Şimdi Ara

Ankara Çankaya'da ev/oda arıyorum, Ünv. öğrencisiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da evde kalan, evi olan, tanıdığının evi olan arkadaşlar;

boş bir odanız var ve ev arkadaşı arıyorsanız lütfen bana mesaj atın.

Edit: Böbrekleri gazeteye sarıp getiririm, Sorun yok.

Edit2: Ev bulmak ne kadar zormuş. kafayı yiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 10 Şubat 2024; 1:6:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 10 Şubat 2024; 1:6:55 >
  • Çok saçma sapan yerlerde kalıp ömrünü heba etmeye yaşam kalitesi mi o da ne ben yattığım yerde küfleniyorum demeye hazır değilsen cebine 50k koyup emlakçı depozito 1 kira bedeli ile eşyalı ev kiralıyorsun. 50k yoksa yurtların birine yazıl sakın ev arkadaşlığı oda işlerine bulaşma. Yurtlarda aylık ücreti ödeyemesen de onlar seni atana kadar 2 3 ay kalırsın. Sonra başka yurda geçersin. Böyle böyle 2 sene geçirmiştim ben sonra eve çıktım mezun olunca da icraya verdikleri taksitleri ödedim :D

Eğer Kızılay-Bahçelievler-Emek civarına bakıyorsan metro hattında olman büyük avantaj, ulaşımdan tasarruf edersin. Çayyolu-Ümitköy tarafı biraz daha uygun ama merkeze uzak.

Ev arkadaşıyla paylaşımlı çıkmayı düşünüyorsan maliyetin neredeyse yarıya düşüyor. Sadece kira değil fatura internet aidat hepsi bölüşülüyor.

Ankara'daki güncel oda fiyatlarına ve ev arkadaşı ilanlarına https://odakiraliyorum.com üzerinden bakabilirsin, eids doğrulamalı profiller var en azından kime mesaj attığını biliyorsun.

Kolay gelsin, umarım güzel bir yer bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odakiraliyorum -- 21 Mart 2026; 21:0:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çankaya Üni 'ye Gidecek Var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.