Şimdi Ara

Ankara'da çekici şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yeni emniyet müdürü tamamen çoştu.

25 yıldır bahçelievlerde otururum hiç böyle bir şeye tanık olmadım.

3. caddede cafede oturuyorudum en az 20-30 tane çekici arka arkaya ring yapar gibi geldi ve tek şeritli yolda sola parketmiş tüm araçları silip süpürdüler. 3.cadde 7.cadde falan buralar hep cafelerle dolu ve en sıkıntılı yer park konusunda.

yani adamlar parayı nerden kazanacaklarını iyi biliyor.

her zaman olduğu gibi vatandaşın can güvenliği bahane.

rampa aşağısına radar koyarsın
    en işlek yerde çekicilerle silip süpürürsün

• Bu akşam mı oldu bu olay?

3 ün girişinden geçiyordum trafik felçti.
  • çekici şov diye başlığı görünce heralde fuar falan var arabaların yanında hatunlar görcez diye girdim konuya

hani araç çekme işi kaldırılmıştı ne oldu o?
  • Resmen adam şov yapıyor..

Ben geldim artık herşey farklı diye ama farkında değil insanların huzurunu kaçırmaya başladı..

Polisler afedersiniz ota boka ceza yazacak yer arıyorlar..

Hırsızla, itle kopukla baş etmek değil bunların ilk işi..

Arabaları çekip filmleri çizip cebe en fazla parayı indirmek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafag26

Bu akşam mı oldu bu olay?

3 ün girişinden geçiyordum trafik felçti.

evet hocam bu akşam oldu.

bu arada sanırım kaldırıma sıfır parkederseniz yani lastikleriniz kaldırımla mesafe bırakmazsa sanırım çekicinin kaldıracı arabanın altına giremiyormuş arkadaşım söyledi tabi arabayı arkaya takar çeker o ayrı
  • bende bugun 3. caddeye gidecektim cok sıcak diye vazgectim. iiki gitmemişim. çektikten sonra işin yoksa ugras. lastikleri sıfır dayama olayına gelince; arkadasım transporteri sıfır dayamıstı kaldırıma, cekici geldi polisle. aracı cekmeye calıstılar takamadılar nerdeyse ciziyorlardı arkadasımda cekiciyle polisi tehdit etti. eger bir zarar gelirse mahkemeye veririm felan dedi. polis cekmekten vazgecip sadece ceza yazarak yollamıstı.
  • Öyle de ustalar ki şıp şak çekiyorlar hemen aracı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu park yeri yüzünden bahçeliden soğudum valla.
    Hele sedan arabayla-birde benimki gibi hidrolik olmayan bir direksiyonun varsa- uğraş dur ufacık yere giricem diye.
  • Batıkentten kızılaya gidene kadar yanlış saymadıysam 21 tane polis aracı gördüm yol kenarlarında. Sürekli çevirme yapıyorlar. Ne iştir anlamadım.

Birde şu istanbul yoluna eskişehir yoluna 50 yazmazlarmı sinir oluyorum.. Bir gün birileri ölecek bu işten..

Ankara'da çekici şov

quote:

Orjinalden Alıntı : İHA Haber Ajansı
    Sürücülerin şehir içinde hız limitlerine uyarak meydana gelecek olası kazaların önüne geçilmesi amacıyla yapılan uygulamada, 66 kilometrenin üzerinde hız yapan araç sürücülerine 265 TL para cezası uygulanıyor.

• bizim burda bu park yasağına uymadıları için bi çocuk hayatını kaybetti park yasağı olan bi yol kenarına koca 3 tane otobüs park etmişler ve bu yolun kenarındada bi çocuk parkı var çocuk yoldan karşıya geçmeye çalışıyor otobüslerden yolu göremiyor ve yola atlıyo çocuğu kurtaramadılar.3 sene bi markette şöförlük yaptım daracık sokaklara sağlı sollu parkeden araçlarımı sayayım,nerdeyse yolun ortasına arabasını park edip bide dörtlüyü yakıp gidenlerimi,yol dururken arabasını kaldırıma çekenleri artık kaldırımda yürüyemez bi duruma gelmişti bizim buralar(keçiören) çok çektim bu arabalardan çok.O yüzden acımıyorum bu park yasağı olan yerlere araç parledenlere,parketme bi kural olmuş nerdeyse millet orda park yasağı tabelasını görünce inadına oraya kokuyor arabayı ''gelip çekecek değiller ya düşüncesiyle''.Benden tam destek bu park işine Helal olsun
    Ama bide acayipplikleri var orası ayrı yahu eskişehir yolunda 50 ile gidilirmi resmen otoban gibi bi yol bu şuna benziyor önüne çıplak bi kadın koyuyolar ama elleme ellersen ceza yazarım gibi bi duruma döndü olay.Şimdilik bu eksilerinden ve artılarından başka birşey görmedim dur bakalım bundan sonra neler göreceğiz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 11 Temmuz 2009; 0:30:03 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 2:49:17 >
  • İyi etmişler, 2 sıra park ediyorlar bazen hem 7. caddeye hem 3.caddeye, kocaman levhalar var caddelerde yol boyunca 15dk park serbest diye.Çekmeden önce yaya veya motorize polisler gezip uyarıyor zaten.Bu tarz popüler caddeler ya araç trafiğine kapatılmalı ya da araç trafiği olacaksa da yol adam gibi genişlikte olmalı, ikisi birlikte olursa en güzeli oluyor bkz.Şanzelize
  • 3-4 gun oncede 7. caddenin sonunda çevirme vardı ne kadar bmw camı filmli eksozlu yada çakal arabası varsa çektiler ve hafta içi yıllardan beri bahçelide hafta içi çevirme gormemiştim çok şaşırdım. Yeni gelen emniyet mudur için kayseri de yaşayan insanlar illallah etmiş trafik olaylarında çok titizmiş bu konuda
  • iyi birşey benımde ulusta oturan bır arkımın sokagından bahsedeyım beledıye gelmıs yol kenarına park edilmesin diye kaldırıma yakın direkler dikmiş. sağolsun yurdum insanı aynı apartmanın önünde 8 direk var. 4 ünü apartman sakinleri söküp kilit taktırmış. gelip park ediyorlar direği arabalarına koyuyorlar. çıkarkende direği yola kilitliyorlarkı baskası parketmesın
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiss!!!

