Şimdi Ara

Ankara Bahçeli 7. Cadde'den Gar'a nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minibüs var mı arkadaşlar? İlla minibüs+metro yapmam mı gerek illa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yürü yakın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plzJizus

Yürü yakın zaten

Bilmiyorum ki yolları. Bilsem yürürdüm. Yabancısıyım buranın. Ablama gelmiştim o da kesin bilmiyor.

• Arkadaşlar biraz acil. 16.45te trenim var.

• Beşevler metrosuna git , maltepe yada ulusta inip yurursun , sora sora bağdat ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

Beşevler metrosuna git , maltepe yada ulusta inip yurursun , sora sora bağdat ..

7ye yakın metro var mı? Ordan metroya biner yürürüm sıkıntı değil.

• Kardeşim 7.caddeden beşevler metrosuna gideceksin yürüyerek 5 dakkalık mesafe zaten metroyla kızılaya geçeceksin metrodan çıkmadan turuncu metroya binip ulusda ineceksin ordan gar nerde diye birine sor göstersin yürüyerek 10 dakika da gara ulaşırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seramera1

Kardeşim 7.caddeden beşevler metrosuna gideceksin yürüyerek 5 dakkalık mesafe zaten metroyla kızılaya geçeceksin metrodan çıkmadan turuncu metroya binip ulusda ineceksin ordan gar nerde diye birine sor göstersin yürüyerek 10 dakika da gara ulaşırsın

Ablam minibüse biner ulusta ineriz ordan yürüyerek gideriz diyor.

• Her hafta gittiğim yol. 7.Caddeden stadyumun orası Beşevler ya da bahçelievlerden ankaraya binip kızılaydan da metroya binip ulusta iner yürürsün bu 1. İkincisi 7.caddeden geçen ulus ya da keçiören dolmuşlarına sor binmeden, gara çok daha yakın bir yerde bırakırlar. İki yolun var. Ya da taksiye binebilirsin fazla yazmaz en fazla 10 lira filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Her hafta gittiğim yol. 7.Caddeden stadyumun orası Beşevler ya da bahçelievlerden ankaraya binip kızılaydan da metroya binip ulusta iner yürürsün bu 1. İkincisi 7.caddeden geçen ulus ya da keçiören dolmuşlarına sor binmeden, gara çok daha yakın bir yerde bırakırlar. İki yolun var. Ya da taksiye binebilirsin fazla yazmaz en fazla 10 lira filan

Metro falan uzun geliyor bana. Hep gar 7 yapıyorsum. Şimdi 7 gar yapıcam. Ters geldi dolmuş mantıklı geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: plzJizus

Yürü yakın zaten

Asti ile karistirdin herhalde.

• Dolmuşla hiç gitmedim ama varsa dolmuşu kullan daha erken gidersin ama erken çık nolur nolmaz

İstersen taksiylede gidebilirsin 15 yazmaz bile

• quote:

Orijinalden alıntı: seramera1

Dolmuşla hiç gitmedim ama varsa dolmuşu kullan daha erken gidersin ama erken çık nolur nolmaz

İstersen taksiylede gidebilirsin 15 yazmaz bile

Tren 16.45te. 15.45 gibi çıksam ordaki müzeyi bile gezebilirim.

• Tam bir rezillik oldu gidişim 😒 minibüsçüye güvendik erken indirdi yolu tekrar yürüdük. Sağnak yağmur başlı başına bir neden oldu zaten. Şimdi yoldayım ama yardım edenlere teşekkürler yine de.

• Biraz gec oldu ama 7.Cadde`nin iki paralelinde bulunan 1.Cadde`ye yuruyeceksin.Oradan Sihhiye,Ruzgarli,Diskapi dolmuslari geciyor.Bunlardan birine bineceksin.Eger Ruzgarli ve Sihhiye dolmusuna binersen tam garin onunden geciyor.Eger Diskapi dolmusuna binersen Ankara Buyuksehir Belediyesi Binasi`nin onunde inip cok az bir mesafe yuruyeceksin.Bir daha denk gelirsen eger aklinda bulunsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mike Tyson -- 27 Ekim 2014; 17:25:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Biraz gec oldu ama 7.Cadde`nin iki paralelinde bulunan 1.Cadde`ye yuruyeceksin.Oradan Sihhiye,Ruzgarli,Diskapi dolmuslari geciyor.Bunlardan birine bineceksin.Eger Ruzgarli ve Sihhiye dolmusuna binersen tam garin onunden geciyor.Eger Diskapi dolmusuna binersen Ankara Buyuksehir Belediyesi Binasi`nin onunde inip cok az bir mesafe yuruyeceksin.Bir daha denk gelirsen eger aklinda bulunsun. :)

Bir dahakinde aklımda bulunacak hocam. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.