< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 19:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 19:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Birkaç poz biyometrik fotoğraf çekmenin, ciddi anlamda alın teri sayılabileceğini bile pek düşünmüyorum. Sistem, red verme konularında sallamak serbest tabii. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 6:5:25 > |
|
Millet boşa okuyup doktor oluyor, mühendis falan oluyor demek ki. Senin gibi düğün fotoğrafçısı ve biyometrikçi olsalarmış Bunlar dünyayı kurtarmadıkları için boşa okumuşlar. Keşke bunlar da senin gibi biyometrikçi olsalarmış. Sen eline bir DSLR alıp, fiti fiti deklanşöre basmışsın, o yüzden sen herşeyi biliyorsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 21:49:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 20:50:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yani hani duvarı yumruklarsın sonra duvar kanadı dersin falan senin mevzu aynen onun gibi. Ben sana son sözü söyledim. RAW nedir ve müşteri neden RAW ister öğrendin, mesleginle ve esnaflıkla ilgili önemli bilgiler de elde ettin. Teşekkür ederim ağabey diyeceğine hala copy paste yaptı diyorsun ama anlıyorum bu kadar adamın önünde, fotoğrafın profesörüyüm diye çıkıp, 10 mesajlı hesapla millete ileri geri konusup, sonra cevabını almak seni çok sinirlendirdi. O gülmeler, gülücükler hepsi fake.. Söyledigim gibi senin gibi çok adam gördüm. Ben yazarken diğer yandan seninle ilgili çok fazla bilgiye eş zamanlı olarak sahip olurum.. Fakat RAW degil, o esnaflık ile ilgili aldıgın ders daha önemli. Bak onu sildirmeye falan çalışma, burada dursun ki, senin gibi diğerleri varsa eğer onlara da kıssadan hisse olsun.. Haydi koçum düğün fotoğrafına gideceksin.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Kasım 2024; 6:3:44 > |
|
Eğer bana dağdan inme adam şeklinde ettigin hakaret silinirse bil ki ben şikayet etmemişimdir. Çünkü zaten 20 mesajsın. Seni komple gönderseler yine değişen bir şey olmazdı.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Kasım 2024; 21:3:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 21:6:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O zaman hesap çoğu kişi için biraz değerli oluyor. Yani emek vermişiz sıfırdan başlamayalım hesabı. Fakat ben, senin gibi 20 mesaj olsaydım, senin gibi millete langır lungur hakaret eder miydim? Hayır yine de sanmıyorum.. En azından yeniden hesap almaya üşenirdim fakat sen düğün fotoğrafı çekmek yerine anlaşılan yeni hesap alırım diyorsun. Ağağağa.. Haydi gelin damat bekliyor daha RAW cekeceksin.. Bak hem de konuyu bu şekil tartışmayla rahatsız etmeyelim bazıları bundan hoslanmıyor. Yani adam diyor ki, konuya giriyoruz, bilgi göremiyoruz diyor. SPAM mesaj gibi geliyor elemanlara. Bu tarz tartışmaların forumları farklı. Oralarda tartışılabiliyor buralarda hoş karşılanmıyor. RAW seni bekler, gelin damat seni bekler, makine seni bekler koçum.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 21 Kasım 2024; 22:1:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Akıllı telefonu olan ve bilgisayar kullanmayı bilen herkes, evde biyometrik fotoğrafını çekebilir, Migros'tan da baskısını alabilir. Migros bulamazsanız da fotoğraf baskısı alan ozalitler var. Oralardan ucuza halledebilirsiniz. Fotoğrafçılara 200-300 tl bayılmayın boşu boşuna. Hatta 2 hafta sonra bu rakamlar en az %50 daha artar. 300-450 bandına çıkar. Alın - çene kontrolü de dahil olmak üzere, 20 çeşit denilen(!!) kontrollerin hepsini yapıyor internetteki fotoğraf editleme siteleri. |
|