3-4 gun oncede 7. caddenin sonunda çevirme vardı ne kadar bmw camı filmli eksozlu yada çakal arabası varsa çektiler ve hafta içi yıllardan beri bahçelide hafta içi çevirme gormemiştim çok şaşırdım. Yeni gelen emniyet mudur için kayseri de yaşayan insanlar illallah etmiş trafik olaylarında çok titizmiş bu konuda

Eğer ciddi anlamda uygunsuz arabaları çeviriyorsa gerçekten iyi bir iş yapıyor.Tunalı bahçeli arjantin üçgenine ne kadar arabası olan ve egzosunu deldiren varsa geliyor çünkü..7.cadde'de yere sürterek giden tofaşta görülebilir LP560-4 de.

• allah kolaylık versin. yakınlarda otoparkı olan apartmanlardan arkadaş edinmeye bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiss!!!

3-4 gun oncede 7. caddenin sonunda çevirme vardı ne kadar bmw camı filmli eksozlu yada çakal arabası varsa çektiler ve hafta içi yıllardan beri bahçelide hafta içi çevirme gormemiştim çok şaşırdım. Yeni gelen emniyet mudur için kayseri de yaşayan insanlar illallah etmiş trafik olaylarında çok titizmiş bu konuda

oo bak bu iyi olmuş.
    şu an camım açık gazlayan sesi çok az geçen senelerde sabahın 4ünde bile ameleler gezip dururdu
    bu iyi olmuş hakikaten
  • Nerden başlasakki aslında söylenecek çok şey varda allahın verdiği nefesi boşa tüketmeyelim diycemde
    Bahçelievler civarı artık kökleşmiş bir yapısı var.Cafesi barı pastanesi vs vs.Bende bir kaç kez gördüm bu araç çekme olayını çokda sinirlendim yaptıkları iş anlık bir olay tombala gibi kimin şansına denk gelirse devamı olamayan cidiyetsizlik uzak bir hareket.Madem o caddenin akışını sağlıycaksın delikanlı gibi ekibi koyarsın asla taviz vermeden devam ettirirsin.Ama böyle kafalarına estikçe gidelim 10 tane goturelım mevzusu sacmalıktan baska birşey değil.
    Akşam 10 11 ankarada zaten hareketlı kafa dagıtılcak bır yer sıkıntısı var.Kız arkadasınla oturup kahveni içip sohbetini yapıyosun eve döneceksin bir bakıyosun araç yok tabi cebindede nakıt yoksa ugraş dur eve nasıl gideceğini.
    Ayrıca bu caddelerde yuzlerce mekan var ortada otopark diye biryer yok zaten mecburen mekanın önüne bırakıyosun.Dediğim gibi bu uygulamayı yapıyosun herkeze eşit uyguluycaksın 1ay bakalım aeabaları ceksınler bakalım ordakı işletmelerin sesi çıkıyormu çıkmıyormu.

• Aynı toplu araç çekim merasimini TED Otoparkı'nın arkasında (Marmara Sokak) her gün görebilirsiniz. Sağa ve sola sıra halinde dizilmiş araçları görünce birileri sağolsun devreye giriyor ve temizletiyor. Ben sağolsun diyorum çünkü yolun iki tarafında da uyarı levhaları mevcut. Ayrıca yol 3 araçlıkken 1 araçlık hale geliyor. Birçok kez Kızılay-Kolej tarafından gelenlerin, bir kamyonun ya da otobüsünün hatalı park ve yer işgali sonucu basit bir köşeyi dönememesi yüzünden en az 20 dakika boş boş beklediğine şahit oldum. 20 dakikanın, günün belli saatlerinde ne kadar çekilmez olduğunu biliyorsunuz arkadaşlar. Benzin israfı da cabası. Tabi aynı durum, bahsi geçen araçlar çekilirken de yaşanıyor. Yol ister istemez kapanıyor çekme işlemi esnasında ve bir yaygara da orada kopuyor. Yan tarafta da Ankara'nın her yerinden görülebilen bir otopark olduğunu düşündüğünüzde aslında her gün en az 100 aracın, başı-sonu belli olan bu sokaktan neden kaldırıldığını anlamak zor değil.

• güzel iş yapıyor.helal olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.