Şimdi Ara

Ankara/Çukurambar'da İftar Menüsü-2 DH Özel 34TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
11
Favori
15.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizleri mutlu ettiysek ne mutlu bize. Anne babanız çok tatlı insanlar ellerinden öperim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -s-laughter kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Bugün akşama rezervasyon yaptırdık arkadaş grubuyla(finaller başlamadan da gelelim dedik). Teklifiniz için teşekkür ederim inşallah finallerden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    312 286 86 56

• Bu ülkenin böyle insanlara, böyle esnaflara ihtiyacı var. Normalde normal karşılamamız gereken bir duruma o kadar çok şaşırıyoruz ve yadırgıyoruz ki ortada bir hata, yanlış var sanıyoruz. Halbuki olması gereken bu. Ülkenin "normal" anlayışı bu denli değişik. Sözlerimi yanlış anlamayın, gerçekten hayran oldum size. Tek tek bütün mesajları okudum. Keşke İzmir'de olsanız da iftara gelsek. Hayırlı ve bol kazançlar. Giden gidemeyen herkes adına teşekkürler her şey için :) Ne yaptık ki demeyin, bugünlerde böyle insanlarla sanal alemde de olsa karşılaşmak insanın içine bir umut, huzur veriyor. Tekrardan hayırlı ramazanlar, bol kazançlar :)

• @anthuan harika bir tespit. Olması gereken tam anlamıyla bu. Gelin görün ki, memlekette idealizmden uzaklaşıldı,kalmadı. Eskiden ben bu işi iyi yapacağım, ben iyi bir avukat olacağım, ben iyi bir doktor olacağım vardı. Dedelerimizin lafı vardır; tuvalet dahi temizlesen işini düzgün yapacaksın doğru yapacaksın diye.Gelin görün ki artık herkesin derdi zengin olmak, herkesin derdi para. Su aksın da nereden akarsa aksın düşüncesinde. Düşünsenize ben buraya yazsam, allasam pullasam, geldiğinizde berbat bir hizmet/ürün sunsam.Yüzünüze nasıl bakarım? Nasıl utanmam ? Ahlaki açıdan çökmüş bir insan utanmaz, yerin dibine girmez böyle bir durumda. Şükür Allah'a, bu ahlakı nasip etmiş. Öte yandan bahsettiğim durum söz konusu olsa, günah olmaz mı ya?
    Asıl ben teşekkür ederim. Sizler gibi düşünen, ince düşünceli insanlara hizmet sunmak,veyahutta varlığından haberdar inanın çok keyifli. Motive edici, huzur verici. İyi, iyi olanı çekiyor gibi. Bir DH üyemiz mesaj attı, ben bir kişi geleceğim, tek kişi geleceğim için masayı işgal etmiş olmayım ? Eğer sorun olursa söyleyin, gelmeyim? şeklinde. Böyle ince düşünceli bir adamı değil masada,başımın üstünde ağırlarım ben. Velhasıl, iyi insanlar hala var ne dersiniz? :)

• Rezervelere devam etmekteyiz.
    312 286 86 46
    312 286 86 56
    532 675 05 64

Geçtiğimiz sene hastalanmıştım buradan tanıdığım bir agabey bana bahçesinden ıhlamur getirmişti. Şimdi buradan ona da seslenmek istiyorum :) @bartu981 Bartu abi unutmadım seni, ama illa hastalanmam mı gerekiyor seni görmek için :) Bu sene de çarpraz bağlarım yırtık hizmet ediyorum bak :)Şaka bi yana, umarım iyisindir agabey, bu konu ile selamlarımı iletmek isterim sana.
  • sıcak fırsatlarda bu konuyu görünce gireyim bi dedim. son mesaja kadar okumuş bulundum. allah işletme sahibi @-s-laughter'e bereketli kazançlar versin. maşallah giden herkes memnun. şu anda istanbul'da olmam hasebiyle ankara'ya yolumu düşürmem mümkün değil ama yazın ankara'ya uğrayabilirsem gideceğim inşallah. istanbul'dan da böylesi 'nezih' sıcak fırsatlar çıkması dileğiyle..

