Şimdi Ara

ANKARA ANKAMALL MİGROS MİLLET SIYIRMIŞ YAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce meze felan bakmaya gittim araba koymaya yer yok millet döne yana votka ariyor yok diğer votkalar var onlarıda alan pek yok herkes İstanblue ariyor yok binboğa felan var onlarda pahalı genelde ama alan alıyor

BU ARADA BENDE ZOR Buldum istanblue karpuzlu

KURUYEMİŞÇİLER PARA BASIYOR 2010 kuruyemişciler açısından felaket geçiyor adamlar para içinde yüzüyo yaa

• o KDR kişi bakmiş yorum yazan yok ne iş
  • cok mu lazımdı yorum..vaay be diyimde üzülme o zaman
  • Akşama parlar bu konu
  • bende sinemaya gidim diyodum oraya, biliyodum öyle olacagını gitmedim
  • satsam mı acaba, ama karaborsa olur ona göre
  • Migros'u eşek kadar diye Ankamall'a gitmiştir herkes. Ama ben nefret ediyorum o ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm alışverişi dünden yaptığım ve tüm malzemeleri (vokta, kuruyemiş, cips vs vs vs) arabanın bagajına attığım için problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 31 Aralık 2009; 18:49:13 >

• biz su içicez

arkadaşlara gidicektim babam izin vermedi neymiş hepberaber kutlucaz şimdi hindi yiyip malibu içmek vardı
  • Yani istanblue içtik zamanında hemde baya bi çok içtik, aldığımız zaman 150cc 'lik şişesinden alıyoduk ama gerçekten çok kalitesiz bi votka. Asetondan bi farkı yok.
    Yani en aşşa binboa öneriyorum, para varsa absolute tabiki.. Şahsi fikrim bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonnyMontanA

Yani istanblue içtik zamanında hemde baya bi çok içtik, aldığımız zaman 150cc 'lik şişesinden alıyoduk ama gerçekten çok kalitesiz bi votka. Asetondan bi farkı yok.
    Yani en aşşa binboa öneriyorum, para varsa absolute tabiki.. Şahsi fikrim bunlar..

işte içkiden ve içmekten anlayan adam

istanblue'nun karpuzlusunu bende içtim çok kez ama artık uhu tadı vermeye başladı bide şu garipoğlu olayından sonra içmiyorum..

tekel votkası zaten rezalet-ül mülk..

en aşağı binboa ve üstü takılmak her zaman daha mantıklıdır...
  • İstanblue karpuz + Elma Suyu mükemmel bir karışım.. Ama maleysef İstanblue Karpuz üretimi 3-4 ay önce durduruldu. Son kalan stoklar tüketiliyor o yüzden çok zor bulunuyor..
  • hocam bende az evvel bizim kuruyemişçide benzer bi tabloyla karşlaştım,

çerez alıom, 3 tane liseli herhalde vodka bişiler souo adam kalmadı dio bira takılalım filan , ufak dukkan kalabalık oldu baskaları geldi binboga var mı yok vodka ne var hıc kalmadı , sıra bana geldı hesap verırken bakıştık adamla neyse , alkol manyaaaaaaaaaaaaaaaa olmuş millet,
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_mollaoglu

hocam bende az evvel bizim kuruyemişçide benzer bi tabloyla karşlaştım,

çerez alıom, 3 tane liseli herhalde vodka bişiler souo adam kalmadı dio bira takılalım filan , ufak dukkan kalabalık oldu baskaları geldi binboga var mı yok vodka ne var hıc kalmadı , sıra bana geldı hesap verırken bakıştık adamla neyse , alkol manyaaaaaaaaaaaaaaaa olmuş millet,

12 ay içki içmeyen insanlar var sadece yılbaşında içki içen. Bide o yönden bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.