Şimdi Ara

ANKARA'DA BUGÜN BULUŞTUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonrada sadece fabrika verileri üzerinden konuşmayın diyorlar.

Edit:Bizim bi arkadaş var, diyorum 30 lira otobüse vereceğine 50 liralık mazot at arabayla gidelim yok diyor.Cimri falan demeyinde tek başımada arabayla gelmek istemiyorum açıkçası.Git gel 1000 km yi buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 6 Haziran 2011; 1:00:40 >

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar bende gelirim ama seviyeli bi buluşma olursa(ilk buluşma gibi olursa yani). Şimdi insanlar buluşulup yarışılacak falan zannedip gelir, yolda makaslar atar, sıfır falan çizmeye çalışırsa direk uzaklaşırım belirteyim . Benim çevremde otomobillerle ilgili oturup konuşabileceğim insan sayısı yok denece kadar az. Maksat muhabbet olsun, farklı araçlar inceleyelim, boş bir alanda performans denemesi falan yapalım yani. Benim kullandığım araç fire motor grande punto. Beygir gücü yakın araçlarla özellikle dizellerle boş yolda deneme de yapabilirim. Umarım katılım olur da güzel bi buluşma yaparız

Makas falan yok hocam zaten amaç araçların performansını denemek bize boş ve düz yol lazım makas atmak başka şey.Zaten geçenki buluşmamızda da önümüzde birkaç araç gördüğümüzde hemen yarışı bitirdik.Öyle limitleri zorlayıp hırs yapma gibi şeyler olmadı son derece anlayışlı ve dostane bir ortam vardı.Otobanda 3 araba roll yaptığımızda birimizin kalkamadığı zamanlarda diğerleride gazlamayı bıraktı hemen,bana ne deyip gaza gelip gitmedi kimse.Veya birimiz yanlış kalktığında vites atamadığında yarışa devam edilmedi.

Amacımız masum aslında,araçlarımızı deneyip performanslarını rakip araçlara göre birlikte ölçüp tartmak.

Ankara'da pist vardıda biz mi gitmedik...bknz urfada oxford vardı da ben mi gitmedim

Elimizdeki araçlar bunlar,imkanlar bunlar bizde bunlara uygun olarak sağlayabileceğimiz maksimum güvenliği sağlayarak araçlarımızı denemek istiyoruz.Akşam saatlerinde buluşmamızın sebebide bu,trafik olmadığı için

• quote:

Arkadaşlar bende gelirim ama seviyeli bi buluşma olursa(ilk buluşma gibi olursa yani). Şimdi insanlar buluşulup yarışılacak falan zannedip gelir, yolda makaslar atar, sıfır falan çizmeye çalışırsa direk uzaklaşırım belirteyim . Benim çevremde otomobillerle ilgili oturup konuşabileceğim insan sayısı yok denece kadar az. Maksat muhabbet olsun, farklı araçlar inceleyelim, boş bir alanda performans denemesi falan yapalım yani. Benim kullandığım araç fire motor grande punto. Beygir gücü yakın araçlarla özellikle dizellerle boş yolda deneme de yapabilirim. Umarım katılım olur da güzel bi buluşma yaparız

aynen hocam burda senın sayendede belirtelim öle 0 cizcek makaslar atıcak dengesiz insanlar gelmezse sevinirim öle bir toplantı olursa bende aynen uzarım

• Araçları deneyeceksek otobana falan çıkalım. Boşluklarda salarız arabaları.

Aklıma bir fikir geldi arkadaşlar. Ben henüz hızlı ve öfkeli rio soygununu izlemedim. İsteyen olursa buluşma sonrası filmi izleyebiliriz diye düşündüm. Ne dersiniz??

Film bittikten sonra ken block dolsun sokaklar

Aklıma bir fikir geldi arkadaşlar. Ben henüz hızlı ve öfkeli rio soygununu izlemedim. İsteyen olursa buluşma sonrası filmi izleyebiliriz diye düşündüm. Ne dersiniz??

Aslında çok güzel bir fikir fakat ben izledim filmi meselaBide şöyle,film eski bildiğimiz FF ler gibi değil.Çok güzel bir film olmuş ama tam aksiyon filmi.Araç sahnesi hem çok yok hemde modifiye vs yok filmin bir kaç sahnesine FF olduğu unutulmasın diye arabalı sahneler serpiştirmişler sadece.
  • Ben de gelmeye çalışacağım, muhtemelen cuma günü netleşir buraya yazarım tekrar. Buna da olmazsa 3.süne kesin geliyorum

Orijinalden alıntı: yed08

Ayarlayabilirsem ben de gelirim.Yalnız izleyici olurum gelirsem.
    Forumun önündeki yolda mı buluşuyoruz tam olarak?

Gel gel,forumun önündeki otopark girişinde buluşuyoruz

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Ben de gelmeye çalışacağım, muhtemelen cuma günü netleşir buraya yazarım tekrar. Buna da olmazsa 3.süne kesin geliyorum

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

Ben de gelmeye çalışacağım, muhtemelen cuma günü netleşir buraya yazarım tekrar. Buna da olmazsa 3.süne kesin geliyorum

Heralde Focuscuyuz. Gelirsen güzel olur. Bende dizel focus var özellikle benzinli focusla kalkış yapmak isterim.
    İlk buluşmada ortam güzeldi.
    İnş. 2 buluşmada da aynı seviyeli ve güzel ortam olacağına inanıyorum.
    Konuyu açan mazdacı arkadaşım gelecek olanların yanına araçları da yazsan güzel olmaz mı ? :)

Orijinalden alıntı: Araspoyraz

Bende geliyorum.
    Konuyu açan mazdacı arkadaşım gelecek olanların yanına araçları da yazsan güzel olmaz mı ? :)

Üstte mesaj atanlar araçlarını belirtirlerse iyi olur

Orijinalden alıntı: Eski Günler

quote:

Bende geliyorum.

Ben diyorumki cuma aksami bulusalim bence cevre yolu daha musait olur 8den sonra ayni sekilde kalktgmiz yerde hafta ici kimseler olmaz daha rahat ederiz ne dersinz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eski Günler

quote:

Bende geliyorum.

E 200 Kompressor 186hp benim araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 7 Haziran 2011; 14:39:02 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 7 Haziran 2011; 15:25:12 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.