Şimdi Ara

Ankara'da bu kablolardan nerede bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, linklerdeki kabloları Ankara(tercihen Kızılay'da) nerede bulabilirim? PS3 e kulaklık takmak istiyorum, bu kablolara çok ihtiyacım var. Yardım ederseniz çok sevinirim :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=84120&productid=bs2668
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=105307&productid=bs10131

(Hepsiburada dan almak istemiyorum çünkü ödeme şekli bana uymuyor. Kapıdan ödeyeyim dedim fakat ücret sınırı o kadar yüksek ki bu kadar düşük ücreti kabul etmiyorlarmış)

• Ulus Konya Sokak'ta bulabilirsiniz. Kızılayda bilmiyorum malesef .
  • TV tamiri gibi yer varsa yakınında vardır orda mutlaka.Veya bi servis gibi yerdede bulabilirsin.

Kızılayda olabilecek bi yer biliyorum %99 vardır . Yerini tarif edeyim bulamassan google üzerinde işaretlerim gösteririm ;

İzmir Caddesini Sakarya Caddesine bağlayan üst geçitin yanında (izmir caddesi tarafı) bi pasaj var , adını çıkaramadım fakat yukardan gelirken yol ikiye bölünüyor karşında tam finansbank olucak kocaman , oraya varmadan sağında kalıyor yani üstgeçidin yanındaki binanın içinde pasaj var.

Zaten ordaki esnafa sorarsan burda nerde pasaj var diye hemen gösterirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HidRoJeN_ -- 19 Ağustos 2011; 2:37:43 >
  • Pasajın adını hatırlayabilseydiniz çok iyi olurdu :) Pasaj caddeye mi bakıyor?
  • Maltepe Pazarı'nda da bulabilirsin. Ama bunun asıl yeri arkadasın da dediği gibi ulus, Konya sokaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterC

Pasajın adını hatırlayabilseydiniz çok iyi olurdu :) Pasaj caddeye mi bakıyor?

Bak tam olarak şöyle izah edeyim .

Şimdi dolmuş durağından anlatayım sana , örnek veriyorum dolmuş durağından indin , ykm nin ordan sola döndüm , karşıya geçtin (milli piyangonun önündeki caddeye) sonra ordan ilk sağa giriceksin.Üst geçidin ordan sağa doğru gideceksin.Yani kısacası izmir caddesine çıktın.Dümdüz aşağı yürüyeceksin karşında finansbakı görürsün zaten.Yol bölünüyor bi sola bide sağa.Sağa dönmeden köşedeki bina.Altında simit dünyası var hatta. Yalnız girişi İzmir caddesinde.Yani Atatürk bulvarına çıkmayacaksın.
  • Zaten orda bulamazsan kızılayda başka bi yerde olacağını sanmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

quote:

Pasajın adını hatırlayabilseydiniz çok iyi olurdu :) Pasaj caddeye mi bakıyor?

Bak tam olarak şöyle izah edeyim .

Şimdi dolmuş durağından anlatayım sana , örnek veriyorum dolmuş durağından indin , ykm nin ordan sola döndüm , karşıya geçtin (milli piyangonun önündeki caddeye) sonra ordan ilk sağa giriceksin.Üst geçidin ordan sağa doğru gideceksin.Yani kısacası izmir caddesine çıktın.Dümdüz aşağı yürüyeceksin karşında finansbakı görürsün zaten.Yol bölünüyor bi sola bide sağa.Sağa dönmeden köşedeki bina.Altında simit dünyası var hatta. Yalnız girişi İzmir caddesinde.Yani Atatürk bulvarına çıkmayacaksın.

Tamam çok teşekkür ederim :)

• Kızılayda ZAFER Çarşısının arkasında Bimel diye bir yer var. Mutlaka vardır orada...
  • Ulus'a git, konya sokağı sor anafartalar caddesinin bi altında kalıyor bedderesine inerken sağ tarafda , çevreden bi esnafa sor tarif eder, istediğin aparatların çıktılarını al yazıcıdan, konya sokakda her hangi bir elektronikçiye resimleri göster direk çıkarıp verir gezmene gerek yok kolayca bulabileceğin şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aZRaElliZm

Kızılayda ZAFER Çarşısının arkasında Bimel diye bir yer var. Mutlaka vardır orada...

Vardır yani sizde :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aZRaElliZm

Kızılayda ZAFER Çarşısının arkasında Bimel diye bir yer var. Mutlaka vardır orada...

Vardır yani sizde :D

Bizde ? Ben satmıyorum kardeşim sanırım oruçtan kaynaklanıyo bu durum. Ben satsam gel bende var derim dimi? ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.