Şimdi Ara

Ankara Askerlik Şubesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bildiğim kadarı ile ankaranın çoğu ilçesinden askerlik şubesi kaldırılıp tek merkezde toplandı üniversite için gerekli olan belgede kayıtlı olduğu askerlik şubesi ni soruyor benim bulunduğum yerdeki askerlik şubesi kaldırıldı ben şimdi nereyi yazacağım bilgisi olan var mı ?

• Güncel yok mu bilen ?
  • yok mu hiç angaralı
  • Mamak'taki Askerlik şubesini ara sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Mamak'taki Askerlik şubesini ara sor.

meşgul oluyor sürekli
  • Son defa bir up çekeyim
  • Aramaya devam et sen, sonunda ulaşabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Avukatlık Hizmetleri
    4 ay önce açıldı
    Askerlik şube adresi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

Beyler bildiğim kadarı ile ankaranın çoğu ilçesinden askerlik şubesi kaldırılıp tek merkezde toplandı üniversite için gerekli olan belgede kayıtlı olduğu askerlik şubesi ni soruyor benim bulunduğum yerdeki askerlik şubesi kaldırıldı ben şimdi nereyi yazacağım bilgisi olan var mı ?

ayaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

quote:

Beyler bildiğim kadarı ile ankaranın çoğu ilçesinden askerlik şubesi kaldırılıp tek merkezde toplandı üniversite için gerekli olan belgede kayıtlı olduğu askerlik şubesi ni soruyor benim bulunduğum yerdeki askerlik şubesi kaldırıldı ben şimdi nereyi yazacağım bilgisi olan var mı ?

ayaş

emin misin
  • quote:

quote:

quote:

ayaş

emin misin

ben ankaralıyım benim askerlik şubem ayaş. ankaradakilerin hepsinin ayaş diye biliyorum iyi araştır

• quote:

quote:

quote:

quote:

ayaş

emin misin

ben ankaralıyım benim askerlik şubem ayaş. ankaradakilerin hepsinin ayaş diye biliyorum iyi araştır

bende mamak diye duydum orayı arıyorum meşgul hep

• Belki bir kaç ilçe dışında tüm ilçelerin askerlik şubesi Abidinpaşa'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin86

Belki bir kaç ilçe dışında tüm ilçelerin askerlik şubesi Abidinpaşa'da.

bende öyle duydum ama bi kaç kişi de artık onun önemi yok internet üzerinden hallediyorlar sen nüfusa kayıtlı olduğun ilçeyi yaz dedi
  • İnternet olayını bilmiyorum ama dediğim gibi Abidinpaşa'da. Cebeci tıp fakültesinin üst tarafında sağda kalıyor.
  • quote:

İnternet olayını bilmiyorum ama dediğim gibi Abidinpaşa'da. Cebeci tıp fakültesinin üst tarafında sağda kalıyor.

mamak yazıyorum valla
  • quote:

quote:

İnternet olayını bilmiyorum ama dediğim gibi Abidinpaşa'da. Cebeci tıp fakültesinin üst tarafında sağda kalıyor.

mamak yazıyorum valla

Oturduğun ilçe neresi ise orayı yazman gerekiyor.
    Sincan'da oturuyorsan Sincan yazmalısınız. Ama sincan askerlik şubesine gideceksen Mamak'a gitmen lazım. Çünkü hepsini orda topladılar.
  • quote:

quote:

quote:

mamak yazıyorum valla

Oturduğun ilçe neresi ise orayı yazman gerekiyor.
    Sincan'da oturuyorsan Sincan yazmalısınız. Ama sincan askerlik şubesine gideceksen Mamak'a gitmen lazım. Çünkü hepsini orda topladılar.

tamam o zaman nüfusa kayıtlı olduğum ilçeyi yazayım
  • Evet hepsi toplandı, mamakta askerlik şubesi. İçeri girince her katın ayrı yerlerinde farklı ilçelerin bölümleri mevcut.

Kime sorsan askerlik şubesi diye tarif ediyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 2 Eylül 2013; 14:51:40 >
  • o zaman orayı yazayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.