında ben anlamadım şurayı tarzı birşey soramıyorum. Yoksa bu sene hep internetten videolar izleyerek çalışmıştım fakat gördüm ki öyle olmuyormuş.

Eyer bir konu dinleyeceksen altyapin olmali eyer varsa kendi seviyene gore hocalardan dinleyebilirsin. Ve yine kendi seviyene gore testlerden baslayabilirsin. Yapamadigin sorularida intarnetten izle. Yani hic bi bahane yok. Ogrenmek isteyem bu imkanlarla ogrenebilir.

• Nesine Aydın kapandı mı ? Neden onu düşünmüyorsun ? Ama pahalli

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenderane

Nesine Aydın kapandı mı ? Neden onu düşünmüyorsun ? Ama pahalli

onlar kolej oldu. Galiba özel ders en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgunhiz

quote:

Orijinalden alıntı: kalenderane

Nesine Aydın kapandı mı ? Neden onu düşünmüyorsun ? Ama pahalli

onlar kolej oldu. Galiba özel ders en mantıklısı.

Anladımmm

• anlamadığın konuları ınekle.comdan özel ders alabılırsın saatlık çok daha iyi olur
  • Şaka maka İlker Hoca'yı bilen biri daha çıktı lan! Hüloğğğ!

sitesinide yenilemiş yapan arkadaşın eline sağlık

Bazı arkadaşlar özel dersin para tuzağı olduğunu söylemişler. Her kime denk geldiniz bilmiyorum ama hocadan hocaya göre değişiyor beyler. Ayrıca internetten aldığınız dersleri sarmal sarmal izlemek yerine hoca eşliğinde tartışmak daha zevkli. Daha ucuz olabilir ama ucuz etin yahnisinden bahsetmeye gerek yok sanırım.

Ayrıca dershanede yok gittiğiniz temel liselerdeki öğretmenler ne kadar tecrübeli dersiniz? İnternetten ders alıp sadece ezberlersiniz soru kalıplarını soramadıktan sonra höh yani. Koca Bill Gates bile eğitimde kalem kağıdın yerini hiç bişey tutamaz diyordu.

Özel ders alırken ucuza almak istiyorsanız iki üç kişi daha bulun özel olarak hoca anlatıp ilgilensin sizinle az kafayı çalıştırın ticaret öğrenin :D İlker hocanın ofisinde bunu yapanlarda oluyordu.

Ben iki hoca ile çalıştım özel olarak. Ankara Meşrutiyet caddeside bi yerdi. Sadece paramı alıp üstüne yattı. Sonra İlker Hoca'yi bulup onunla çalıştım. Kafama vura vura yaz ortasında limit türev çalışıyorduk.

Sana gelince güzel kardeşim İlker hocayı tavsiye ederim. İstersen arayıp adına görüşebilirim.

Zamanında arkadaşın biri daha memnun kalmıştı burdan:

http://forum.donanimhaber.com/m_68376878/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurdawatt

Şaka maka İlker Hoca'yı bilen biri daha çıktı lan! Hüloğğğ!

sitesinide yenilemiş yapan arkadaşın eline sağlık

Bazı arkadaşlar özel dersin para tuzağı olduğunu söylemişler. Her kime denk geldiniz bilmiyorum ama hocadan hocaya göre değişiyor beyler. Ayrıca internetten aldığınız dersleri sarmal sarmal izlemek yerine hoca eşliğinde tartışmak daha zevkli. Daha ucuz olabilir ama ucuz etin yahnisinden bahsetmeye gerek yok sanırım.

Ayrıca dershanede yok gittiğiniz temel liselerdeki öğretmenler ne kadar tecrübeli dersiniz? İnternetten ders alıp sadece ezberlersiniz soru kalıplarını soramadıktan sonra höh yani. Koca Bill Gates bile eğitimde kalem kağıdın yerini hiç bişey tutamaz diyordu.

Özel ders alırken ucuza almak istiyorsanız iki üç kişi daha bulun özel olarak hoca anlatıp ilgilensin sizinle az kafayı çalıştırın ticaret öğrenin :D İlker hocanın ofisinde bunu yapanlarda oluyordu.

Ben iki hoca ile çalıştım özel olarak. Ankara Meşrutiyet caddeside bi yerdi. Sadece paramı alıp üstüne yattı. Sonra İlker Hoca'yi bulup onunla çalıştım. Kafama vura vura yaz ortasında limit türev çalışıyorduk.

Sana gelince güzel kardeşim İlker hocayı tavsiye ederim. İstersen arayıp adına görüşebilirim.

Zamanında arkadaşın biri daha memnun kalmıştı burdan:

http://forum.donanimhaber.com/m_68376878/tm.htm

Bu kadar şeyden sonra ilker hoca ile görüşeceğim. Senin görüşmene gerek yok zaten internet sitesinde telefon numarası yazıyormuş. Bakarım duruma göre konuşurum. Arkadaşın dediği inekle'ye de bakayım bi.

Ama ilgin için teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.