Şimdi Ara

Ankara cok mu sıcak yaw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara cok mu sıcak banamı öle geliyo odamin kapısı açık yanıyom içerde ya atletlede oturulmuyo

• Çok sıcak, camı açıyorum sivrisinek giriyor, ne yapacağımı şaşırdım, sabaha kadar uyutmuyor deyyuslar..

PVC pencerelere sineklik yaptırcam ya kaç paradır acaba?
  • sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Çok sıcak, camı açıyorum sivrisinek giriyor, ne yapacağımı şaşırdım, sabaha kadar uyutmuyor deyyuslar..

Yazliğa yaptırmiştik biraz var tam net hatırlamıyom ama pencere başına 25 lira felan sanırsam orj pvc lerin ki dandik bişe değil ama
  • Evet.
  • Eryaman'dayım ev güneye bakıyor ama bizim ev nedense çok serin, yalıtım mı var ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Çok sıcak, camı açıyorum sivrisinek giriyor, ne yapacağımı şaşırdım, sabaha kadar uyutmuyor deyyuslar..

Yazliğa yaptırmiştik biraz var tam net hatırlamıyom ama pencere başına 25 lira felan sanırsam orj pvc lerin ki dandik bişe değil ama

Rüzgarla güneşle yağmurla felan çürüyor mu, 25 TL ise hiç bir şey değilmiş yahu, hemen yaptırayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • terden öldüm yav heryer karınca dolu zaten
  • Pazar günü yağmur yağacakmış, az daha sabredin.

Gerçi her yere yağar, yine Batıkent'e yağmaz
  • quote:

Pazar günü yağmur yağacakmış, az daha sabredin.

2 sene oldu biz yaptıralı yazliğa bişeysi yok güneşde felan ama dediğim kaliteli bi yerde yaptır bazıları zamanla maf oluyo bizimki bide istedğin zaman çıkariliyo menteşeli yapmiş herifler şimdi olsa olsa 35 olmuştur
  • şuan oda sıcaklığı 26 derece
  • öldüm ya sıcaktan
  • quote:

Pazar günü yağmur yağacakmış, az daha sabredin.

:D

niye öle diyosun ya geçen hafta baya yağmur yağdı batıkent e hatta gürlüye gürlüye yağdı
  • cam açık kapı açık atlet kilot yine yanıyorum yine yanıyorum şimdi yatacam saat 4 gibi uyurum anca 4 e kadar debelen dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

cam açık kapı açık atlet kilot yine yanıyorum yine yanıyorum şimdi yatacam saat 4 gibi uyurum anca 4 e kadar debelen dur

• izmirdeyim. bence şükredin. burda nem fln yapış yapış oluyom. dışarıdanda sinekler doldu zaten. sıcaklığımımı hissediyor napyıolarsa korkusuz bi şekilde kamikaze yapıyolar suratıma fln çarpıyolar. Sinirlerim oynuyo bu sıcakda.

az önce multiplayer call of duty oynuyodum. sniperımla yatmışım bir yere uyuz sinekler konmaya başladı. oyunun stresiyle zaten vıcık vıcıgım.

yok arkadaş avrupanın havası kötü güneşsiz diyodum da 3 ay bu hava da çekilmez birader.
  • Eryaman gündüz cayır cayır yanıyor da geceleri serin.
  • Ben keçiörendeyim oda sıcaklığım 30 derecenin altına inmiyo
  • Yağmur yağmaya başladı.
  • geberiyom acayip bi nem var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.