@belo3 Umarım yakındır neresine geleceksiniz ?
    Yalnız Eren Bey değil, çalışan diğer arkadaşlar da özveri ile çalışıyorlar. Sürekli göz ucuyla masanızı kontrol edip, boşalan tabağınızı almak için veya biten çayınızı tazelemek için uğraşıyorlar. Taleplerimizi hemen yerine getiriyorlar.
    Lezzet kısmı ise zaten güzel, söylenecek söz yok. Kısır'ı da ayrıca beğendiğimi eklemek istiyorum.
    Böyle olunca işletme, sadece benim değil, benimle gelen aile üyelerinin de takdirini kazandı.

Gidecek kişilere not : Kıtır mantı ve tatlı olarak bal mantısını denemeden gelmeyin.

Eren Bey'e not : Çalışan arkadaşlarınızdan birinin sınavı varmış sanırım. Dün kendisi çıkarken kulak misafiri oldum. Umarım onun da sınavı güzel geçer/geçmiştir :) İlginiz için teşekkürler. Yeniden görüşmek dileğiyle.

• Bu akşam için 4 kişi geleceğiz rezervasyon yaptırdık bakalım, güzel olacağını düşünüyorum.
  • @belo3 aslında çok da uzak değiliz

@jordi asıl ben teşekkür ederim. Sizleri mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Her zaman bekleriz

@qırık umarım memnun edebilmişizdir dün.

@onurforever53 15 numaralı masa sizlerindir :) Görüşmek üzere.

Rezervasyon ve Bilgi:
    312 286 86 46
    312 286 86 56
    532 675 05 64

• Dün geldik sağolsun hem Eren Bey hem de arkadaşlar cidden çok güleryüzlü ve ilgililer. Ortam çok iyi ramazan sonrası da normal mantı yemek için geliriz.

Biraz da yemeklerden bahsedelim,

Çorba yayla güzel görünüyordu. Mercimek de gayet güzel.
    Hepimiz dana kavurma yedik (5 TL fark var bu arada :)) ) porsiyon ne eksik ne çok fazla, lezzet süper.
    Ara sıcakla ve ortadaki verilenler biraz daha fazlalaştırılabilir 2 kişi üzeri için.
    Tatlılardan bal mantı ev baklavası gibi çok güzel.
    Güllaç tam kıvamında hafif sütlü tatlı isteyenlere birebir. Kaymaklı kadayıf da hafif yoğun kaymak sevmeyen varsa tercih etmesin. Mozaik pasta güzel üzerine bir top dondurma da güzel olur.
    Çay kahve sınırsız, sağolsun arakdaşlar sürekli gelip dolduruyorlar hiç boş bırakmadılar :=)

Sonuç olarak güzel bir yemekti hiç sağa sola gitmenin mantığı yok. Eren Beye de acil şifalar.

• Bütün mantı çeşitleri güzeldir. Ankarada çok yerde mantı yedim, burayı tereddütsüz tavsiye ederim.
  • 23.05.2018 tarihinde iftar saatinden 1 saat önce oruçlu olmamamıza rağmen gidip ziyaret etmek istedik. Sırf mantı yemek için kayseriye giden biri olarak, mantıları başarılı gerçekten. Tepsi mantıyı ayrıca tavsiye ederim. Çorbalar günlük olarak değişiyormuş biz mercimek çorbası içtik kıvamı lezzeti yerindeydi. Masaya gelen ikramlar olsun çalışan arkadaşların tavrı olsun bizi mutlu etti.
    Hesap ödemeye giderken özellikle Eren Bey'i bulup bir merhaba demek istedim. Gerçekten işini layıkı ile yapan bir arkadaşımız,tanıştığıma çok memnun oldum. Doktorumuz yan taraftaki iş merkezinde olduğundan sık sık uğrayacağız.
    Hayırlı işler.

@dgkn_ngn çok teşekkürler. Beğeni ve güveninizi her zaman sağlamamız dileğiyle.

@PyRRhiC Sizler gibi abilerimin beğenisini ve takdirini almak gurur verici benim için. Her zaman beklerim sizleri. Tanıştığıma çok memnun oldum. Görüşmek üzere.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.