Şimdi Ara

Ankara Cankaya Karatas, Mühye , Yakupabtal ,Yaylabag Proje ve Imar bilgileri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
31
Favori
86.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KARATAŞ 305 parselde 100 m2 yerimiz var durumu nedir ,SİT alanındamı ,imarlı bölgede mi, bir fiyat bilgisi varmı ,satımakmı beklemekmi daha iyi ?Bilgilendirebilirseniz sevinirim ,şimdiden teşekkürler.(kusura bakmayın Ankara dışındaym onun için bu kadar çok soru sordum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeferDerVatan

Değerli Arkadaşım, öncelikle yıllardır sürdürdüğünüz bu faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim. Hem kendi adıma hemde diğer arkadaşların faydalanması adına Karataş 157 parselde olan 400 m2 arsamın durumunu sormak istiyorum.

Rabbim sizlerden razı olsun. Umduğunuz ummadığınız yerlerden rızıklandırsın hayırlı kapılar açsın inşallah.

Merhaba SeferDerVatan 157 parselin bir kısmı proje içinde bir kısmı proje dısında kaldığından şu anda net fiyat veremeyeceğim. Tahmini bir fiyat vermek gerekirse 180-185tl m2 fiyatı diyebiliriz.
  • anılcabılar A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Anılcabılar
    Karataş 305 parsel proje dışında olup biraz arka tarafta kalmaktadır. Güncel ortalama fiyatı 65-75 tl aralığındadır. Bir süre daha bekletmenizde fayda var yakın zamanda satmamanızı tavsiye ederim.

Ankara Arsa Toptancısı YÜCESAN 0551 907 95 95
  • NosWagen kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için teşekkürler. İşlerinizde başarılar hayırlı kazançlar dilerim.
  • NosWagen kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilginiz için
  • Ben teşekkür ederim.
  • bilgi için tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emlakkuyusu -- 25 Temmuz 2016; 20:15:55 >
  • Karataş 163 parselde bir gelişme var mı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    163 parsel proje içi ve çalışmaları yapılıyor 2-3 seneye kadar proje çıkıcak söylentileri var fiyatlar bir kaç haftadır geriye seyretmekte ortalama 280 tl m2 fiyatı.
  • Olaylar inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. Tahminimce emlak piyasasını zor günler bekliyor. Arsa fiyatlarında da düşüş gözlemliyorum ben.
    Karataş-Mühye bölgesini izliyorum
  • 671 parsel m2 fiyat hakkında bilginiz varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger006

671 parsel m2 fiyat hakkında bilginiz varmıdır?

Merhaba 671 parsel 75 -85 TL aralığında alınıp satılabilir.
  • 40bin ₺ bütçem var yatırım için arsa almayı düşünüyorum.tavsiyeniz neresi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koruc1903 -- 12 Ağustos 2016; 20:53:41 >
  • Yaylabağ projesinin ilerliyememesinin, yıllardır durmasının en önemli 2 sebebi;
    1. Yatırımı yapmak isteyen müteahhitden gayrinakit teminat yerine nakit teminat istiyor olmaları (Bunu bankalar bile artık teminat konusunda nakit istemenin işi kaçıracağını bildiği için istemiyor)
    2. Proje sahibi yetkililer, müteahhiterin bu projede öncelikle villa konsepti olan projeleri akabinde büyük bloklara geçmelerini istiyorlar, fakat müteahhit haklı olarak nakit döngüsünü hızlandırmak için önceliği büyük bloklardan başlıyarak nakit döngüsünü hızlandırarak projede yol almak istiyor. Faz faz proje yapılmalı.
    Ama izin verilmediği içinde yıllardır proje bekliyor, zaman da akıp gidiyor. Demek ki burada piyasayı iyi okuyabilen akılcı bir çözüme ihtiyaç var. Menfaaler ön plana çıkınca hayat duruyor bu projede olduğu gibi..
  • Merhaba hocam karatas 38.parselde 4 aile toplam 3220 kisi basi 860 m2 yer var burasi proje icimi degeri nasıl bekletmelimi satmalimi imar gelirse toplam kac daire düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigpatron1907 -- 19 Ağustos 2016; 5:11:20 >
  • Sayin NosWagen
    1156 parsel m2 fiyat hakkında bilginiz varmıdır? Proje icin demi?
  • Bigpatron1907 B kullanıcısına yanıt
    38 Parsel proje içi olup m2 fiyatı su an 270- 290 tl aralıgında alınıp satılıyor. İlerde ne getirir su an kestirmek zor fakat pirim yapan bir bölge. Ben bekletmenizi tavsiye ederim.
  • cem58- C kullanıcısına yanıt
    1156 Parsel proje içinde kalmakta. m2 fiyatı su an 270-280 tl aralıgında ...

Ankara Arsa Toptancısı YÜCESAN 0551 907 95 95
  • Bu ara çok kişiden mühye, karataş bölgesine imar geçti gibi şeyler duydum benim karataşta 1157.parselde arsam var son durunu öğrenebilirmiyim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanaryair

Bu ara çok kişiden mühye, karataş bölgesine imar geçti gibi şeyler duydum benim karataşta 1157.parselde arsam var son durunu öğrenebilirmiyim teşekkürler.

1157 parselin küçük bir kısmı proje içinde kalıyor kalanı ise projeye dahil değil. 170-180 tl gibi rakamlara alıcı bulunabilir. İmar geçen alan otobanın alt kısmı yani şehre yakın olan tarafı. Otobanın üstü imarsız ve bir kısmının proje çalışmaları devam etmekte.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.