Şimdi Ara

Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
108
Favori
142.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde 6 fotoğrafı 20 liradan veriyoruz biz de , bu fotoğraf kampanyası sadece bu foruma özel yaptık.Biraz önce Kocaeli'nde görev yapan bir müşterimiz geldi, Ankara'ya gezmek için gelmişler, buraya da uğradılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UA57

kabul edilme garantisi veriyor mu?çekilen resim yüzünden işlemler onaylanmadı diyelim?masraflarımızı karşılıyor mu?şuan tc kimlik kartında bile kabul edilmeyen biometrik fotoğraf %22 lerde pasapart ve ehliyette özellikle vizelerde bu oran çok daha yüksek

Bu sizin yazdıklarınız önceki sayfalarda da söz konusu olmuştu, forum sayfalarını baştan okuduğunuzda cevaplandığını göreceksiniz.Biz yönergeyi resmi sitelerden aldığımız için problemimiz olmuyor(https://epasaport.egm.gov.tr/hakkinda/biyometrikfoto.aspx) .Zaten uygunluk için ICAO standartları geçerlidir.Söylediğiniz oranları nereden aldığınızı ispatlı olarak buraya koyarsanız memnun oluruz, iyi günler...
  • 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    Sizde işinizi yapıp aynı işi daha uygun fiyata verip para kazanmıyor musunuz bunlar daha fazla kazanıp müşterilerin kanını emiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984FilmFotoğrafSanat

Normalde 6 fotoğrafı 20 liradan veriyoruz biz de , bu fotoğraf kampanyası sadece bu foruma özel yaptık.Biraz önce Kocaeli'nde görev yapan bir müşterimiz geldi, Ankara'ya gezmek için gelmişler, buraya da uğradılar...

hocam vesikalık kaça çekiyorsunuz forum için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

quote:

hocam vesikalık kaça çekiyorsunuz forum için?

8 adet 10 liradan çekiyoruz.İyi akşamlar...
  • Fotolari ayni gun alabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar orduevinde 8 biyometrik fotoğraf 2 TL

• quote:

gelenler bizdik
    ben ve eşim geldik. 12 şer tane biometrik çekindik. 12 adet 10 tl den. birde dijital ortamda aldık oda 5 tl den. bu gün nüfusa gidip kimlik için başvuruda bulunduk, herhangi bir sorun olmadı.
    Selim arkadaş ile tanıştık gayet hoş sohbet bir arkadaş, kendisini tanımaktan memnun kaldık.
    gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz, başka yerlerde 4-5 tanesine 20-25 lira gibi rakamlar vermeye gerek yok,
    bence gayet başarılı bir arkadaş, tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfekkt Day

Fotolari ayni gun alabiliyor muyuz

40 dakika sonra teslim ediyoruz fotoğrafları, acele baskı istenildiğinde tek kişi en geç 10 dakika sonra teslim ediyoruz işlerinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ePeP

Arkadaşlar orduevinde 8 biyometrik fotoğraf 2 TL

O zaman bütün forum için izin çıkartılmasını bekliyoruz, ben de baskı işlerimi oradan yaptırırım İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984FilmFotoğrafSanat -- 1 Şubat 2018; 12:18:0 >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Daha dün aciliyetten 4 biyometrik ve 4 vesikalığa 20 lira verdim. İnsanların aciz durumlarından faydalanıyorlar. (İnsaflıları tenzih ederim.) Vallaha bunlara herşey müstehak...

• quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Daha dün aciliyetten 4 biyometrik ve 4 vesikalığa 20 lira verdim. İnsanların aciz durumlarından faydalanıyorlar. (İnsaflıları tenzih ederim.) Vallaha bunlara herşey müstehak...

Burada sadece 4 biyometrige o fiyati istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Üç aşağı beş yukarı bunlar normal rakamlar sayılır, mesela biz acele istendiğinde 5 lira fark alıyoruz.Buradaki kampanyayı da sadece buraya istinaden yapıyoruz, dışarıdan gelen müşterilerimize 6 adet fotoğrafı 20 liradan veriyoruz.Unutmayın , karşıdaki kişi neticesinde bir işletmenin sahibi, bu kişiler elektrik,su,kira,stopaj,sgk primi,diğer vergiler çıktıktan sonra kalan zaten kuş kadar rakamlar oluyor.Buna teknolojiyi takip zorunluluğu ve belirli aralıklarla ekipman değişimi gereksinimini eklemiyorum bile.İyi akşamlar diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984FilmFotoğrafSanat -- 3 Şubat 2018; 19:12:42 >
  • 1984FilmFotoğrafSanat kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış anlaşıldım. Tenzih ederek konuştum ancak yine de cevap yazma gereksinimi hissetmişsiniz(!) ben 10 biyometrik fotoya 15 lira verip çektirmişim. Böyle bir fiyatlandırma görünce haklı isyanımı dile getirdim. Sizlik birşey yok yani. He dedikleriniz doğru ama suistimal varsa söylenmeli...

• Bugun kız arkadaşıma biometrik fotoğraf çektirdik arkadaştan. Sağolsun hocam güler yüzlü muhabbeti güzel fiyat uygun daha ne olsun iyi çalışmalar işiniz bol olsun :)

• Kızılay da değilmiydi arkadaşın yeri :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Kızılay da değilmiydi arkadaşın yeri :(

Yerimizi Gülveren'e taşındık,Kızılay'da isteğe bağlı çekim yapıyoruz artık,toplu çekim söz konusu olduğunda kurumlarda da vesikalık çekim yapıyoruz anlaşarak ,yeni yerimiz haritada işaretlidir yine.İyi akşamlar...
  • Arkadaşlar son sayfadaki mesajlar geçerlidir konuda, vesikalık fotoğraf, vize fotoğrafları kampanyaya dahil değildir, ama yine de buraya özel 8 adet vesikalık 10 lira, 6 adet vize( fotoğrafı 15 liradır.Kimlik,ehliyet ve pasaport için olan biometrik fotoğraf fiyatı yine 10 liradır.İyi günler...
  • Hocam kaça kadar aciksiniz 4 kişi için gelebilirim bugun gulverene

• Biometrik fotoğraf çektirdim. Gayet memnun kaldım. Hayırlı işleri olsun
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.