Şimdi Ara

Ankara Büyükşehir Belediyesi Asfalt Katılım Payı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün çok şahane belediyemizin Fen İşleri başkanlığından memur geldi bik bik konuştu. Yönetici biz olduğumuz için direkt bize geldi. Baktım en düşüğü 179 lira, en yükseği ise 479 lira olan çok sevgili sosyal devletimizin faturalarıyla karşılaştım. Lan kaç yıldır babam yönetici binada, daire başı 10 lira Aidat'ı veren olmuyor kalkıp bunu mu verecekler ? Hadi tamam iyi güzel, ama Tapuda kaç ortak varsa her birine o kadar ücret kitlemişler. Kimse kusra bakmasın ama Bu düpedüz soygunculuktur arkadaşlar. Şu an sinirden elim ayağım titriyor. Ne diyeceğimi de bilemiyorum.

Burası nasıl bir memleket oldu arkadaşlar ? Yıllarca her seçim alman otobanı gibi asfaltı olan yollara asfalt üstüne asfalt döktüler. Onu geçtim anayasadaki sosyal devlet ibaresi ne için vardır arkadaşlar ? Emperyalist ülkelerde bile böyle saçmalık inanın yoktur ya. Ayıptır.

Siyasi görüşünü belli eden yöneticilere sesleniyorum: Konum siyasi tartışma çıkarmak değil, bir serzeniştir. Bu yazıyı çekemeyen bazı arkadaşlarımız saniyesinde şikayet edecektir. Lütfen her zamanki gibi konuyu okumadan silmek yerine işlem yapmadan önce okuyunuz. Saygılar.

• Bilkent etrafinda 900tl civarinda, cevizliderede 500tl. saray katilim payi gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 24 Aralık 2014; 13:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksaray ile gurur duymayı biliyorsunuz, herseyin bir bedeli olduğunu da bilin..

• Bu parayı odeyen enayidir!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Aksaray ile gurur duymayı biliyorsunuz, herseyin bir bedeli olduğunu da bilin..

Kim gurur duyar yahu elalemin sarayindan, o paranin 3/4u ile tas gibi robot enstitusu kurulurdu beasil o zaman gurur duyardik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 24 Aralık 2014; 13:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Aksaray ile gurur duymayı biliyorsunuz, herseyin bir bedeli olduğunu da bilin..

Sen aksaray ile gurur duyan vatandaşlara bu paranın ödetileceğini mi sanıyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Otoyol Fiyatlaması
    8 ay önce açıldı
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.