Merhaba benim sıfır hiç kullanılmamış bir yazıcı'm var fakat ankara'da en iyi nerde satabilirim bilgisayar malzemesi alan..birde yazıcıya ihtiyacınız varsa full kartus renkli renksiz mevcut..Canon
eğer ankara'da satabileceğim bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim :)
Yok mu arkadaslar :)
Arkadaslar su an maddi olarak para lazım daha hiç kullanmadım bilen bir arkadaş yok mu yardımcı olacak..Satmak ıstemıyorum fakat elımde değil
arkadaşlar varsa tekrar yazın lütfen tekrar rica ediyorum
Tabi ki Maltepe pazarı Adliye sarayı tarafından girişte soldan ilk bölüm de var bilgisayarcı ben ona hp kartuş satmıştım iyi para vermişti o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: IORI
Tabi ki Maltepe pazarı Adliye sarayı tarafından girişte soldan ilk bölüm de var bilgisayarcı ben ona hp kartuş satmıştım iyi para vermişti o zaman
giriş tarafı en ön taraf mı sımdı adliyeye bakan ilk girişmi yoksa diğer taraf mı cok sağol
Bende Printer varda sıfır daha hiç kullanmadım su an kartuslu 100-110 a gidiyor acaba alır mı merak ediyorum daha hiç kullanma fırsatım olmadı
bide sence ne kadara gider çünkü kurulum cd si bile mevcut anlatılımlı kitabı falan
var mı başka arkadaşımız yardımcı olacak
netten sat dostum sahibinden.com dan sat
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR
netten sat dostum sahibinden.com dan sat
verdim fakat 4 kişi bakmış ya :( hiç mesaj atanda yok su an para ihtiyacım var yoksa hiç bulaşmaz idim
Maltepe'ye uğrayacağım yarın kutusuna koyup uğrayacağım başka bir bilen arkadas yok mu satan
Ben Yazıcı'mı alalı 2 ay oldu fakat 1 kez bile kullanma imkanım olmadı.Şu an biraz maddi olarak biraz sıkışığım.Yazıcı'm Çok renkli fonksiyonlu Printer'dir.İçinde hazır kartuşları mevcuttur.Denenmemiştir çünkü 1 kere bile kullanılmamıştır.Bunu bakınca anlayacaksınız.Özellikleri kurulum CD'si herşeyi mevcuttur.Yeni Kartuş ile renkli 3000 ve renksiz 3000 sayfa basabilme özelliği var.Maddi olarak lazım olmasa gerçekten satmak ıstemıyorum fakat su an gerekiyor.
su an full kartus lu 100 110 cıvarı
Arkadaşlar son kez tekrarlıyım :)
eğer bildiğiniz yer varsa sattığınız yarın gıdıp orayıda kontrol edeceğim iiyi geceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme