Şimdi Ara

Ankara'da Anadolu Bulvarı - Konya Yolu bağlantısı Yol Projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Ama asıl cümbüş Eskişehir yolundan Konya yolu Aşti istikametine dönmeye çalışırken oluyor mesai saatlerinde; böyle bir kaos olamaz. Orada hergün kaza olmaması hakikaten işten değil. Hele minibüsler ve taksiciler var ki adam en sağdan yardırıp en sola geçiyor, diğer arabalar umrunda değil.

Tam bir circle oluyor orada :) O kadar saçma bir yer ki.. Kaosun tam içine düşüyorsun.. Tam bir trajedi yaşanıyor :) Ama ben asıl saçmalığı Atatürk Bulvarı'nın orada Cinnaha çıkan düz yolda yaşıyorum.. Rixos'un o tarafa doğru bir ışık var alt geçide girmeyip sağda kalırsanız.. İleriye kırmızı yanarken, Ankara'da ki o salak yolun sağına dönecekler için yeşil yanması olayı var bir de üstüne sol taraftan U dönüşü için sola yeşil ışık yakıyorlar, bildiğin nereye düştüm ben oluyorsun.. Arkadaki arabalar basıyorlar kornaya, basıyorlar kornaya, ee öndeki adamada ışık yanıyor kımıldayamıyor.. Kısacası Ankara'da 3 - 5 yıldır trafik kuralları yeniden yazılıyor arkadaşlar :)

Çok haklısınız, oranın tüm dünyada örneği yoktur bence.. Böyle bir mantıksızlık, saçmalık, aptallık olamaz...Mümkün mertebe kaçıyorum oraya girmemek için.

• Su 70 hiz siniri tabelalari yapildigindan beri eskisehir ve istanbul yolunda anlamsiz bir trafik sorunu var.Tikali desen degil,dar desen degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Su 70 hiz siniri tabelalari yapildigindan beri eskisehir ve istanbul yolunda anlamsiz bir trafik sorunu var.Tikali desen degil,dar desen degil

Orada tabelada hız sınırı 70 ama millet nedense 50 ile falan geçiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Sentence

quote:

Orijinalden alıntı: farks

quote:

Orijinalden alıntı: Death Sentence

100.Yıl da oturmaktayım. ve bu durumu hergün izlemekteyim. yazılanlarıda okumktayım. her ne kadar trafik rahatlayacak denilsede, ç.ambarda oturan milletvekilleri için yapılmış bir yol olduğu apaçık ortadadır. 100.Yıl, Karakusunlar, Çiğdem deki evlerin ve iş yerlerinin fiyat ve kiralarıda uçacaktır.

Ayni bolgede 8 yil oturan biri olarak gerekliydi. Milletvekillerinin gittigi yol herkese acik olacak. O bolgede yogun konutlasma var haliyle artik yol kilitleniyor. Bu kadar buyuk bir projeyi milletvekilleri icin yapiyorlara indirmek bana dogru gelmiyor.

Konya yolu asti civari da yapildi. Bunlari butun olarak gormek lazim kanimca.

tabikide sırf milletvekillerine yüklenmek olmaz tabi. biraz abartı yazmış olabilirim. doğma büyüme buralı olarak, son birkaç yıl içinde yapılanlara bakılınca rant bölgesi olduğunu görüyorum. birde eski binalara el atılsa süper olur...

Tabi rant ayagi tabi illaki vardir ancak bu dusunceyle her yerlesim yeri birilerine rant sagliyor. Sehir giderek degisiyor haliyle ki cukurambar konum itibari ile ankaranin merkezi artik. Sehir giderek eskisehir tarafina kaydi. Ayni olay balgat icin soyleniyor hatta satilik ev yok deniyor. Keza 100.yilin bastan asagi elden gecmesi lazim ama oralar cok katli oldugu icin bilemiyorum.

Yanlis anlasilmasin gorusunuza saygim var ve haklisinizda bellirli noktalarda. Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nalet herif bir metroyu bitiremedi nalet olsun ya eskişehir yolu iş çıkışı iyice duruyor... Çayyoluna gidenler iş çıkışına denk gelirse 2 saate anca varırlar ya metro açılmış olsaydı emin olun çoğu kişi metroya atlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Su 70 hiz siniri tabelalari yapildigindan beri eskisehir ve istanbul yolunda anlamsiz bir trafik sorunu var.Tikali desen degil,dar desen degil

Kesinlikle katılıyorum, zaten tam ben yazacaktım hocam Şaka gibi ama o yollarda 70'le giderken defalarca kaza atlattım, arkadan vuruyordum 40'la gidenlere

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum, zaten tam ben yazacaktım hocam Şaka gibi ama o yollarda 70'le giderken defalarca kaza atlattım, arkadan vuruyordum 40'la gidenlere

Açıkça söylüyorum bu millet gerizekalı. Orta şeritten 60'la giden minibüsçülere kızıyorum ben. Onların hız sınırı daha düşük malum. Neden en sağdan gitmiyorsun gerzek!

• quote:

quote:

quote:

aynen sinir eden bi durum...70 sınıra gelince utanmasalar inip arkadan itecekler arabayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

quote:

quote:

Açıkça söylüyorum bu millet gerizekalı. Orta şeritten 60'la giden minibüsçülere kızıyorum ben. Onların hız sınırı daha düşük malum. Neden en sağdan gitmiyorsun gerzek!

Bu arada dün gece İstanbul yolu batıkent yakınlarındaki radarda hız sınırı olarak 60 yazıyordu Geçen haftaya kadar 70 idi Ne zaman değişti bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Ama asıl cümbüş Eskişehir yolundan Konya yolu Aşti istikametine dönmeye çalışırken oluyor mesai saatlerinde; böyle bir kaos olamaz. Orada hergün kaza olmaması hakikaten işten değil. Hele minibüsler ve taksiciler var ki adam en sağdan yardırıp en sola geçiyor, diğer arabalar umrunda değil.

Tam bir circle oluyor orada :) O kadar saçma bir yer ki.. Kaosun tam içine düşüyorsun.. Tam bir trajedi yaşanıyor :) Ama ben asıl saçmalığı Atatürk Bulvarı'nın orada Cinnaha çıkan düz yolda yaşıyorum.. Rixos'un o tarafa doğru bir ışık var alt geçide girmeyip sağda kalırsanız.. İleriye kırmızı yanarken, Ankara'da ki o salak yolun sağına dönecekler için yeşil yanması olayı var bir de üstüne sol taraftan U dönüşü için sola yeşil ışık yakıyorlar, bildiğin nereye düştüm ben oluyorsun.. Arkadaki arabalar basıyorlar kornaya, basıyorlar kornaya, ee öndeki adamada ışık yanıyor kımıldayamıyor.. Kısacası Ankara'da 3 - 5 yıldır trafik kuralları yeniden yazılıyor arkadaşlar :)

Öhöm şimdi, o sağa yanan yeşil ışık benim gibi Ayrancı'da oturanlar için inanılmaz rahatlıktı saçma demeyelim bu arada şu anda orada kırmızı ışık hiç kalmadı diye biliyorum, orada ki ışıklar kaldırıldı.

• melih efendi yine birilerini daha zengin edecek galiba 3 gün önce de eskişehir yolu koru kavşağına alt geçit inşaatını başlattı, sanki çok lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula06

melih efendi yine birilerini daha zengin edecek galiba 3 gün önce de eskişehir yolu koru kavşağına alt geçit inşaatını başlattı, sanki çok lazım

Sabah Kızılay yönü ve Bağlıca' dan gelen yolda çok sıkışıklık oluyor. Akşam da Kızılay' dan dönüş sıkışık oluyor. Bence oraya lazım alt geçit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim rektörle nasıl anlaştı bunlar hayret..
  • Ankarada bilinmesi gerekli en önemli şey alternatif yollar

yenimahalleden çukurambar tarafına 4farklı yol

1)konya yoluna çıkarsın-eskişehir yoluna döner gidersin

2)çiftlik kavşağını kullanır direk gidersin (hala yapılıyor ama en hızlısı)

3)anadolu bulvarını kullanırsın-aştiye giden köprüye çıkıp çukurambar tarafına ayrılırsın

4)anadolu bulvarından-eskişehir yoluna çıkıp gidersin

Genelde ankarada konya yolu kullanıldıgından, mesai saatlerinde kullanmıyorum
    çiftlik kavşağı en mantıklısı oluyor yol boş
    anadolu bulvarında yol çalısması oldugundan trafik fazla sıkıyor su an onuda pek kullanmıyorum

Bir yere giderken ben 10 farklı yol düşüyorum. Sabah trafiğinde yenimahlle antaresin ordan, çukurambardaki marcopaşha tarafına gitmem 15dk. Sabah 8de yola çıkıyorum düşünün birde, Arkadaşım ise 8 de yola çıkıp 8:35de geliyor, neden yolları kullanmayı bilmiyor

eskişehir yolunu kullanmak yerine, aşti yolunu yani sakıpsabancı bulvarını kullanın, trafik 0 he radar olabiliyor bazen. Birde aşti tarafına giderken otobüsler erken geldiklerinden uyuzluk yapıp yol vermemzlik yapabiliyor, gordion tarafına giderken ise 140-150km ile gidin yol bomboş, tabi radara yakalanmadığınız sürece. Sakıpsabancı bulvarınada kestirme olarak tobb etü nün ordaki köprü ayrımından kolayca trafiğe bulaşmadan ulaşabilirsiniz

Odtü ormanını yok etmeye gerek yok zaten, odtünün içindeki yol kullanılarak rahatça konya yoluna bağlantı yapılabilir, eğer ağaç kesilceksede, ordan kesilir başka yere yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 15 Haziran 2013; 15:05:08 >

• quote:

quote:

quote:

O yolsa sol seridin bi saginda bombos yolda duran gordum ben :) kavga etmeye basladilar durup yolun ortasinda arkadan biciyodum az kalsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

quote:

quote:

Bu arada dün gece İstanbul yolu batıkent yakınlarındaki radarda hız sınırı olarak 60 yazıyordu Geçen haftaya kadar 70 idi Ne zaman değişti bilmiyorum

Bazen oynayip milleti denek yerine koyuyorlar veya ne kadar akilli olduklarini olcuyorlar

Bir ara kapaliydi,bir ara 77 yaziyordu.

Benim anlamadigim 70 otomobil yaziyor ama kamyon,otobuslerde 70 ile gidiyor Gerci iyiki oyle gidiyorlar yoksa sol seritten 50 ile giderler.En iyisi sag serit,her zaman bos.

• Bugün Gazi'nin önünden AŞTİ'ye kadar aptal bi yoğunluk vardı.Yapılan çalışmaların trafiği çok rahatlatacağını düşünmüyorum, sonuçta Ankara'da her yıl yaklaşık 80.000 tane yeni araç trafiğe çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece otomobiller için hız sınırı 70 km/s hocam.Hafif ticariler, pick-up'lar, minibüsler vs. için 50 km/s.

• "Gelişmiş bir ülke fakirlerin araba sahibi olduğu değil, zenginlerin toplu taşıma araçlarını kullandığı ülkedir."
    - Bogota Belediye Başkanı Enrique Penalosa.

forum üyesi elzemsin New York metrosunun yapılışını anlatmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_66799348/tm.htm

Belediye başkanı 19 yıldır koltuğunda daha şehrin ulaşım master planı yeni yapılıyor. (Hedef 2038)
  • konuyu hortlatıyorum, kusura bakmayın. yolun yapımı ne zamana bitecek arkadaşlar, bilgisi olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.