Şimdi Ara

Ankara | Aopen [FSP] 350W Psu | Zalman 8cm Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOpen XPower 350Watt FSP350-60PN(PF) modeliyle aynıdır,ondan farklı olarak renkli molexlere ve ışıklı 12cm fana sahiptir,ayrıca fan devrini ayarlayabilmek için arkasında potans bulunuyor.Sıcaklığa göre de otomatik ayarlar zaten psu...

Cihaz tamir görmemiştir,ama içini fanını yağlamak ve de boşuna kalabalık eden PentiumI güç kablosunu sökmek için açmıştım,herhangi bir sorunu yoktur.

Ürün kasadan çıkma değildir,kutulu olarak haricen satın alınmıştı zamanında...
    Faturası veya garantisi yok.

Herhangi bir problem yaşamanız durumunda cihazı geri alırım.[Cihazdan kaynaklanan problemlerde]

Fiyat : 30YTL
    İl : Ankara
    İrtibat : PM veya 0537 845 98 69

Ürünün Kendine Ait Resmi :

----------------------------
    Elimde fazla duran 1 tane Zalman 8cm fanı da satışa çıkarttım.Fan sorunsuz çalışıyor,ayrıca yanında bi de 8cm fan grill hediye.Performanslı bir fan diye biliyorum.

Fiyat : 10YTL
    İl : Ankara
    İrtibat : PM veya 0537 845 98 69

PSU + Fan alan arkadaşa 2 ürün 5YTL indirimle net 35YTL olacaktır.

Ha bu arada,piyasada normal FSP350 cihazlar zaten 30 liradan gidiyor,ben onun daha güzelini,aynı fiyattan sunuyorum,malım bana batmıyor da,o yüzden 1 haftada değil de 1 ayda satarım ama fiyatı yine de indirmem,daha da ölücü arkadaşlar bulaşmasın indirim isteyenlere maalesef cevap bile vermiycem bundan sonra.Yaptığınız şey ayıp,gidin bakın şu forumda veya başka bi 2.el satış sitesinde 30liranın altında var mı şu ürün?

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 350 Watt ihtiyacı olan arkadaşlar kaçırmayın bence. Bu PSU'dan kullanmıştım beklentilerinizi karşılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.