Şimdi Ara

Ankara'da Bilgisayar Malzemesi satabileceğim yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim sıfır hiç kullanılmamış bir yazıcı'm var fakat ankara'da en iyi nerde satabilirim bilgisayar malzemesi alan..birde yazıcıya ihtiyacınız varsa full kartus renkli renksiz mevcut..Canon

eğer ankara'da satabileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

• Yok mu arkadaslar :)
  • Arkadaslar su an maddi olarak para lazım daha hiç kullanmadım bilen bir arkadaş yok mu yardımcı olacak..Satmak ıstemıyorum fakat elımde değil
  • arkadaşlar varsa tekrar yazın lütfen tekrar rica ediyorum
  • Tabi ki Maltepe pazarı Adliye sarayı tarafından girişte soldan ilk bölüm de var bilgisayarcı ben ona hp kartuş satmıştım iyi para vermişti o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Tabi ki Maltepe pazarı Adliye sarayı tarafından girişte soldan ilk bölüm de var bilgisayarcı ben ona hp kartuş satmıştım iyi para vermişti o zaman

giriş tarafı en ön taraf mı sımdı adliyeye bakan ilk girişmi yoksa diğer taraf mı cok sağol
  • Bende Printer varda sıfır daha hiç kullanmadım su an kartuslu 100-110 a gidiyor acaba alır mı merak ediyorum daha hiç kullanma fırsatım olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide sence ne kadara gider çünkü kurulum cd si bile mevcut anlatılımlı kitabı falan
  • var mı başka arkadaşımız yardımcı olacak
  • netten sat dostum sahibinden.com dan sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

netten sat dostum sahibinden.com dan sat

verdim fakat 4 kişi bakmış ya :( hiç mesaj atanda yok su an para ihtiyacım var yoksa hiç bulaşmaz idim
  • Maltepe'ye uğrayacağım yarın kutusuna koyup uğrayacağım başka bir bilen arkadas yok mu satan

Ben Yazıcı'mı alalı 2 ay oldu fakat 1 kez bile kullanma imkanım olmadı.Şu an biraz maddi olarak biraz sıkışığım.Yazıcı'm Çok renkli fonksiyonlu Printer'dir.İçinde hazır kartuşları mevcuttur.Denenmemiştir çünkü 1 kere bile kullanılmamıştır.Bunu bakınca anlayacaksınız.Özellikleri kurulum CD'si herşeyi mevcuttur.Yeni Kartuş ile renkli 3000 ve renksiz 3000 sayfa basabilme özelliği var.Maddi olarak lazım olmasa gerçekten satmak ıstemıyorum fakat su an gerekiyor.

su an full kartus lu 100 110 cıvarı
  • Arkadaşlar son kez tekrarlıyım :)

eğer bildiğiniz yer varsa sattığınız yarın gıdıp orayıda kontrol edeceğim iiyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.