Şimdi Ara

Ankara - Bitez Yalısı İftar Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grupanya'da böyle bir fırsat vermişler, fırsatı alan 329 kişi içinde mutlaka buradan da birileri vardır :) Ama normali zaten o fiyatmış alın buradan yakın:

Grupanya:
    http://www.grupanya.com/ankara/firsat/golbasi-bitez-yalisi-iftar?irc=da-cp

Ankararestoranlari:
    http://www.ankararestoranlari.com/ozel-gun/4/ramazan-iftar-menu-programlari-ankara.html?mekan_id=426

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbst -- 30 Temmuz 2012; 16:25:34 >

• İftar menüsünde neler var?

Günün çorbası
    İftar tabağı
    Ana yemek (köfte, alabalık tava, piliç kavurma)
    Mevsim salata
    Tatlı veya Mevye
    İçecek
    Su
    Çay

firma için konuşmuyorum ama bir lokantadan yenmeyecek 3 şey varsa ana yemek içerisinde mevcut. Garson bir arkadaşınız varsa sorun anlatsın neden tavuk (özellikle kanat) köfte ve balık yenmeyeceğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

İftar menüsünde neler var?

Günün çorbası
    İftar tabağı
    Mevsim salata
    Tatlı veya Mevye
    İçecek
    Su
    Çay

firma için konuşmuyorum ama bir lokantadan yenmeyecek 3 şey varsa ana yemek içerisinde mevcut. Garson bir arkadaşınız varsa sorun anlatsın neden tavuk (özellikle kanat) köfte ve balık yenmeyeceğini..

hocam siz anlatabilir misiniz neden bu 3ünün yenmeyeceğini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

İftar menüsünde neler var?

Günün çorbası
    İftar tabağı
    Mevsim salata
    Tatlı veya Mevye
    İçecek
    Su
    Çay

köfte ve balık ok de, kanat neden?
  • Dün o kadar araştırdım, doğru düzgün bir yer yok, fiyatta yok.

Lucera gölbaşı vardı, ilk fiyat 20 liraydı alamadım, şimdi 28,5 yapmışlar. Almadım.
    Üstün decocity de Mado var, iftar menüsü 17,5 ama rezervasyon bugün ve yarın doluydu almadım, ama ileriki günler için alınabilir.
    Konyalı Hacıoğlu keçiören ve çankaya da 2 kişi 42 lira, iftar menüsü fena değil gibi. Buradan aldım. 9 kişi gidiyoruz bu akşam. Hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Dün o kadar araştırdım, doğru düzgün bir yer yok, fiyatta yok.

Lucera gölbaşı vardı, ilk fiyat 20 liraydı alamadım, şimdi 28,5 yapmışlar. Almadım.
    Üstün decocity de Mado var, iftar menüsü 17,5 ama rezervasyon bugün ve yarın doluydu almadım, ama ileriki günler için alınabilir.
    Konyalı Hacıoğlu keçiören ve çankaya da 2 kişi 42 lira, iftar menüsü fena değil gibi. Buradan aldım. 9 kişi gidiyoruz bu akşam. Hayırlısı bakalım

Feedback isteriz

• Neden yenmiyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla başlığı görünce aklıma ilk gelen "Ankarada yalının ne işi var?" sorusu oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

valla başlığı görünce aklıma ilk gelen "Ankarada yalının ne işi var?" sorusu oldu :)

haha duymadın mı hacu 732684872648278 yıldır melih gökçeği boşuna mı seçiyor ankara halkı deniz getirdi melih gökçek yani simdi bir zamanlar ankarada deniz varmış desem inanmayacaksın o denizlinin sloganı
  • yenmez dedi gitti. sebenini açıkla da öğrensin millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbst

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Dün o kadar araştırdım, doğru düzgün bir yer yok, fiyatta yok.

Feedback isteriz

Sonuç:

Gittik Konyalı Hacı Ustaya, yemekler fena değildi, masa biraz karmaşık olmuştu. Ne nerde bulmak, uzanmak gerekiyordu. Kupon konusunu sanırım ilk bizden duydular, garsonlara bilgi verilmemiş, ne getireceklerini, nasıl yapacaklarını bilmiyorlardı. İlk başlardaki ilgi alaka, tatlılar gelmeden kaybolmuş gibiydi, masaya uğrayan olmadı, biz zorla çağırdık. Sadece güzel pide ve ızgaralar için gidilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.