İyi günler, mesaj ilk yazıldığı zaman da merdivenaltı şeklinde söylemlerle karşı karşıya kalmıştık,bu başlığı açtığımızda gelenler bilir,Ankara'da meclise ve elçiliklere yakın noktada Kavaklıdere semtindeydik, sadece donanımhaber için bu rakam geçerliydi.Gelen müşterilerimiz genelde durumu bildiği için diğer kişiler gittikten sonra donanımhaberden geldik diye bildirip indirimi o şekilde yapıyorduk.Eski müşterilerimizden halâ işlerini haptıranlar mevcut.Mesela bu hafta içi nadir filmlerden olan 110'luk baskısını buradan bir müşterimize teslim edeceğiz. Yine fotoğraf çıktılarınızı uygun rakamlarla fujifilm kağıda yapıyoruz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mak79 -- 24 Aralık 2024; 2:4:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ehliyet yenileme için gerekti eskisini kabul etmemişlerdi telefondan uygulama ile kolayca secerek cektik resimelri migrosta tab edip ehliyet için verdik kabul edildi ehliyet yolda hızımızı alamadık yeşil pasaport içinde 4 kişi olarak çektik ve basvurumuzu nufus idaresine yaptık simdilik edevletten baktıgımda "basım öncesi kontrol de" geçerse kontrolu ve alırsak yeşil pasaportları kullanılan resimler migrosta 7 tl ye 4 tanesini tab ettirdiğimiz resimler olacak yom kabul edilmez vs denmiş orda başvueu sırasında eski resim getirenlere hızlı resim makinesine yonlendiriyorlar vesikalık çekilmiş gelmiş teyze zenci gibi cıkmış pasaport /yeşil) onun yanında benim evde cektiğim resimler arsen lupen kalır. 7 tl ye maal edilen bir fotorağ nekadar işçiliş kira vs olurda 300 e satılır kesinlikle saçmalık android telefonda uygulaması var çekin resmi hangi pasaport için dahil onu bile soruyor fon beyaz olsun 50x60 olarak 4 tane birkerede cıkıyor migros ta 7 tl ye hızlıca işlemleri halledebilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 31 Aralık 2024; 14:15:50 > |
|
Arkadaşlar uzun süredir bende kendi resmimi çekip migrostan çıktı alıyorum. Yukarıdaki fotoğrafçı arkadaşlar gibi fotoğrafçılara (hankmoody1) gidip kazıklanmayın. Aşağıdaki videoda anlatıyor fotoyu nasıl oluşturacağınızı. Sonrasında bu siteden fotoyu baskıya hazırlıyoruz. Create your own passport photo for free - IDPhoto4You https://www.idphoto4you.com/?Target=DownloadPageGidiyoruz migrostan baskı alıyoruz mis gibi. Daha önce 4 kere pasaport başvurusu yaptım hiçbirinde sorun çıkmadı. (3-4 tane farklı gömlekle foto çekilip baskıya hazırlayın. Migrosta bastırın nasıl olsa çok ucuz. 6 ay önce kullandığınız fotoyu kabul etmiyorlar tekrar. Sonraki başvuruda öbürünü verirsiniz.) https://www.remove.bg/
https://pixlr.com/tr/x/
Faydalı olduysa beğenmeyi unutmayın!
Evde 5 dakikada vesikalık fotoğraf hazırla!
LinkedIn fotoğrafı nasıl çekilir?
Linkedin fotoğrafı nasıl olmalı?
Linkedin fotoğraf kırpma.
Linkedin fotoğrafı çekilme.
Vesikalık fotoğraf nasıl hazırlanır?
Vesikalık kırpma
Fotoğrafta kişiyi kırpma
Fotoğraf kırpma
Photoshopsuz vesikalık
Photoshopsuz fotoğraf kırpma
Photoshop olmadan fotoğraf düzenleme
Programsız fotoğraf düzenleme https://www.youtube.com/watch?v=MUNTQJsGCx8&t=30s< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0N3R -- 1 Ocak 2025; 1:56:50 > |
| _____________________________ |
|
Allah akıl fikir versin canım kardeşim. Evinde 20 liraya yaptığın yemeği lokantada yiyince kazıklanmış mı oluyorsun ? 3 liralık kahve, zincir kahvecilerde 100 TL kazıkçı mı bu işyerleri ? Her işletmenin deli gibi gideri var, isteyen istediği gibi girsin halletsin işini benim saygım sonsuz fakat sizde hakkıyla iş yapmaya çalışan insanlara saygısızlık yapmayın. Sen kim oluyorsunda kazıkçı diyorsun ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sarisin mavi gozlu ve tam bir alman hans gibiyim reddedilme sansim yok oraya gitsem, eniste hosgeldin diye sarılırlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ocak 2025; 11:44:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|